Melih Peker
Şef Gümüş Kıvrım
- 21 Ocak 2010
- 70.111
- 48.635
- 4.843
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kesinlikle. cevap vermemek,yokmuş gibi davranmak en kudurtucu şeylerden biridirİnşallah cevap vermez de k.o.ç. iyice kudurur. Cevap verirse rahatlar yalı child, şu an çıldırıyor çünkü.
milyon euro'luk takımlar ile mücadele ediyormuşuz.
Sanki bizimkiler milyon değilde yüzlük alıyorlar.
Real'in hocası ve Psg nin hocası vergisiz senden en fazla 1.5 kat fazla kazanıyordur.
Rahat olun.. her zaman olduğu gibi koyacak hocamız..Saha dışında dağıttığı yargının aynısını takımın futbol namına bir şey oynamasını sağlayarak saha içine de yansıtmasını bekleriz kendisinden.
Yalı oğlanı Aziz’i devirmek için de aynı organizasyonları yapmıştı.. sırf bu işlerden geçinen binlerce paralı trol var piyasadaFatih hocamızın dediği "ORGANİZE SOSYAL MEDYA KÖTÜLÜĞÜ" son günlerde azıtmaya başladı. Yumurta hesaplarda marco kötü lyundama çöp nzonzi seri falco çöp falan diye her kötü oynandığında futbolculara küfür hakeret yazmaya başladılar FARKINDA OLUN. Geçen sene gol kralı Diagne'ye yapıldı şimdi Marcao'ya küfür ediliyor. işte bu hep o organize kötülüklerin bir parçası...
Yalı oğlanı Aziz’i devirmek için de aynı organizasyonları yapmıştı.. sırf bu işlerden geçinen binlerce paralı trol var piyasada
ben ıkna oldum hocayı gondermeye calısıyorlar1 bilgisayardan 40-50 tane ayrı hesap kullanabiliyorsun, 10 pcden 1 saatte 50 hesaptan binlerce twitter mesajı atılır, sende sanırsın ki 50 kişi de bu görüşü destekliyor. Galatasaray'lıların bilinçlenmesi lazım. HER TWİTTER HESABI GERÇEK BİR İNSAN OLMAYABİLİR. her tc kimliğe bir tane hesap açılmıyor sonuçta.
milan ile görüşmeler ne durumdaben ıkna oldum hocayı gondermeye calısıyorlar
güzel ilerliyor fb macından sonra netlesirmilan ile görüşmeler ne durumda
Rahat ol cano.. sene sonunda yine kapakları takacaktır sevgili hocam..Yargırator hocam, keşke maçlarda yargı dağıtabilse.
Futbola gelince Aykut, Sergen, Hikmet gibi TD'ler kendisine yargı dağıtıyor. Üstelik aldığı paranın 1/10'ine falan. Çok daha zayıf takımlarla.
@Recep YıldırımKonuyu imparator puanları bir bir dagitiyor olarak revize etmeye varmisiniz ahbaplar?