Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Isterse ayvayı yedik isterse b.ku yedik der adam size ne.

Ben de Terimin gelmesini istemiyorum ama gelsin diyenlere de sert çıkmıyorum. Herkesin kendi düşüncesi.

Kimse Terimin başarılarını inkâr etmiyor veya küçümsemiyor ama kimse de Terimi sevmek zorunda değil. Saygı ve sevgi arasında fark var.

Ayrıca ayvayı yedik demesi belki yine sadece günü kurtarma adına yapılmak istenen hamleye olan bir serzeniştir?

Adam her zaman her zaman sorunların çözümü olarak sadece Terimin görülmesinden rahatsız belki de, ben de aynısını düşünüyorum mesela.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Karşı görüş olunca ya kuş oluyorsun yada bebe. Her gelişinin ardından 10 yıl geriye gidiyoruz. Evet bir değer ama yalan yok istemiyorum. Kulübün menfaati için böyle düşünmek kuşluk ise sorun yok. Hiç kimse Galatasaray'dan büyük değildir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hocaya Allah uzun ömür versin.

Bir şey olsa kulübü kapatalım diyenler çıkabilir

O zaman sizin hesaba göre 3 defa geldi 30 yıl geriye gitti koca kulüp??? Bakın rakam yazıyoruz rakam!! 7 yılda 6 defa şampiyon yapmış bir adamdan bahsediyorsunuz az vefalı olun. Formandaki yıldızın 1 i bu adam TD yaptığı için. Beğenmemek başka bir şey AYVAYI YEDİK dersen art niyet vardır. Fatih hoca geldiğinde ayvayı yiyecek olan güruh belli. Bırakın onlar üzülsün sen SEVMEZSİN olur biter.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

O zaman sizin hesaba göre 3 defa geldi 30 yıl geriye gitti koca kulüp??? Bakın rakam yazıyoruz rakam!! 7 yılda 6 defa şampiyon yapmış bir adamdan bahsediyorsunuz az vefalı olun. Formandaki yıldızın 1 i bu adam TD yaptığı için. Beğenmemek başka bir şey AYVAYI YEDİK dersen art niyet vardır. Fatih hoca geldiğinde ayvayı yiyecek olan güruh belli. Bırakın onlar üzülsün sen SEVMEZSİN olur biter.

Gelir.. Başarılı olursa alkışlar,başarısız olursa eleştiririz. Sorun yok.

Hoca gittikten sonra 10 yil geriye gidiyoruz nedir ya? Hocayi sacma sapan nedenlerle kovarsan sonrasinda plansiz programsiz sirf ismi var diye manciniyi getirirsen bi dunya para sacip sampiyon olamazsan olacagi o.prandelliler hamzalari katmiyorum bile..takima o donem uyan bielsa tuchel gibi isimler varken sirf taraftara oynadi aysal manciniyi getirdi.simdi terimin olmadigi zamanlardaki yanlislardan da terimi sorumlu tutuyoruz boyle sacmalik olamaz

Hoca gittikten sonra 10 yil geriye gidiyoruz nedir ya? Hocayi sacma sapan nedenlerle kovarsan sonrasinda plansiz programsiz sirf ismi var diye manciniyi getirirsen bi dunya para sacip sampiyon olamazsan olacagi o.prandelliler hamzalari katmiyorum bile..takima o donem uyan bielsa tuchel gibi isimler varken sirf taraftara oynadi aysal manciniyi getirdi.simdi terimin olmadigi zamanlardaki yanlislardan da terimi sorumlu tutuyoruz boyle sacmalik olamaz

Sorumlusu o olmuyor. Bizim göbeğimiz ona bağlı olduğu için öyle görünüyor. Uefa kazanıldığı sene bütün camia Hagi,popescu milana gitme cl kupasını alalım dedi. Ama o İtalya sevdasından gitti. Kendi kariyeri için. Haklı ama yine de kalıp daha büyük başarı alabilirdi. Sonrasında ki yıllarda ki başarısız seneler ortada. Bunlar benim kendi görüşüm.

Gelir.. Başarılı olursa alkışlar,başarısız olursa eleştiririz. Sorun yok.

Tamam bencede sorun yok. Ama ayvayı yemeyiz emin ol kardeş. Yiyecek bile olsak bu oran 6/8 bence alınabilir bir risk

Sorumlusu o olmuyor. Bizim göbeğimiz ona bağlı olduğu için öyle görünüyor. Uefa kazanıldığı sene bütün camia Hagi,popescu milana gitme cl kupasını alalım dedi. Ama o İtalya sevdasından gitti. Kendi kariyeri için. Haklı ama yine de kalıp daha büyük başarı alabilirdi. Sonrasında ki yıllarda ki başarısız seneler ortada. Bunlar benim kendi görüşüm.

Öyle bir şey yok yada asli sebebi o değil. O dönem liseliler Faruk Süren ve yönetimini ilahlastirilma sınırında sevilmesinin önüne set çektiler ve yine Aysal başkanın düştüğü tuzak gibi hallaç pamuğu gibi başarılı ekibi dagittirdilar. Yoksa ne Fatih hoca giderdi ne Faruk Süren.

Tamam bencede sorun yok. Ama ayvayı yemeyiz emin ol kardeş. Yiyecek bile olsak bu oran 6/8 bence alınabilir bir risk

Neden oran 3/4 değil de 6/8?

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Cx3g3JuWQAALb3e.jpg

Bence bu tartismada birisi eksik. Adem kardesimi de davet edelim tam olsun.

Cevabini bana yazma Adem ben sadece izliyorum Spectator modunda.

Bence bu tartismada birisi eksik. Adem kardesimi de davet edelim tam olsun.

Cevabini bana yazma Adem ben sadece izliyorum Spectator modunda.

Taraflı spectatorsun sen. (Gerçi izleyici tabii ki taraf tutar,bir garip oldu bu da. :D) Terim adı geçince,hep Terim'e mi kaldık,o ölünce napcaz vs.,ama konu Aysal oldu mu,aynı dirayeti göremiyoruz maalesef.Duygusal işte insanoğlu.

Cok ilginc. Sarper ilk defa hakli o da cumlesinin yarisina kadar
:005:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt