- 12 Haziran 2011
- 72.215
- 21.811
- 2.743
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ne zaman hayırllı haber verecek bu evren ınsallah gelirevren göz dedi terimi istiyomuş yönetim
ne zaman hayırllı haber verecek bu evren ınsallah gelir
Yahu bir insan Galatasaraylı olup da Fatih Terim'in gelişi için nasıl ayvayı yedik ifadesini kullanabilir hayret ediyorum.
Koskoca bir nesil Fatih Terim'in kazandırdığı başarılar sayesinde Galatasaraylı oldu be.
6 Şampiyonluk, 1 tane ikincilik, Uefa kupası, CL çeyrek finali...
Yahu bir insan Galatasaraylı olup da Fatih Terim'in gelişi için nasıl ayvayı yedik ifadesini kullanabilir hayret ediyorum.
Koskoca bir nesil Fatih Terim'in kazandırdığı başarılar sayesinde Galatasaraylı oldu be.
6 Şampiyonluk, 1 tane ikincilik, Uefa kupası, CL çeyrek finali...
Ya bebedir ya da kuş sevici.
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Değilsin tabiki lakin başımıza gelirse AYVAYI YEDİK diye düşünüyorsan ya hafızanı kaybetmissindir ya da kuşsundur. Özünde sana karşı bir şey yok yani realite bu!!!Sevmek zorunda mıyım? Kendi görüşüm bunun bebeklik yada kuş seviciliği ile alakası yok.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sevmek zorunda mıyım? Kendi görüşüm bunun bebeklik yada kuş seviciliği ile alakası yok.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Menemen sevdalısı dostum.
Bizim ekibe dahil ediyoruz seni, başvuru işlemleri için Can BÜYÜK ile irtibata geçebilirsin