♛ Fatih Terim ♛ Tüm Emekleri İçin Teşekkür Başlığı

yalan değil ama
11-12 , 12-13 bence gayet iyiydi
19-20'nin ilk yarı sonu ikinci yarı başlangıcı da iyiydi

11-12
12-13 Bu dönemde aslına bakarsan hocanın istediği oyunculardan ziyade yıldız oyuncu transferini ağırlık veren bir yönetim anlayışı vardı dolayısıyla hoca kafasındaki oyun şablonunu oturtmakta zorlandı ve sürekli formasyon değişikliğine gitti

Bir ara kanatsız merkez baklava sistemi kullandık bu yüzden

Hocanın dördüncü gelişindeki pas oyunu tercihine ise bir türlü anlam veremiyorum.

Özellikle süper Lig’de bunda ısrar etmesi gerçekten çok anlamsızdı.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

siz kupalar için GS'yi tutuyorsunuz doğru mudur?

bak 14 sene şampiyonluk görememiş taraftar herkes sizin gibi kupalara aşık değil ;)

Ekli dosyayı görüntüle 146860

Hadi hocaya düşmansın kendince mutlu oluyorsun anladım da, laf sokacam diye şampiyonluk maçı olan Eskişehir maçının fotosunu niye koyuyorsun.. O gün orda kupa alınacağı için o kadar taraftar var zaten..

Hadi hocaya düşmansın kendince mutlu oluyorsun anladım da, laf sokacam diye şampiyonluk maçı olan Eskişehir maçının fotosunu niye koyuyorsun.. O gün orda kupa alınacağı için o kadar taraftar var zaten..
Önceki maçlara da bakabilirsin her maç stat dolu oluyordu. YouTube güzel bir nimet.

Bir neslin Galatasaray sevdalısı olarak yetişmesinde büyük çok büyük emekleri vardır. Sadece Galatasaraylılara değil bütün Türkiye 'ye çoğu ilk olan nice zaferler mutluluklar yaşatmıştır.

Galatasaray' ın yaşayan ya da şuanda hayatta olmayanlar arasında dahi en efsane en büyük ismidir. Yaşattığı zaferler tattırdığı gururlar ve mutluluklar için kendisine sonsuz teşekkür ederim. Hayat varoldukça adı hep yaşayacak.

MAR-LX1M cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Elde olunca kiziyoruz küfür bile ediyoruz. Gidincede içimiz buruklasiyor. Ama bu seferki gidişi bizim için gerekliydi.
( KARAFİL)

Önceki maçlara da bakabilirsin her maç stat dolu oluyordu. YouTube güzel bir nimet.

Kardeşim o sezon -ki buna fotosunu koyduğun maç dahil- ve daha önce ki sezonları staddan izlemiş biri olarak söylüyorum ki yanılıyorsun.. 14 senenin üstüne şampiyonluğa oynamış bir takım var ortada ve stadın dolması bu yüzden..

Bir Galatasaraylı hiç bir şekilde Fatih Terimden nefret edemez, etmemelidir.

Şuan takımın teknik direktörü değil sonuçta sözleşmesi bitti.

öyleyse bu nefret devam ediyorsa ben bunda art niyet ararım ve sorgularimm...!!

Kardeşim o sezon -ki buna fotosunu koyduğun maç dahil- ve daha önce ki sezonları staddan izlemiş biri olarak söylüyorum ki yanılıyorsun.. 14 senenin üstüne şampiyonluğa oynamış bir takım var ortada ve stadın dolması bu yüzden..
Bak sana rastgele bir maç seçtim şampiyonluk maçı falan da değil derbi maçı da değil ve stat tıklım tıklım dolu. Dilersen diğer maçlardaki stat doluluğuna da bakabilirsin. Neyse ki internet var.

Her şey için teşekkürler hocam. Bir dahaki sefere başkan olarak gelmen dileğiyle

Geri
Üst Alt