Fatih Terim: "Yarım pozisyon vermeden, 1 pozisyon değil, yarım pozisyon vermeden 2 gol yedik"

hocam başka maçmı izledin kenarda nerde ilk yarı müthiş maç oynadık ya böyle sanıyorsun sonra takım bir gıdım iyi top oynamıyor gözünü seveyim iyi futbol oynadık fln deme ya

Fatih Terim: „Puan kaybinin sorumlusu benim“

bunun yasanmasi çok zor sanirim. Göremeyiz. Insan hata yapar ama bi kere olsun çik „sorumlusu benim“ desen

Ya he he senin mal oyuncuların niye 10 haftadır net pozisyonları niye atamıyor o halde git buna çözüm bul bunun için o takımın basindasin.

mücadeleyi ancak uzatma dahil on dakika kadar ettik fatih hocam ne yapıyordun manchester derbisi falanmı izliyordun tabletten falan.

Fatih Hoca iyi oynadık sanıyor herhalde. Iyi falan oynamadık, Sivas berbat oynadi.

hoca ne kadar cok konusmus yav

Son haftalarda ne oluyo sana hocam?

Geçen sene de aynısını yaptınız, pandemi dönemi zemin sakatlıklar hakem. Hep bir bahane var, oynayan oynuyor yapan yapıyor kimse de kusura bakmasın bu konuda.

Winner yapımıza uymayan şeyler yaşatıyosun 2 senedir. Başakşehir hadi anladık oldu dedik, Beşiktaş'a olası kötü gidişatta şampiyonluk vermek sana hiç yakışmaz.

Hala anlamamış neden gol yediğimizi, bu adamın yardımcıları ne iş yapıyor? Alanya kupa maçı, ankaragücü maçı ve bu maç oturup yediğimiz golleri bir tekrar izlesinler. Pozisyon yokken neden gol yediğimizi belki anlarlar.

Doldur bosalttan gol attığımız oldu maç da çevirdik de 80 de doldur bolsalta geçilmez hocam. Yeni girenlerle birlikte 4 defans 6 hücum vardı. Bi Allah in kulu da gelip top alayım dağıtayım demiyor.

GSC Mobile App

İlk yari muhtesem oynadik diyor şaka gibi
Demek ki zihniyet hic degismeyecek
Severler boyle askin izdirabini bana musade

Burada saha kötü olimpiyat stadına gitsen bu seferde rüzgar çok diyeceksin! Her şeye bahane var. Yanlış kadro çıkardığını kabul etmiyor da!

Fatih Terim: "İlk yarı bu sahaya rağmen ki bu saha başımızı çok ağrıtacak, kötü yani. Sahaya rağmen yapmak istediklerimizi, oyun anlayışımızı gösterdiğimiz muhteşem bir 45 dakika oynadık. Sahaya rağmen."

Fatih Terim: "İkinci yarı yine pozisyon vermeden gol yedik, sonra 2-2'yi bulduk, mücadele ettik, pozisyon bulduk ama puan kaybettik. İyi oynamak önemli ama istatistikler ne olursa olsun sonuç puan kaybı."

Ben galiba başka maç izledim. Rakipler artık bizim üretkenliğimizin sınırlı olduğunu bilip, kapanıp topu bize veriyor. Kontra veya hatalarla gol atıyorlar. Bize tam üstünlük sağlayan yakın zamanda Alanyaspor oldu. Bizim de yan paslarımıza ve sonuçlanmayan kanat organizasyonlarına hoca iyi oynadık diyor sanırım.

Galatasaray'ın rakibi yenmesi için mac içinde olan kırmızılık pozisyonların doğru sonuçlanması mi gerekir.
Hadi geçen hafta takımın 8 oyuncusu yeniydi alismaydi dedik. E oyuncuların alayını değiştin daha boktan futbol var. Sorun zemin mi şimdi de.

Adam kor yahu. Iki goldede Donk’u gorememis. Haftaya Linnes’i gunah kecisi olarak kenara alir hicbirsey olmamis gibi yine Donk’la oyuna baslar.

Eee sonuc ne ona bak yarım pozisyon yada sıfır pozisyon farkediyomu sonucta 2 gol yemişmiyiz yemişiz

Geri
Üst Alt