Fatih Terim: "Yarın başkanımız ile tekrar görüşüp transfer için ekonomik durumumuzu soracağım"

Hocam Galatasarayın lehine olmayan hiç bir şeye imza atmaz dünkü takımın sağ beki, sol beki ve kalecisine bakarsan bile tezi çürüyor insan kendini bilmezse olayları kendi ekseninden uzak tutmanın ardına sığınırsa en büyük çözümsüzlük oradadır 50 basın toplantısı yaptıysa hoca bir kere bile bazı noktalarda yanıldım onu düzeltmemiz gerek demedi ya hakem suçluydu ya kurulan kadro tecrübesizdi bu takım yetersiz ve bu kadroyu kaç yıldır elinde bulundurun hoca ve teknik ekibi de yetersiz ...

Taraftar dalga gecicek diye korkuyor.Transfer istiyorum diyemiyor.Yazik.Bu duruma geldiyse zaten istifa vakti gelmistir.1

Oynanan Oyun baska mesele, hakem hataliysa konuslur, isterse 5 lig Takimi Olsun.
İkinci lig takımına karşı bile hakemi konuşursan futbolcularının beceriksizliğini bencilliğini vurdumduymazlığını örtbas edersin
Dün Terimin diyeceği tek birşey vardı utanç verici özür diliyoruz.Bunu bile diyemedi
Topçuda şimdi ne güzel hocamız oyunu beğenmiş hakem yüzünden kaybettik der geçer gider.
Geçen sene Fenerin düştüğü hatanın aynısı hakemi geçin gitsin ki hakem hiç birşey yapmadı
1 dk fazla oynattı diyorsanız zaten futbol izlemeyin bırakın gidin

Hocam bu kadar ikilem fazla değil mi artık, hem adamlarıma güveniyorum diyosun ısrarla hem de her fırsatta transfer istiyorsun diyorsun ısrarla.
Kerem ve marcao hariç kimse güvende hissetmiyodur şu ortamda her an forma gidebilir ki gidiyo da zaten özellikle forvet kısmında karmaşa mevcut bu da biraz bencilliğe itiyo adamları gol atıp göz önünde olmak istiyolar.

Artık yalan satmaktan ziyade taraftarın zekasıyla dalga geçtiğini düşünüyorum. Bu kadar da olmaz, evet genç kadro umut veriyor ama sen vermiyorsun, her sene bu aylarda aynı lafları duyuyoruz. Milyon eurolar harcayıp bu kadroyu kuran da sensin babam değil.

SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

neden satmasinki? daha binlerce alicisi var.

bugün yarin sinirler biraz yatissin damlarlar yine.

önüne ilikler saygı duruşuna geçer toplantının sonunda terimden özür diler çıkarlar
Baskan sabahin köründe banka banka dolanip hocamiza hazirdan 50 milyonluk transfer bütcesi arama pesindedir. Bir araya geldiklerinde baskan karsisina cikacak yüzü olsun. Hoca sonucta transfer listesi verecek a'dan z'ye kadar.

klasik terim taktiği buu
baskan transfer yapalim diyecek
butce yok hocam cevabina karsilik istifa edecek

Transfer olmayacak diye endiselenmeyin. 2. lig takimina elendikten sonra kimse transfer istiyorum diyemezdi.

Geri
Üst Alt