Fatih Terim: "Verilmiş bir sözüm, vazgeçmediğim bir hayalim var"

Yazik, bu sefer gerçekten herseyi ile terim hatalı ama olan iyi bir yönetime oldu. Terim en büyük efsanemiz ama hata yapabilir ve bu sene bayağı hata yaptı. Futbolu bırakmış her türlü sabıkası olan bir arda için değmezdi kulübü karıştırmaya. Bu kadar iyi ekonomi ile giden kulüp yazık olacak. Ben mustafa cengiz başkanı başarlı buluyoru.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hani iktidarı sevmezsin..! Allahsız , dinsiz , fetöcü , terörist , ne varsa oluyorsun yaa.. burada da hocayı beğenmeyince veya eleştirince kuş oluyorsun.. Çok ilginç bir milletiz..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

akp ile gs arasında ne alaka var? sürekli olarak bu saçma sapan korelasyon kuruluyor muhtemelen tc insanı olayları mukayese etmeden somut olarak algılayamadığı için. bu yazdığın her iki olay da bir arada olabilir ve aralarında hiçbir paradoks olmaz sıkıntı yok oyna devam

Fatih Hoca "vazgeçemediğim hayalim var" derken Arda'yı takıma aldırmaktan bahsetmiyor değil mi?

Hep tras hep tras 10 da 1 butceli takimlar senin nasil 10 puan onunde bana onu anlat koca kicli ardana basliyicam hep ayni seyleri yap sonra yok ben burda 10 sene kalsaydim kalamazsin iste sisik egon izin vermiyor helal olsun cengiz baskan ver kuskuyu

Hani iktidarı sevmezsin..! Allahsız , dinsiz , fetöcü , terörist , ne varsa oluyorsun yaa.. burada da hocayı beğenmeyince veya eleştirince kuş oluyorsun.. Çok ilginç bir milletiz..

Eleştirebilirsin, lakin git dersen ya Türkiye yi bilmiyorsun ya da kus sevicisi muamelesi görmen normal o yüzden senide eleştirenlere kızma bence.

SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

akp ile gs arasında ne alaka var? sürekli olarak bu saçma sapan korelasyon kuruluyor muhtemelen tc insanı olayları mukayese etmeden somut olarak algılayamadığı için. bu yazdığın her iki olay da bir arada olabilir ve aralarında hiçbir paradoks olmaz sıkıntı yok oyna devam

Yahu okuduğunu anlamıyorsan yorum yazıp germe adamı..
Akp ile bizim bir alakamız olduğunu mu ima ettim ben.? Sen ne anlam çıkardın da sesin çıktı , hayırdır ?
Kendi fikrin ile örtüşmüyor diye başka bir fikrin veya düşüncenin yanlış olduğunu ifade edemezsin., siyasetinden sporuna insanoğlu her yerde aynı..
varsa sıkıntın özelden yaz..

Hoca haksiz bu konuda. Taraftara oynamaya da gerek yok severiz sayariz ama arda yuzunden 2 senedir her dedigini yapan baskana bunlari soylemek haksizlik.

Arda bizi sampiyon yapmasini gectim katki verip vermeyecegi mechul. Aranizda anlasin gecin bu kadar buyumesi cok sacma

Cengiz kim?
Terim son iki sene sampiyon yapmasaydi takimi Cengizin csi kalmazdi
Safimiz belli...

Yeni moda ya terimci olacağız, ya da kuş.

Geri
Üst Alt