Serhat Başbuğa
Parçalı Üye
- 26 Ocak 2019
- 3.278
- 2.864
- 303
Yüzsüzlük,pişkinlik,arsızlık. Başka bir açıklaması yok. İki yaş sendromunda mısın hoca? ne bu inat.çek git artık da efsane desinler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
şu açıklamadan naı bunu çıkardın yahu. sadece avrupa kaldı derken şampiyon olmayacağız sonucu çıkarılır da ilk 4 e girmeyi düşünmüyor musun sorusu tuhaf.Ligde ilk 4e girmeyi bile düsünmüyormu yani?
Oynanan Oyun baska mesele, hakem hataliysa konuslur, isterse 5 lig Takimi Olsun.Karşındaki rakip ikinci ligde küme düşüyo bi zahmet beyfendiler bu macıda alsınlar hakem filan demeden bu macta hakem konuşulcak en son şey
İkinci lig takımına karşı bile hakemi konuşursan futbolcularının beceriksizliğini bencilliğini vurdumduymazlığını örtbas edersinOynanan Oyun baska mesele, hakem hataliysa konuslur, isterse 5 lig Takimi Olsun.
Merak etmeyin ben Galatasaray için en doğru kararı veririm.
Artık yalan satmaktan ziyade taraftarın zekasıyla dalga geçtiğini düşünüyorum. Bu kadar da olmaz, evet genç kadro umut veriyor ama sen vermiyorsun, her sene bu aylarda aynı lafları duyuyoruz. Milyon eurolar harcayıp bu kadroyu kuran da sensin babam değil.
SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
önüne ilikler saygı duruşuna geçer toplantının sonunda terimden özür diler çıkarlarBugünki görüsmede F. Terim Burak Elmas'a takimin kötü gidisatindan dolayi hesap soracak.
Baskan sabahin köründe banka banka dolanip hocamiza hazirdan 50 milyonluk transfer bütcesi arama pesindedir. Bir araya geldiklerinde baskan karsisina cikacak yüzü olsun. Hoca sonucta transfer listesi verecek a'dan z'ye kadar.önüne ilikler saygı duruşuna geçer toplantının sonunda terimden özür diler çıkarlar
keşke gitse ya bişeyden anladığı yokklasik terim taktiği buu
baskan transfer yapalim diyecek
butce yok hocam cevabina karsilik istifa edecek
hadi inşallah yaklasik terim taktiği buu
baskan transfer yapalim diyecek
butce yok hocam cevabina karsilik istifa edecek
keşke gitse ya bişeyden anladığı yok
bana güvenin fatih hocayı iyi tanırimhadi inşallah ya