Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.121
- 51.126
- 3.683
İnancımı daha çok arttıran bir yazı..Yeni bir Terim dönemi Açılmaz Üstad..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İnancımı daha çok arttıran bir yazı..Yeni bir Terim dönemi Açılmaz Üstad..
mısır mitolojisinde, birkaç yüzyıl yaşayan, kendini bir odun yığını üstünde yakıp küllerinden yeniden doğan kuş.anlamadım ama hoşuma gitti

Hersey icin tesekkurler imparatoradam
Bizi tupcuye sattigin icin
Mancinileri tudorlari luceleri yedirdigin icin
Onlarca kazik transferi cakip kulubu borc sarmalina dusurdugun icin
Her baskanla her yonetimle kavga ettigin icin
Bu taraftari senelerce guttugun icin
Baskanlik makamini ayaklar altina aldigin icin
Elin opuldu diye varisini kulube dadandirdigin icin
Takim kadrosunu iyi futbolcudan ziyade iyi muritten olusturdugun icin
Ha ocakta ha temmuzda duzelicez diye diye senelerce bizi kandirdigin icin
Kendini kulupten ustte gordugun icin
İsini iyi yapacak insanlari kulupten uzaklastirip katki aldirmayip silinmelerine yol actigin icin
Her seferinde yeni dusman yaratip oklari baskalarina cevirttigin icin
Floryayi ciflltlige cevirip iceride ft yapilanmasi yaptirdigin icin
Son olarakta ulkenin batiya acilan penceresini,ulkenin ataturkten sonraki ikinci en buyuk markasini ele ayaga kume hattina dusurup elaleme maskara yaptirdigin icin
Cok tesekkur ederiz
Seni hic unutmayacagiz
bir tane vizyoner gelmiş atın konudan arkadaşlarTerim Florya'ya ilk ayak bastiginda muhtemelen sivi formunda olanlar neden elestiri yapar anlamadim
işte gerçek galatasaraylı52 yaşındayım 14 sene şampiyonluk bekleyen taraftarlardan biriyim, kendiğimi bildiğim ilk şampiyonluğu 17-18 yaşımda yaşadım.İlkokul Ortaokul Lise yıllarım şampiyonluk ve taraftar sayısında geride olmanın zorlukları ile geçti.Derwal ,Mustafa Denizli ve Fatih hoca bizim makus talihimizi yenmemizi her konuda rakiplerimizden öne geçmemizi sağlayan önemli değerlerimizdir.Yaşım ve yaşadığımız dönem itibari ile hoca benim için farklı bir değerdedir.Sevgim ve saygım büyüktür.Sonuçta tabiki bir gün T.Direktörlük dönemi bitecekti ama keşke böyle olmasaydı.Umarım Fatih hocam başka görevlerle kulübümüze hizmet etmeye ,başarılar elde etmesine katkıda bulunmaya devam eder .

düşmanın da merti olsuntüm yaşattığın güzel günler için teşekkürler
uzun ve sağlıklı bir ömür dilerim
Sağol kardeşim,hep söylerim ben başarıları için sevmedim Galatasarayımı ,sevgisi babamdan yadigardır.işte gerçek galatasaraylı
gerçek taraftar
hürmetlerimi arz ederim
![]()