Fatih Terim: "Utandık"

Taylani sorsalardi keşke yada gençleri hani oynatacaktin ne oldu rizeyi yenince celallen basın mensuplarına ve taraftara kız futbolcunu yerin dibine sok şimdi suç bende de ne güzel dünya.Bu takımda taktik yok kaos futbolu bir yere kadar tudorun buldugu oyuncuların ekmegini yedin sapkadan tavşan çıkaracak oyuncun kalmadı aldirdigin oyuncular da tutmadı ..En çok kizdigim ben bilirim anlayışın yardimcilarin boş takım ileri gitmiyor adalet yok takımda duran top çalışma yok sistem yok oyuncu değişiklikleri belli adem 83 de girer dedim 86 da girdi mac 3-0 olana kadar nerdeydin neden mudahale etmedin ? Bu takımda marcao oynamaz donk oynar oyunu onunla kur defansta nzonzi iyi hoş ama defansin arasından çıkmıyor lemina yanına Taylan i monte et Babel ile olmaz bu iş adem bu takımda oynar heyecan katar ama nerde bunu görecek adam....

Kaçınılmaz sondu ama böyle oyun olmaz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kardeşim sezon ortasında gelirsin bu oyuncuları sen almazsın o zaman Ocak dersin Haziran dersin anlarız ki anladık da ama takımı sen kuruyorsun 3 eylülde transfer sezonu kapanıyor, 4 eylülde Ocak demeye başlıyorsun. Bu ne biçim iştir? O zaman bu adamları niye aldın?

Takıma yeni gelen topçu fişek gibiyken geçen seneki Marcao, ilk geldiğindeki Nagatomo, Nzonzi’nin ilk haftaları vs gibi sonradan bu adamlar neden düşüyor? Koşu mesafeleri neden düşüyor? Neden aldığı topu yana geriye oynar hale geliyorlar önce bunu açıkla.

Sıfır araba alıp vurup çarpıp Ocak gelsin de değiştireyim diyorsun hoca.

Şimdi de paraları genç oyunculara gomecekler geleceğe yatırım ayağına onlarda zamanla tecrübe kazanacak işte o zaman bu takım tutulmaz diye anlatmaya başlayacak hoca ...Bu kafa yapısı devam ettiği sürece biz daha çok utanırız...

Tekrar seni ağlayarak çağırana kadar bizden uzak dur hoca.

Fizik olarak bitik olan ve bunun üzerine çıkamayacak bir takımız. Sen kendin diyorsun hocam "oyuncuların geçmişine yatırım yaptık, geleceğine yapmamız gerekiyordu" diye. Mental,fizik olarak bitmiş oyuncuları üstelik bir çoğu kiralık olarak topladık. Buna kim müsaade etti. Hoca mı yoksa yönetim mi zorladı.

Şimdi de paraları genç oyunculara gomecekler geleceğe yatırım ayağına onlarda zamanla tecrübe kazanacak işte o zaman bu takım tutulmaz diye anlatmaya başlayacak hoca ...Bu kafa yapısı devam ettiği sürece biz daha çok utanırız...
Hangi parayı gömecekler ki? He hoca Kendini kurtarmak için zaten avrupaya gitsekte bişey yapamıyoruz gelin ffp falan dinlemeyip transfer yapalım derse başka.

Utansan ne olcak, aynı oyuncuları oynatmaya devam edeceksin.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6 Kasım’da 6 tane yiyince ben de utandım hocam.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Çıkardığı diziliş 4-1-4-1 taktik ise;
1. Hücum yapmıyoruz bekleyin defansta
2. Babel feghouli biraz ter atsın
3. Naga Mariano orta yaparsanız ağzınıza sıkarım
4. Defanstan top uzaklaştıranı silkerim, nolursa olsun pasla çıkacaksınız

Football Manager oynarken zor bir maçı kazanmak istediğimde "yeni bi menajer ekle" diyip rakip takımı da kontrol ederim. Ama rakibin adı ve büyüklüğü var diye abartmam nispeten kötü oyuncular, saçma bi diziliş ve taktik koyarım. 5-6 tane atar geçerim maksat vicdan rahatlama.
Zidane dün bu maçı hile yaparak kazanmak istese zaten bu diziliş, taktik ve oyuncuları seçerdi.

Fatih Terim: "Eğer oyunda bir sıkıntı varsa bir defa ilk sorumlu benim. Ancak maalesef bazı yapmak istediklerimiz için beklemek zorundayız. Onu da hep söylüyorum ben. Tarzımızı, bakış açımızı, stilimizi değiştirmeliyiz."

Fatih Terim: "Önceki basın toplantısında işin özünü de söyledim. Transferlerde oyuncuların geçmişine yatırım yapıyoruz, geleceğine yatırım yapmalıyız dedim zaten. Sorunları benim çözmem gerekiyor, haklısınız."

Fatih Terim: "Herhalde sorunları halledemediğim için sorumlu benim. Başka yapacak bir şey yok. Kabahat bende yani, çocuklarda bir şey yok."
Bunların hepsi insanların duymak istediği açıklamalar olduğu için yapılmış. Her kötü sonuçta "sorumlusu benim" diyor (hakem falan katletmediyse) ve bunu sürekli tekrarlıyor. E sorumluysan çözüm getir hoca.

"Mancini'nin Galatasaray dönemi iyiydi"ye getirmeyeceğim lafı, ama adam gelir gelmez çıktığı Juve maçında bile ortaya bi oyun şablonu koymuş, biraz olsun defans yaptırabilmişti. Terim önderliğinde Real'den evinde 6 yiyen takıma. O maç tesadüf değildi, bu maç da tesadüf değil. Takım futbol oynamıyor, düzen yok, oyun planı yok.

Bazı yapmak istediklerimiz için beklemek zorunda falan değiliz. Şu ana kadar elle tutulur bişeyler olması gerekiyordu ama yok. Şu sonuçları böyle bi oyunla herhangi bi hoca herhangi bi takımda almış olsa hedef tahtası haline gelmişti. Ama Terim "farkındayım, sorumlu benim"le uyutuyor milleti, kimse kusura bakmasın.

Hayatımda ilk defa top oynamayan, mücadele etmeyen bir takım görüyorum. Böyle bir tükenmişliği ben ne Barça'da gördüm ne Real'de.

Başlarındaki Hoca dahil niye para kazanıyor bunca adam, parkta yürüyüş yapar gibi top oynamak için mi?

Sezon başında bütün hızlı oyuncularını kaybet. Yerini doldurma.

Sallantıda ki bekleri yenileme

Orta sahayı ayrı telden çalan isimler ile doldur, ve hiç biri pres yapmayan ve topu hep ayağına isteyen tipler olsun.

Yaş ortalaması 30 üstü kadro kurulmasına müsaade et veya ön ayak ol.

İyi bile bu sonuçlar.

Muslera (33)
Mariano (33)
Nagatomo (33)
Babel (33)
Falcao (33)
Nzonzi (31)
Feghouli (30)

Allah aşkına 11 için düşündüğün 7 futbolcusu 30 yaş ve üzeri bir takım var mı? Bu adamlar Messi, Ronaldo gibi özel isimler de değiller. Falcao haricinde.

Berbat bir planlama.

Geri
Üst Alt