Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hangi parayı gömecekler ki? He hoca Kendini kurtarmak için zaten avrupaya gitsekte bişey yapamıyoruz gelin ffp falan dinlemeyip transfer yapalım derse başka.Şimdi de paraları genç oyunculara gomecekler geleceğe yatırım ayağına onlarda zamanla tecrübe kazanacak işte o zaman bu takım tutulmaz diye anlatmaya başlayacak hoca ...Bu kafa yapısı devam ettiği sürece biz daha çok utanırız...
Bunların hepsi insanların duymak istediği açıklamalar olduğu için yapılmış. Her kötü sonuçta "sorumlusu benim" diyor (hakem falan katletmediyse) ve bunu sürekli tekrarlıyor. E sorumluysan çözüm getir hoca.Fatih Terim: "Eğer oyunda bir sıkıntı varsa bir defa ilk sorumlu benim. Ancak maalesef bazı yapmak istediklerimiz için beklemek zorundayız. Onu da hep söylüyorum ben. Tarzımızı, bakış açımızı, stilimizi değiştirmeliyiz."
Fatih Terim: "Önceki basın toplantısında işin özünü de söyledim. Transferlerde oyuncuların geçmişine yatırım yapıyoruz, geleceğine yatırım yapmalıyız dedim zaten. Sorunları benim çözmem gerekiyor, haklısınız."
Fatih Terim: "Herhalde sorunları halledemediğim için sorumlu benim. Başka yapacak bir şey yok. Kabahat bende yani, çocuklarda bir şey yok."