- 14 Haziran 2009
- 28.861
- 12.873
- 2.698
Yine mi Terim muhabbetleri başladı?
Yahu arkadaş bu adam bir gün ölüp gidecek neredeyse 70 yaşına merdiven dayadı. O zaman ne yapacaksınız? Her başarısızlıkta hep aynı isim. Yeni çözümler bulmaya çalışmak yok hemen hazıra konalım.
Bunun dışında kendisine Galatasaray Teknik Direktörlüğü hafif geliyor malumunuz. Başkan'a atar yapmalar, Başkan'ın çağrısına cevap vermeyip antremanda kendini kovdurmalar falan
Kendisi söylüyor aga ben ego sahibiyim diyor benim egom başkanlık makamındaki adamlara kadar uzanır diyor. O egosunu yenemediği sürece hiç hoca falan olmasın gerek yok madem hocalık yetmiyor kendisine o vakit başkanlığa adaylığını koysun veya yönetimlerden birine girsin yönetici olsun. Ha ben her halükarda yaşanan onca şeyden sonra gelmesi taraftarı değilim. Bu kulüp artık farklı çözümler üretmeyi öğrenmek zorunda. Yoksa hep terim terim nereye kadar?

Bunun dışında kendisine Galatasaray Teknik Direktörlüğü hafif geliyor malumunuz. Başkan'a atar yapmalar, Başkan'ın çağrısına cevap vermeyip antremanda kendini kovdurmalar falan