Fatih Terim: "Yarım pozisyon vermeden, 1 pozisyon değil, yarım pozisyon vermeden 2 gol yedik"

Masal anlatma hoca.

ya o kadar alışmışım ki hakemlerin doğramasına Onyekuruya yapılanı Fatih hoca söyleyince hatırladım... vay arkadaş yaa

Allah Allah Linnes kendi mi dedi ben bu maç oynayacağım diye ? hakem mi koydu ilk 11'e Linnes'i ?

Sanki Fatih Terim kendi sahaya koymamış kendi tercihi değilmiş gibi ne güzel konuşuyor

Fatih Terim: "İkinci yarı yine pozisyon vermeden gol yedik, sonra 2-2'yi bulduk, mücadele ettik, pozisyon bulduk ama puan kaybettik. İyi oynamak önemli ama istatistikler ne olursa olsun sonuç puan kaybı."

biri hocaya golleri ilk yarı yediğimizi söylesin yaw.

Korkakça oynatırsan olacağı bu. Hayır bu maç değil, Alanya maçının 2. Yarısı. Bu oyun insan ile oynanır ve maçın bir psikolojisi var. O oyunda korkaklık edip defans yapıp %77-%23 gibi bir oyun ortaya çıkıyorsa o maçta olmazsa bu maçta böyle kaybedersin. Çünkü kendini inkar ettin hocam. Ölmüş takımı doğru kararlarla potaya koydun yanlış tercih ve bir maçtaki korkaklıkla şampiyonluktan da ettin. Geçmiş olsun...

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
kesinlikle katılmıyorum türkiye liginde hangi takım bir şeyler yapmaya çalışıyor hepsi karambole oynuyor denk geleni atıyor onyekuru halil kerem atsa farklı sonuca gideceğiz bazen olmazsa olmaz nasip değildir ama hocanın oyuncu tercihleri hatalıdır katılırım ben bu maçtaki nasipsizlikten bahsediyorum

ya o kadar alışmışım ki hakemlerin doğramasına Onyekuruya yapılanı Fatih hoca söyleyince hatırladım... vay arkadaş yaa
yav hakem kötü niyetlı olsa bıze 2 kırmızı cıkardı dirsek diye ben hakemlik bişey görmüyorum

linese.laf.soyleyecegine cikarsaydin ya neden sahada 90.dakika kaldi o futolcumsu

E hocam yedlin yerine linnesi rakibe asist yapsin diye ben mi koydum ilk 11 e?

Hoca git Allah'ını seversen bırak yakamızı

Daha yediğimiz gollerin yarısını bilmiyor. 1-2 geride kapattığı yarıyı müthiş olarak nitelendiriyor nerden baksan...

"Kadro seçimim hatalıydı" demesini beklerseniz çok beklersiniz.
25 senedir hatası yok hocamızın. Olduysa da hatayla olmuştur...

Bugün çok da kötü değildik yani doğru
ama keşke boss-yedlin , gedson yerine feg başlasaydın be hocam
Neyse canın sağ olsun

Ilk yarıda muhteşem mi oynamısız

ya arkadaşlar tamam haklısınız bok gibi oynuyoruz da linnesin hata yapacağını rüyasında mı görsün adam şaka mısınız emre kılınç kırmızı yer 3 puan gider geçen hafta boş kale kaçırır 3 puan gider bu hafta linnes değil marcao da yapabilirdi o hatayı yedlin de yapabilirdi yani bireysel hata yapabilir diye futbolcu yedek mi bırakılır kafayı mı yediniz medyum mu bu adam

Geri
Üst Alt