♛ Fatih Terim ♛ Tüm Emekleri İçin Teşekkür Başlığı

hay sizin karanfilinize
ftcicek.webp

Şu an 20’ li yaşların ortasında, 30’ lu yaşların başlarında olan bir çok kişinin Galatasaray’ lı olmasının, bu renklere gönül vermesinin yaratıcısıdır.

Ailesinde bir tane Galatasaray’ lı olmayan bir çok arkadaşım özellike 96-2000 arasındaki başarıdan sonra sevdi bu renkleri.

Milyarlarca para harcasan yapamayacağın bu şeyi, sen ve koskoca yüreğin yaptı. Hataların var mı, mutlaka var, say say bitmez ama kazandırdıkların her zaman daha fazla olacak.

Sen gelmiş geçmiş en büyük efsanelerimizin arasına çoktan girdin, bugün gitmiş olsan bile bu gerçeği değiştirmeyecek. Ne şanslıyım ki, şu sosyal medya denen saçmalık yokken, sen bir Türk takımına Avrupa’ da zafer kazandırırken yaşadım o günleri.

Bugün o finalde oynasaydık, Hagi kırmızı kartı gördüğü an, ne adamlığı, ne topçuluğu, ne insanlığı kalmıştı. Sen bakma şimdiki profillere, hep efsaneydim, sonsuza kadar da efsane olarak kalacaksın.

Görüşmek üzere hocam..

Evlatlarını Galatasaray'dan üstün tutan adamı sevmem arkadaş.. Aslolan Galatasaray'dır geriye kalan herkes teferuattır..

Evlatlarını Galatasaray'dan üstün tutan adamı sevmem arkadaş.. Aslolan Galatasaray'dır geriye kalan herkes teferuattır..
forumda bunu yazacak binlerce başlık var Emre!

gelip burada üzüntümüze limon sıkmanın anlamı yok. bizleri neden kışkırtıyorsun ve forumun iç huzurunu bozuyorsun

forumda bunu yazacak binlerce başlık var Emre!

gelip burada üzüntümüze limon sıkmanın anlamı yok. bizleri neden kışkırtıyorsun ve forumun iç huzurunu bozuyorsun
Özür dilerim renktaş.. Ben samimi düşüncelerimi yazdım ama haklısın bencil davranmışım ama ortada milleti tahrik eden benzetme yok sadece eleştiri var..Fatih Terimi eleştirmek forumun iç huzurunu bozmaksa sözüm yok.

Her ne kadar eleştirsem ve gitmen gerektiğini hep söylesem de

Türkiye'nin en büyük teknik direktörü kim sorusunun cevabı değişmeyecek

Yaşattığın her şey için çok teşekkürler hocam

Ailen ve sevdiklerinle huzur içinde nice senelere

Öldükten sonra heykeli dikilir. Hakan şükür ün de öyle.

Kötü bir sezondu, kötü dönemler de geçirdik.
Ancak kimse başarılarını ve camiaya kattığı değerleri sorgulayamaz.
Kitlesel kuş ölümlerine birçok kez sebep vermiştir.
Adeta üst üste koyup saplamıştır.
Keşke daha farklı olsaydı bu sezon.
Bir taraftar olarak kendi adıma tüm kupalar, galibiyetler ve KOYDUĞU kuşlar için teşekkür ediyorum imparator.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hocanın özellikle 1 ve 3 dönemlerinde muazzam bir futbol oynattı son geldiği dönem de şampiyon dahi olsak 1 ve 3 sezonların yanından bile geçemez yani etkileyici bir futbol yoktu sadece başarı kazanıyorduk o da winner hoca olmasının etkisi büyüktü tabi son sezonlarda başarısızlık daha ön plana çıkmaya başlamıştı ama ne olursa olsun bir çok başarı kazandırdı herkesi mutlu etti keşke sene sonunda 50 bin kişi önünde stadyum da son maç veda edebilseydi ama bazen her şey istenilen gibi olmuyor.

Yaşattığın tüm mutluluklar için teşekkür ediyorum hocam... Kimi zaman üzüldük, kimi zaman kızdık, kimi zaman sevindik bunların hepsini beraber yaşadık her ne olursa olsun sen bu kulüp tarihinin en büyük hocası olarak kalacaksın bunu değiştirebilecek bir hoca olabileceğini de sanmıyorum.

ne kadar eleştirsek de insanın içi cız ediyor. keşke doğru zamanı görebilip şanlı bir bitiriş yapsaydı
bu saatten sonra taraftar olarak kalmasını artık saha kenarını veya yönetim kademesini stres etmeden günlerini geçirmesini temenni ederim
florya veya stada da heykeli dikilebilir

Cim Bom Hall of Fame:

1. Ali Sami Yen
2. Metin Oktay
3. Fatih Terim
4. Gündüz Kılıç
...

Induction'ını kutlarım hocam. Sezon sonunda usturupluca ve bayram havasıyla yollarımızı ayıralım isterdim ama hikayemiz hep arabesk ve gitgelli oldu bir nevi sürece yakıştı belki de bilemiyorum. Belki bitmemiştir bu hikaye sende o inatçılık zaten var ama bir şeylerin sonuna gelindiğini herkes epeydir hissediyor.

Her şeye rağmen akıllı olmakta fayda var keza FTSA. Hadi yine iyisiniz Fbjkliler biz daha iyisini çıkarana kadar korkulu rüyanız kış uykusuna yatıyor

Geri
Üst Alt