Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
müthiş bir galibiyet almış ne istifası yaw. reyis şimdi esip gürleyip hesap soracaktır.

Hic ayrilacak gibi konusmadi onun icin beklentiye girmeyin. Riekerink kovulur Hasan Sas gelir bu yonetim varken

Sent from my iPhone using Tapatalk

sene ortası gelmez. istifada etmiyecek gibi zaten. teriminde değilimde şu şenor güreşi milli takıma alsalar çok ıyı olacaktı.
hazır burakta kendısını milli takıma istiyor güzel olur işte

Helal hocam yine galibiyeti aldin, bunlarin devamini bekleriz muhakkak :)

Hic ayrilacak gibi konusmadi onun icin beklentiye girmeyin. Riekerink kovulur Hasan Sas gelir bu yonetim varken

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hoca elemeler bitinceye kadar olağan dışı şeyler olmazsa görevinin başında kalır. Eğer kupaya gidemezsek bırakır ve sonrasında emekli olabilir. Sonuçta yaşı geçiyor. 63 yaşına geldi.

Mustafa Denizli ile organik domates yetiştirirler. Hatta Şenol Güneş de katılır onlara kısa süre sonra. :D

Son düzenleme:
Başında teknik direktörü olan takımla görüşmem diyerek topu Galatasaray yönetimine atti Galatasaray'la ilgili soru geldiğinde.

Dursun Özbek'te de riekerink'i gönderip hoca diye cihat arslan'ı getirecek bir vizyon varken emin olamadım su an ne olur diye.

kim ne derse desin tartışmasız türk spor tarihinin en başarılı kişisi, efsanemiz.

Rustuye gore terim avrupa kupasindan sonra istifa etmemis yildirim demirorene galatasarayla adim geciyor ciddiye almayin demis sadece..terimci tabani olarak rahatsizlik duymaya basliyorum yavas yavas

Tff başkanlıği için kriter nedir bilmiyorum. Eğer uygunsa bundan sonraki durağı başkanlık olur. (Uzunun ricasıyla)

oOoOoooo yeni argumanlar :005:

can orjinal şekilde başladıda melih gene alaturkaya döndü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt