Yunus Can DUBLEN
10 Numara!
- 18 Temmuz 2009
- 16.572
- 6.721
- 2.323
imza .Arkadaşlar, Fatih Terim baştan sona yanlışlar içinde ve onu seven biri olarak onu bende eleştiriyorum ama fikrinizi savunayım derken yoldan çıkıyorsunuz. Terim'i eleştirebiliriz ve şu aralar eleştirilmesi de gerekiyor ama hakarete girilmemeli.
Onu eleştirenler yok ftor du, ft idi, yok tazminat peşinde koşuyor deyipte hakarete giriyor. Aynı şekilde diğerleri de Terim'i destekliyorum derken onu putlaştırıyor. Neredeyse adamın yanlışını bile savunuyorsunuz. Nasıl bir iştir çözemiyorum, neden illaki kutuplaşılıyor saygı çerçevesinde kalınmıyor?
Terim'i seviyoruz diye eleştiremediğimiz gibi, sevmiyoruz diye de hakaret etmeden duramıyoruz. Sonrada iş tartışmaya dönüyor.
Malasef boş beleş eleştirenler çoluk çocuktur aklı selim insan eleştirir ama hakaret etmez.
Fatih terim yanlış yapmıyor mu yapıyor ama onun kadar yanlış yapmayan teknik direktör yok ülkede. Şu zamana kadar bütün başarıların altında Fatih terim varken nasıl olurda bu kadar acımasız oluyorlar şaşıyorum.Bazen o arkadaşların truva atı olduğunu düşünüyorum.
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi