- 23 Aralık 2008
- 65.496
- 63.473
- 5.103
Amin Ferhat kardeş.Her şey için teşekkürler hocam. Bir dahaki sefere başkan olarak gelmen dileğiyle
sen temiz bir renktasimizsin duan kabul olur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Amin Ferhat kardeş.Her şey için teşekkürler hocam. Bir dahaki sefere başkan olarak gelmen dileğiyle
Bak sana rastgele bir maç seçtim şampiyonluk maçı falan da değil derbi maçı da değil ve stat tıklım tıklım dolu. Dilersen diğer maçlardaki stat doluluğuna da bakabilirsin. Neyse ki internet var.
konumuz o mu şu an? o zamanlar şampiyonluk maçı hariç dolmuyor denmiş cevapladım konuyu değiştirmeyelim1985 mac özeti gönderdigin icin Terim basarisiz ve bizi her konuda satti evet haklisin
sen baslattin buralara getirdin. Baslikta ne yaziyor onu oku.konumuz o mu şu an? o zamanlar şampiyonluk maçı hariç dolmuyor denmiş cevapladım konuyu değiştirmeyelim
teşekkür ettim ben de konudaki ilk mesajımı okuyabilirsinsen baslattin buralara getirdin. Baslikta ne yaziyor onu oku.
Konumuz Fatih Terime başarılar için teşekkür ederek bir karanfil görseli birakmak.konumuz o mu şu an? o zamanlar şampiyonluk maçı hariç dolmuyor denmiş cevapladım konuyu değiştirmeyelim
hocaya kırgınım çünkü çok sevmiştimKonumuz Fatih Terime başarılar için teşekkür ederek bir karanfil görseli birakmak.
sade tesekkür edenlerde başımız üstüne
Tüpcüyle birlikte poz verdigi foto'yu cok sevmissin. Tüpcü'ye olan hayranligin nerden kaynaklaniyorteşekkür ettim ben de konudaki ilk mesajımı okuyabilirsin
Mersin maçından sonra şampiyonluğumuzu engellemeye çalışıyor deyip 8 maç ceza verenlerle kahkahalar eşliğinde imza atması ve takımı satması ile gerçek Galatasaraylılar kimmiş kimler değilmiş öğrettiği için teşekkür etmek istedim.Tüpcüyle birlikte poz verdigi foto'yu cok sevmissin. Tüpcü'ye olan hayranligin nerden kaynaklaniyor
konuma baktımHayır ben anlamadım neye teşekkür ediyoruz? Kendi istifa etti de haberimiz mi yok? Başkan kovmadi mi?
Göreve geldiğinden beri kötü sonuçlar, her sezonda 10 mac cezalı, sürekli ocak ayını gösteren, baskanlarla kavga eden ve bu sezon galibiyetten fazla maglubiyet başarısı elde eden bir hocamız vardı? Bunun nesine teşekkür edeceğim ben? Milli takım için bizi bırakıp gittiği günleri unutmadım.
Geçmişte yaptığı çalışmalar, elde ettiği başarılar için cok teşekkür ettik zamanında ama bu seferki dönemde bizi cok üzdün hocam. Kendin istifa etseydin teşekkür ederdim belki ama gönderilmese kimbilir ne olacaktı halimiz.
O yüzden mümkünse bir daha göreve gelmesin. Başkanlık için de istemem ne yalan söyleyeyim. Allah yolunu açık etsin.
Aklinda bu kadar basarinin arasinda bu mu kaldi? En büyük kozun bu mu simdi?Mersin maçından sonra şampiyonluğumuzu engellemeye çalışıyor deyip 8 maç ceza verenlerle kahkahalar eşliğinde imza atması ve takımı satması ile gerçek Galatasaraylılar kimmiş kimler değilmiş öğrettiği için teşekkür etmek istedim.
O günleri yaşayan biri olarak söyleyebilirim ki babamın omzunda ayakta giriş kapılarının önünde maç seyretmişliğim çoktur. O dönemlerde tekli koltuk yoktu kapalı açıkta uzun tahta oturma yerleri vardı 1 kişilik yere 2 kişiden az oturmazdı.Açık tribünlerde zaten hep ayaktaydık.Maçlar gündüz oynanırdı derbilerde geceden gidilirdi.Farklı bir atmosferdi o zaman maçlar şimdikinden çook başka.konumuz o mu şu an? o zamanlar şampiyonluk maçı hariç dolmuyor denmiş cevapladım konuyu değiştirmeyelim
@Mert Noyanoğlu buyrun siz statların dolmadığını söylemiştiniz o yıllarda. Bir cevap bekliyorum.O günleri yaşayan biri olarak söyleyebilirim ki babamın omzunda ayakta giriş kapılarının önünde maç seyretmişliğim çoktur. O dönemlerde tekli koltuk yoktu kapalı açıkta uzun tahta oturma yerleri vardı 1 kişilik yere 2 kişiden az oturmazdı.Açık tribünlerde zaten hep ayaktaydık.Maçlar gündüz oynanırdı derbilerde geceden gidilirdi.Farklı bir atmosferdi o zaman maçlar şimdikinden çook başka.
Hayırdır ne alaka konum?konuma baktım
yeterli oldu