Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
5_d.jpeg

Dursun Bey getirsin Fatih hocayı,

Sonra istesin benden Dursun Beyi evinden floryaya kadar omuzlarımda taşırım.

Ayvayı yedik yeniden geliyor.

Yahu bir insan Galatasaraylı olup da Fatih Terim'in gelişi için nasıl ayvayı yedik ifadesini kullanabilir hayret ediyorum.

Koskoca bir nesil Fatih Terim'in kazandırdığı başarılar sayesinde Galatasaraylı oldu be.

6 Şampiyonluk, 1 tane ikincilik, Uefa kupası, CL çeyrek finali...

ben her zaman FT savundum defalarca yasaklandım.aysal kaçtı gitti yine yasaklandım.neyse bunca zaman savundum ama gelmezse ayıp eder.işte şimdi eleştiririm.camiası hizmet bekler GS ın ihtiyacı var.gelmezse GS lılıgından şüphe ederim.FT gelmeli en azından ruhsuz futbolcu görmeyiz.bu dursuna bile ayar çeker.

Ya bebedir ya da kuş sevici.
Yahu bir insan Galatasaraylı olup da Fatih Terim'in gelişi için nasıl ayvayı yedik ifadesini kullanabilir hayret ediyorum.

Koskoca bir nesil Fatih Terim'in kazandırdığı başarılar sayesinde Galatasaraylı oldu be.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Her geldiği dönemin ardından kulüpte sansasyonel olaylar oluyor. Resmen 10 yıl geriye gidiyoruz. Başarılarını inkar eden,görmezden gelen biri değilim. Ancak kendini maalesef ki Galatasaray 'dan büyük görüyor. Ben varsam cimbom var diyor.

Bence artık Terim olmadan ayakta durmayı başarmak lazım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sevmek zorunda mıyım? Kendi görüşüm bunun bebeklik yada kuş seviciliği ile alakası yok.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Değilsin tabiki lakin başımıza gelirse AYVAYI YEDİK diye düşünüyorsan ya hafızanı kaybetmissindir ya da kuşsundur. Özünde sana karşı bir şey yok yani realite bu!!!

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sanirsin teknik direktör olarak Aziz Yıldırım Galatasaray'a geliyor.

Ayvayi yedik nedir imparatora karşı. :(

Adam sadece ayvayi yedik dedi simdiye kadar hakkinda soylenen tek kotu/olumsuz sey buymus gibi tepki gosteriliyor. Neler soylendi simdiye kadar kimseye bi zarar gelmedi ustelik en masumane olumsuz sozlerden biriydi bu. Birakin o adamda istedigini desin iste.

Isterse ayvayı yedik isterse b.ku yedik der adam size ne.

Ben de Terimin gelmesini istemiyorum ama gelsin diyenlere de sert çıkmıyorum. Herkesin kendi düşüncesi.

Kimse Terimin başarılarını inkâr etmiyor veya küçümsemiyor ama kimse de Terimi sevmek zorunda değil. Saygı ve sevgi arasında fark var.

Ayrıca ayvayı yedik demesi belki yine sadece günü kurtarma adına yapılmak istenen hamleye olan bir serzeniştir?

Adam her zaman her zaman sorunların çözümü olarak sadece Terimin görülmesinden rahatsız belki de, ben de aynısını düşünüyorum mesela.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Son düzenleme:
bi arkadaşım bizim her krizde Terim dememizle dalga geçmek için "Cumhurbaşkanlığına da Terim mi aday olsa acaba" diye dalga geçmişti.

düştük yine milletin diline

Fatih terim gelirse dahada maç izlemem
Tüpçü ile kol kola kucak kucağa takıla dursun bizden uzak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt