Fatih Terim: "Verilmiş bir sözüm, vazgeçmediğim bir hayalim var"

Arkadaşlar, Fatih Terim baştan sona yanlışlar içinde ve onu seven biri olarak onu bende eleştiriyorum ama fikrinizi savunayım derken yoldan çıkıyorsunuz. Terim'i eleştirebiliriz ve şu aralar eleştirilmesi de gerekiyor ama hakarete girilmemeli.

Onu eleştirenler yok ftor du, ft idi, yok tazminat peşinde koşuyor deyipte hakarete giriyor. Aynı şekilde diğerleri de Terim'i destekliyorum derken onu putlaştırıyor. Neredeyse adamın yanlışını bile savunuyorsunuz. Nasıl bir iştir çözemiyorum, neden illaki kutuplaşılıyor saygı çerçevesinde kalınmıyor?

Terim'i seviyoruz diye eleştiremediğimiz gibi, sevmiyoruz diye de hakaret etmeden duramıyoruz. Sonrada iş tartışmaya dönüyor.
imza .

Malasef boş beleş eleştirenler çoluk çocuktur aklı selim insan eleştirir ama hakaret etmez.
Fatih terim yanlış yapmıyor mu yapıyor ama onun kadar yanlış yapmayan teknik direktör yok ülkede. Şu zamana kadar bütün başarıların altında Fatih terim varken nasıl olurda bu kadar acımasız oluyorlar şaşıyorum.Bazen o arkadaşların truva atı olduğunu düşünüyorum.

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Arkadaşlar, Fatih Terim baştan sona yanlışlar içinde ve onu seven biri olarak onu bende eleştiriyorum ama fikrinizi savunayım derken yoldan çıkıyorsunuz. Terim'i eleştirebiliriz ve şu aralar eleştirilmesi de gerekiyor ama hakarete girilmemeli.

Onu eleştirenler yok ftor du, ft idi, yok tazminat peşinde koşuyor deyipte hakarete giriyor. Aynı şekilde diğerleri de Terim'i destekliyorum derken onu putlaştırıyor. Neredeyse adamın yanlışını bile savunuyorsunuz. Nasıl bir iştir çözemiyorum, neden illaki kutuplaşılıyor saygı çerçevesinde kalınmıyor?

Terim'i seviyoruz diye eleştiremediğimiz gibi, sevmiyoruz diye de hakaret etmeden duramıyoruz. Sonrada iş tartışmaya dönüyor.
''FT'' yi Hoca bile kullanıyorken hakaret saymak tuhaf. Keza ''Ftor'' da hakaret gibi gelmiyor bana. Ben de mesela ''Terimtor'' diyordum ve maksadım hakaret etmek değildi, İmparator Terim---Terimparator---Terimtor gibi bir türetme idi; baktım yanlış anlaşılıyor, kullanmadım daha sonra...

Parator-komisyoncu filan hakarettir, kullanılmamalıdır. Hele komisyonculuğun iması bile ceza sebebi olmalıdır hatta...

@Serkan G. Veren

bvq84Y.jpg

''FT'' yi Hoca bile kullanıyorken hakaret saymak tuhaf. Keza ''Ftor'' da hakaret gibi gelmiyor bana. Ben de mesela ''Terimtor'' diyordum ve maksadım hakaret etmek değildi, İmparator Terim---Terimparator---Terimtor gibi bir türetme idi; baktım yanlış anlaşılıyor, kullanmadım daha sonra...

Parator-komisyoncu filan hakarettir, kullanılmamalıdır. Hele komisyonculuğun iması bile ceza sebebi olmalıdır hatta...
Özel isimleri küçük yazmakta bir ima yok mu? Birde "tor" eki de bende küçümseme algısı oluşturuyor. Adam sonuçta efsanemiz ve büyüğümüz. Torunu yaşında adamlar ftor yazınca insan işkilleniyor. Neyse.

Açıkçası başarılı olacağına hiç inancım yok

Peki Terim'in 1 senelik kredisi yok mu tabi ki var bekleyeceğiz zaman gösterecek

Umarım bu dönemde yanılırız ve Terim çok başarılı olur

Bir tarafta Galatasarayli olmak icin para alan biri, diger tarafta Galatasarayli olmak icin para almak yerine belki uste ekibimize destek amaclı para veren biri. Ayrica Galatasarayimizi nasil bir adım daha ileriye taşıyabiliriz diye gecesini gündüzüne katip forumumuzda fikir teatisinde bulunan biri. Cevabi kolay bir soru gibi gorunuyor.

Kesinlikle.

Verilmiş söz kime? Arda için dediyse komik. Daha önce kavgalı olduğu bir kişiyi bahane ederek yönetimi karşısına almasına anlam veremiyorum. Yönetim, Arda konusunda son derece haklı bir tutum içinde. Fatih Terim'in de zıtlaşmayı bırakıp, yönetimle uzlaşma yoluna gitmesi gerekiyor. Aksi halde Galatasaray sahipsiz kalacak değil.

Şampiyonlar ligi şampiyonu olamadın istifa et Hocam.

Ben bunların bir gram Galatasaray'lı olduğunu düşünmüyorum renktaş. Saçma sapan kindar ergenler veya net kuş troller bunlar. He diyip geçmek lazım. Adamlar hocanın dörtte biri kadar bu kulübe fayda sağlamaz ama boş boş konuşur. Ve gariptir forum yönetimi (!) bunlara tek bir uyarı dahi yapmaz,yapamaz..

ne yapacak yönetim terimi eleştirmeyin ve zorla sevin mi diyecek

Konu Terim’i elestirmek degil,nefret etmek

Insanlarin rahatsiz oldugu konu budur,ben Fatih Hoca’yi severim hatta herzaman takimin basinda olmali diyorum Ama elestiri gerektigi zaman da yapiyorum mesela arda turan konusunda oldugu gibi

Ama burda insanlari rahatsiz eden konu Adam Galatasaray efsanesi,kazandigimiz butun basarilarda Fatih Terim var yani bi sevgi olmasa da en azindan Galatasarayli olarak saygi duyulmasi gerekiyor fakat bu saygi’yi forum da göremiyoruz ayni ahmet ercanlar serefsizi gibi Hoca ya nefret’le yaklasiyorsunuz

Bu sadece forum da var yalniz,sokakta veya tribunde bunun olmadigini hepimiz biliyoruz

Forum da olmasinin sebebi de insanlari tahrik etmek provoke etmek

Ftor u neyden türettiniz mesala ayinlerimizde merak ediyoruz? Bir küçük izah etsende ogrensek hangi kelimelerin kısaltması ya da ne tür bir anlam taşıyor? Bütün hayatınız bu mu diye soruyorsun ya kardeş misal gunde kaç saat forumdasın mesala onu da medak ettim ona gore kıyaslama yapayim mesala?!

SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tarator mezesinden

hocaya hakaret cidden kötü de arda olayım kadarıyla bırakın hakareti hoca kendisine sayıp söveni baya el üstünde tutuyor

Tamam, bence de Hocaya hakaret etmesin hiç kimse, şahsen hiçbir zaman etmedim zaten...

Yine hiç hakaret etmeden eleştireyim kendisini;

Canaydın döneminde neredeyse kulübün tapusu-anahtarları verilecekti kendisine; şampiyon etiketli takımın başına tam yetkiyle göreve getirildi ve rakip kulüplerin hayal bile edemeyeceği rakamlarla bir dolu transfer yaptırdı. Sonuç: mevcut oyuncular gibi, transfer ettirdiği oyuncuların tamamına yakınını da ıskartaya çıkarttı; yaşı yetip de aksini iddia eden varsa, isim isim konuşuruz futbolcuları...

Hoca, sadece şansının yardımıyla, gaz vererek filan elde etmedi bunca başarıyı. Çok zeki adamdır, hiç şüphem yok...Baktı ki transfer işlerinde net tavır koyduğu zaman başarısızlık üzerinde kalıyor, sessiz kalıp duruma göre tavır almayı tercih ediyor sonraki gelişlerinde. Polat' ın önceden bitirdiği Elmander' e burun kıvırmıştı başta, sonra herkesten çok sahiplendi. Keza Ujfalusi, belki de Aysal transferi denilebilecek tek adamdı, ona da sımsıkı sarıldı...

Son gelişinde de ismini zikrettiği iki futbolcu hatırlıyorum; biri 8 milyon istendiği için alınamadığından hayıflandığı, onda biri bile etmeyecek Tetteh; diğeri, bildiğimiz Arda bitiği...A. Albayrak gibi kendisini taparcasına tutan, kulübün 2 numarası ve transferden direkt sorumlu bir yöneticinin varlığında, kendisinin bilgi ve onayı dışında birtakım futbolcuların transfer edildiğini düşünenlerin hastalıklı bir romantizm yaşadıkları kanaatindeyim. Allah acil şifalar versin, amiiin!..

Geri
Üst Alt