Tabi bek olarak düşünülür mü bilemem de Kaan Ayhan da bu işi yapamaz mı ? Pavard 'ın milli takımda ilk çıkış yaptığı dönemde kullanıldığı gibi yarım stoper gibi kullanılabilir / tabii Kaan Ayhan transferinin gerçekleştiğini varsayarsak
Bilmiyorum Kenny Tete bana biraz 2018 yılında kaldı gibi geliyor, ondan sonra gelişmek bir kenara dursun da geri gitmeye başladı hani gelirse sağlam haldeki Omar 'dan daha iyi katkı verebileceğini sanmam
Omar Linnes Yedlin Şener filan dördü de aynı anda sağlam olsa bile yine çok fazla eksikleri olan adamlardı sürekli sürekli 6 ayda bir sağ bek transferi gündeme gelmesin artık benim derdim o Hysaj 'ın hakkında Lazio iddiaları vardı Sarri onu peşinden Lazio 'ya götürecek diye orası sorun olabilir çünkü adamın Prime dönemini yaşatan hoca Sarri
Ama gidip sağ bek Hysaj 'ın formasını elinden aldığı Mario Rui 'yi sol bek olarak düşünüp bonservis ödemeyi göze alıyorsak, sağ bek için de Hysaj 'ı bir denemek lazım bence olur olmaz orasını bilemem tabii
Ama Hysaj olmasa da gideceğim adam yine Tete olmaz, fizik gücüyle boğa gibi hücumda iyi olan Ander Capa 'ya giderdim mesela, çok net kaliteli bir sağ bek o da 2022 'de sözleşmesi bitiyor artık 29 yaşına geldi ki bildiğim kadarıyla geçen senenin sonunda kadro dışı kalmıştı Bilbao 'da Capa olmazsa J.Svensson / Vrsaljko / F.Bustos 'a giderim ne bileyim Inter 'in büyük ihtimalle kullanmayacağı V.Lazaro için bir fırsat yoklarım ne bileyim Deyovaisio Zeefuik 'i gündeme getirirdim mesela veririm 2 numarayı da sırtına 2021 model Ulrich van Gobbel 'imiz olmasını beklerim
Hani ne bileyim ilk akla gelen K.Tete olması saçma geliyor bana Mariano yerine Omar geldi olmadı onun yerine Yedlin geldi olmadı Linnes denendi Şener denendi şimdi Yedlin yerine Tete 'nin gelmesi öyle acayip bir fark oluşturmaz diye düşünüyorum