Fatih Terim: "Verilmiş bir sözüm, vazgeçmediğim bir hayalim var"

Galatasaray Başkanı böyle konuşmamalı demek ne demektir? Bundan büyük saygısızlık var mı, bunu dedikten sonra Başkan'ın istifa etmesi ya da teknik direktörü kovması lazım. Aynısını Başkan yapsa ona da benzer tepki gösterilir, yönetim alttan aldıkça olayı deştin durdun. Bu şekilde uzun süre gitmez gibi bu iş, hayırlısı bakalım.

O senin dediğin Fatih, Galatasaray’ı daha çok para görür görmez yüz üstü bırakıp tüpçü ile sırıtarak poz verdiğinde öldü. Şu anki ft ise egosunun kurbanı olmuş, beceriksiz bir td emeklisidir, takımın en büyük problemidir
Bıktık sürekli magazinsel olayların gündem olmasından, bu adamın garip mimiklerinden, futbol izlemek istiyoruz, takımda sistem istiyoruz
Fatih senelerce yoktu yakaladın değil mi istediğin futbolu , istediğin sistemi ...

Ben bunların bir gram Galatasaray'lı olduğunu düşünmüyorum renktaş. Saçma sapan kindar ergenler veya net kuş troller bunlar. He diyip geçmek lazım. Adamlar hocanın dörtte biri kadar bu kulübe fayda sağlamaz ama boş boş konuşur. Ve gariptir forum yönetimi (!) bunlara tek bir uyarı dahi yapmaz,yapamaz..
He hepimiz tdlük yapıyoruz da hoca kadar fayda sağlamamışız. Sanki bedava yapıyor. Hakkını karşılığında kimi zaman avro, kimi zaman dolar kimi zaman tl olarak alıyor. Boş boş konuşuluyor dediğin insan 33 yaşında, krem olsa güngörmeyen yerlere sürülmeyecek futbolcu için başkanını, taraftar önüne atıyor. Geleceğe yatırım bu mu?

İmparator Fatih Terim sevdası Galatasaray omuz omuza tarih yazacak yine dört sene üst üste şampiyon olacak , it köpek kuduracak !

Abdurrahim Albayrak kaçacak hainler kafalarını kaldıracak İmparator arkadan gelip o kafaları koparacak !!!

her iki kalli dönemi, lucesculu dönem, geretsli dönem, mancini'nin avrupadaki gidişatı. ben hepsinden memnundum valla
millet gsaraylı olmayı unutmuş onun bunun askeriyiz, berikinin erbaşıyız, ötekinin kantincisiyiz diye geziyor ortalıkta

İmparator Fatih Terim sevdası Galatasaray omuz omuza tarih yazacak yine dört sene üst üste şampiyon olacak , it köpek kuduracak !

Abdurrahim Albayrak kaçacak hainler kafalarını kaldıracak İmparator arkadan gelip o kafaları koparacak !!!
Dostum ne yaşıyorsunuz ya hep bir arabesk sözler atarlı laflar ftcilere otomatik olarak mı tanımlanıyor bu özellikler

Lokanta basan td, tabanca ile hastane basan futbolcu, taraftarın anasına söven 10 numara ile kafa koparmaları futbol oynamalarından daha olası, haklısın

Dostum ne yaşıyorsunuz ya hep bir arabesk sözler atarlı laflar ftcilere otomatik olarak mı tanımlanıyor bu özellikler
Lokanta basan td, tabanca ile hastane basan futbolcu, taraftarın anasına söven 10 numara ile kafa koparmaları futbol oynamalarından daha olası, haklısın

Kaos işimize geliyor şaka bir yana orta yol bulunur sezon sonu şampiyonluk gelir.

Ver gazı Rasim ayarında iki üç post attım forumun yüreği kaldırmadı. :D

GALATASARAY'lıyım deyen MAYISLARA kadar susmalı.

Şampiyon olunca istediğinizi konuşun... o zaman gönül hatrı devreye girer belki.

Olay arda degil hala arda filan yaziliyor, hocanin istediklerini yapmiyorlar, hoca sayesinde koltuklarinda kasila kasila duranlar. Bundan sonra stadta istifa sesi duymaya hazir olsunlar
Bizim forumun apache tayfası hala olayı arda filan sanıyor.

SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Zaten camiada basarimizi isteyen bi sen varsin, bi sen istiyorsun bunu kimse istemiyo anca tweet at, bos yapiyor terim bos takima bak işine bak zaten gelir basari. Egoao

Tdmizi elestiren herkesi kuş olarak yaftaliyanlara artik bir dur denilmeli. Kuş kuş kuş yetti artık. Galatasaray taraftari olan insanların da terimi, terimin davranislarini, terimin oynattigi futbolu begenmeme ve ona tapmama hakki olduğunu ne zaman idrak edeceksiniz acaba. Tapmıyoruz arkadaşım zorla mi.

Tdmizi elestiren herkesi kuş olarak yaftaliyanlara artik bir dur denilmeli. Kuş kuş kuş yetti artık. Galatasaray taraftari olan insanların da terimi, terimin davranislarini, terimin oynattigi futbolu begenmeme ve ona tapmama hakki olduğunu ne zaman idrak edeceksiniz acaba. Tapmıyoruz arkadaşım zorla mi.
🐥

Yetmedi kardeş! Eger hocanın tazminat alacağını filan foruma yazabiliyorsa insanlar diğerlerinde kuş imasinda bulunma hakkı var. Hoş bana göre çoğu kuş da ispat edemiyoruz işte. O yüzden kim üzerine alınıyorsa alınsın. TD ne efsanesine ftor, kebapçı, maganda, paragöz, komisyoncu diyorsa kuş damgası yemeyi göze alacak alınmayacak!!

SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt