Fatih Terim Yargı Dağıtıyor!

sicili bozuk dedikleri zaman da cevap verecek herhalde.

laf yapmayı bırak icraat yap hoca

sen takıma iyi top oynatırsan onlar sana laf etcek bişey bulamaz. ligde 4de4 yapıp brugge maçını alsaydık şimdi hepsi evinde ağlıyor olurdu ve ne yapsakta sallasam diye kara kara düşünüyor olacaklardı

ama sağlam geçirmiş ali k.o.ç'a ahahahahah

ali koçun habire Hocamızla ilgili konuşması şunu göstermiştir febe başkanı Galatasarayın Hocasına denktir.

ali koçun habire Hocamızla ilgili konuşması şunu göstermiştir febe başkanı Galatasarayın Hocasına denktir.
Baska bir acidan bakarsak kulup baskanini sallamayarak bizim calisanimiza dil uzatiyor. Calisanin sozunu baskaninkinden daha degerli goruyor.

Mustafa Cengiz cikip da "benim calisanima dil uzatacak kadar kucuk ama organize ve profesyonel hareketler icinde olanlar zamaninda turk futbolunun altinda yakilan atesin ufleyerek sonmedigini ve yakan yonetimin hala benzeri dusunceler icinde oldugunu bir kez daha kanitlamistir." diyemiyor. Neden diyemiyor?

Tarzi degil.

Fatih Terim kulübün fiili başkanı zaten. Galatasaray'ın politikasını o belirliyor. Galatasaray'ın 1 numarası FT, 2 numarası Cengiz, 3 numarası Abdürrahim gözüküyor şuanda. Ali'nin Fatih hocayı hedef alması beklenilir bir durum.

Baska bir acidan bakarsak kulup baskanini sallamayarak bizim calisanimiza dil uzatiyor. Calisanin sozunu baskaninkinden daha degerli goruyor.

Mustafa Cengiz cikip da "benim calisanima dil uzatacak kadar kucuk ama organize ve profesyonel hareketler icinde olanlar zamaninda turk futbolunun altinda yakilan atesin ufleyerek sonmedigini ve yakan yonetimin hala benzeri dusunceler icinde oldugunu bir kez daha kanitlamistir." diyemiyor. Neden diyemiyor?

Tarzi degil.

Düz mantık bakarsak hoca kulüp çalışanıdır. Ama gerçekte hocanın kulüp çalışanı gibi dar bir kalıba sokulamacayacak kadar büyük olduğunu hepimiz biliyoruz. Sorunun hocanın büyüklüğünde ve ağırlığında bir başkanımızın olmamasıdır. Malesef çok pısırık ve etkisiz bir başkanımız var. Dolayısıyla her konuşmasında ne söylediğini ya da ne söylem ek istediğini kendisi bile anlamıyordur eminim. Sırf konuşmuş olmak için konuşan sözünün bir etkisi olmayan yok hükmünde bir başkan. H,ç b,r kuruma ya da kişiye net bir söylemi olmadığı için muhatap bulamayan bir başkan. Dolayısıyla şuanda hoca hem çalışan gibi saha içini hallediyor hemde söylemleri ve zamanında yaptığı ayarlarla başkanlık yapıyor.

Hoca'dan yeri geldiğinde,

"Ben Adana'da zor şartlarda büyüdüm. O yüzden mizacım sert. Bazıları gibi yalı çocuğu değilim. O yüzden onlar gibi lokum olamıyorum maalesef." şeklinde bir açıklama bekliyorum.

Hani hocayı eleştirmek istiyorum desem bazılarının mesajları yüzünden insanın ister istemez koruyası geliyor. Bazıları istiyor ki her maçımızı kazanalım, her rakibi oyun olarak ezelim. İçeride deplasmanda perişan edelim. Ayrıca sadece gol atmamız da yetmez gol attığımız maçlarda rakibe tek bir pozisyon bile vermeyelim. Merak ediyorum inter gibi evinde kazanamasan, tottenham gibi 2-0 öne geçip maçı berabere bitirsek, geçen yılın şampiyonlar ligi şampiyonu olmamıza rağmen ilk maçta deplasmanda 2-0 yenilsek bu bazıları neler yazacaktı acaba. Sizin istediğinizi bırakın gerçek hayatta futbol oyunlarında bile yapamazsınız. Bu forumda galibiyetlerimize rakipten çok üzülen var hocaya laf edemedi diye. Şu son mevzularda hocanın tek bir hatası bile yokken dahi savunmamak için saçmalayanlardan geçilmiyor. İnanır mısınız, daha geçen yıl nerelerden dönüp ne şartlarda şampiyon olduğumuzu unutan balık hafızalılar bile var.

Macta yargi dagitamadi ama olsun. Bunada sükür. Ben yeniliriz diyordum. Meger akilli olsaymis hoca maci alacakmisiz.

İnşallah cevap vermez de k.o.ç. iyice kudurur. Cevap verirse rahatlar yalı child, şu an çıldırıyor çünkü.

Geri
Üst Alt