Fatih Terim: "Transfer olmazsa elimizdeki arkadaşlarla yukarılara oynamaya devam edeceğiz"

Şu kırmızı Beşiktaş'a çıksa 1 yıl lafını yaparlardı. Bizim hocamiz dahil taraftarların çoğu kırmızı doğru diyor Twitter'da. Kusura bakmayın da daha çok yeriz o zaman bu kartları. Pozisyon kırmızı değil, adam topla oynuyor. Diğer oyuncu kafasını sokuyor. Tehlikeli kalkmış ayak temas var. Sarı kart . Kesinlikle kırmızı değil. Futboldan zerre düzey de anlayan bu yorumu yapar. Ama bizim bu kendini objektif zanneden tayfa yuzunden karar doğru algısı yerleşti bile. Bütün hakem eskileri de kırmızı doğru diyecek. Algıya uygun olarak hoca da sağolsun .
İroni renktaş. Söyleyince utanmayan bir gs yönetimi ve tff ve mhk var. Belki haklı bir kart desem utanir i..neler demiş olabilir...

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hakem kötüydü dese 5 maçtan başlıyor Uğur napsın adam? Yoksa kararın doğru olduğunu düşündüğünü sanmıyorum. Yoksa VAR’a da değinmezdi. Onlar niye çağırmadı demeye getirmiş bence. Kontrayı kesmesine de ceza almamak için değinmedi bence.
İroni den de anlamiyor bizim gerzek taraftar...

Her şey bu adamdan beklenemez yav. Karagümrük maçında o konuşup 5 maç yediyse bugün de Apo'nun çıkıp 150 gün hak mahrumiyeti yemesi icap ederdi. Fener'de her hafta Ali Koç, Beşiktaş'ta Sergen mi konuşuyor? Daha Nur Çebi'yi ben ekranda görmedim, ona rağmen herifler ligde herkesten fazla korunuyor. Yönetim her anlamda zayıf, Fatih hoca bu basiretsizlerin yanında tek sahaya odaklansa daha iyi.
O aponun ananisini çöt.....

Utanmadan yalan sekilde algi yapiyorsun
Diagne 15 e mi geldi ki Fatih hocanın listesinde olmadığı belliyken son gün transfer edildi..yoksa ocak başında alınırdı dimi.. hic forvet yokken bak alınmak zorunda kalındı..yazın araplara satilir parayi yazın kullaniriz diye düşünülerek. alan pato hatta yazın modeste ugrasilip alınamadı...cornelius alinamadi yahu hesap hatasından beceriksizlikten..ki diagne o sene ki sampiyonlukta katkı vermiştir.
Yazin diagneyi satamadığı yönetim üstüne birde değerini düşürdüler..
Seri den zaten bence gayet iyi verim aldı.
Andone ve lemina demişsin.. bunlar yine transferin son günü gelmiş kiralık.. andone kac maç oynadı yahu..iki defa darbeye bağlı iki agir sakatlık yaşadı.. hocanın sucu mu..lemina kotu topçu mu ki..oynadığında da verimli olmadi mi..
Falcao diyorsun yani hakkaten hoca bana Falcaoyu alin dedi dimi yazik yahu bile bile yalan konusuyorsun..yönetim ve taraftarın kazığıdir Falcao...daha ilk zamanlarda hasan şaş in açıklaması var Falcao ile ilgilenmiyoruz diye..
Benim nazarim da akbaba ve babel transferi hatalıdır ve hocaya yazar cok net.. akbaba icin iki kez ayağı kırılmasa idi baska seyler konusuyor da olabilirdik.
Bu ahmet neden bu kadar boş bir adam... Tam sopalik yaa.

Ben normal de Fatih hoca’nin oldugu yerde 8 de kapanir 18 de kapanir diyordum ama yönetim den destek görmedigi icin yalniz kaldigi icin geri dönemeyecegimizi dusunuyorum

Fatih hoca da kafasinda bitirmis zaten sezon sonunu bekliyor
Hoca yarından itibaren başkanlik çalışmalarina başlamali

Başkan ameliyat masasında beynini bırakmış. Hocaya ve futbolculara yazik... Kırdığım renktaşlar varsa hakkını helal etsin.

bu forumun girişinde buna üflenmeli

1038835081.webp

Hoca galatasarayla uefa alırken
sen ne yapıyordun renktaş...

Bırakalım bu kafayi rengo. Evet buyuk başarılar elde ettik. Ama artık eskiyle avunmaktan, kendimizi dev aynasinda gormekten ileriye gidemiyoruz. En son Avrupa galibiyetini nezaman aldik Avrupa Fatihi olarak?

Demek istedigim, ileriye bakmamiz lazim. Avrupada buyuk takimlarin basinda sen 1 sezon tökezle, affetmiyorlar. Ornekleri mevcut. Biz burda geçmişin guzellemesini yaparak ayni yerimizde sayiyoruz. Atı alan Üsküdarı geçti artık. Hocamizi sever sayariz, ama temelde cok buyuk bir sorun var. Bu sorun da sadece yönetimsel degil

Bırakalım bu kafayi rengo. Evet buyuk başarılar elde ettik. Ama artık eskiyle avunmaktan, kendimizi dev aynasinda gormekten ileriye gidemiyoruz. En son Avrupa galibiyetini nezaman aldik Avrupa Fatihi olarak?

Demek istedigim, ileriye bakmamiz lazim. Avrupada buyuk takimlarin basinda sen 1 sezon tökezle, affetmiyorlar. Ornekleri mevcut. Biz burda geçmişin guzellemesini yaparak ayni yerimizde sayiyoruz. Atı alan Üsküdarı geçti artık. Hocamizi sever sayariz, ama temelde cok buyuk bir sorun var. Bu sorun da sadece yönetimsel degil
terimcilere cevabın tokat niteliğinde olmuş adaşım, kutlarım.

Şenol yabanci sinirlamasi diyor fatih terim ne diyor? Yerli zorunluluğu diyor. Foruma üyelik keşke velilerininiz izniyle olsa.

Sen kendin velinden izin aldınmı sen pprtakalda vitaminken ben galatasarayı takip ediyodum cok bilmiş

Eee sen anlat mantıkli bir sekilde. İyice siyirdiniz....

Ben neyi anlatayım... Takımın hocası benmiyim...
Taraftar olarak bunları sormaya hakkım var...
Haftalarca oynamayan kupa macı hariç Etebo niye oynar Oğulcan’dan ne bekliyor Feghouli niye oyuna girmez...
Kerem varken akbaba niye girer...

FT transfere asla doymaz. Kulübün mali durumu zerre umurunda olmaz.

Ah şöyle bir yağlı sözleşme gösteren tüpçü olsaydı bak nasıl içinden geçiyordu Cengiz yönetiminin. İki gün arayla bir yönetime laf atıyor, bir geri adım atıyor.

FT bilmiyor mu ffp’den Dolayı transferin mümkün olmadığını? Elbette biliyor ama 30 milyonluk transfer istiyor. İhaleyi başka yere bırakacak aklınca.

Aynı Aziz’e benzedi artık. Kendi prestiji için kulübün üstünde tepinip duruyor. Aziz hiç değilse üste para harcıyordu cebinden. Bizimki ise bunun için milyonları alıyor üste. Yazık vallahi, 120 senelik kulüp adamın oyuncağı oldu.

Dalga mi geciyorsun niye tartismiyorsun onune gelen bize boyle rahat kirmizi gostersin yani. Gs i oyuncak ettiniz yonetimle beraber

Geri
Üst Alt