Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gelirsem başkan olarak gelirim artık demiş

Yaşattıklarını unutacak değiliz. Ama yeter artık. Bu kapıdan birdaha girmesini istemiyorum ben. Kafa yapısı 90'ları geçememiş bu kebabçı'yı istemiyorum.
İhanetler unutulmaz...

Gelsin gelmesini istemeyenler Galatasaraylığını askıya alsınlar

Win-win

Son düzenleme:
"gelmesin" diyecek lüksünüz mü var da "ihanet etti" falan diye kem küm ediyorsunuz?

gelse sükretmemiz gerek, başımızda altyapı antrenörü var bunlar hala yok gelmesin bizi bıraktı kafasında..

7 defa başımıza geldi 6 şampiyonluk aldı. 1 defa daha gelince 8 olur. En kötü oran 6/8 olur. 3/4 yazsam insanlar anlamazdi O yüzden Can kardeş ������������������

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8 olması lazım.

Taraflı spectatorsun sen. (Gerçi izleyici tabii ki taraf tutar,bir garip oldu bu da. :D) Terim adı geçince,hep Terim'e mi kaldık,o ölünce napcaz vs.,ama konu Aysal oldu mu,aynı dirayeti göremiyoruz maalesef.Duygusal işte insanoğlu.

Arada fark var ama bence. Illa Aysal olacak diye bir durum yok, baskanliga yakisan gerikafali olmayan biliyorum bu lafin suyu cikti artik ama vizyoner baskan oldugu sürece Aysal bulunmaz hint kumasi olmuyor.

Bizim kulüpte isler cikar üzerine degil de kulübün menfaati üzerine yapilsa genc bir baskan öne sürebilirdik yillardir ama olmuyor.

Terim de ise hep ayni sey. Ne zaman basarisiz olsak hoop Terime sariliyoruz direkt.

"gelmesin" diyecek lüksünüz mü var da "ihanet etti" falan diye kem küm ediyorsunuz?

gelse sükretmemiz gerek, başımızda altyapı antrenörü var bunlar hala yok gelmesin bizi bıraktı kafasında..

Yeminle en güzel yorum bu.

Fatih hoca geldi de sanirsin istememe lüksümüzü kullanıyoruz.

Başımızda çapsız ve deneyimsiz bir tane altyapı sorumlusu var. Koskoca Galatasaray td koltuğuna bir tane adamakıllı birini bulamıyoruz getirecek.

Omo fotoh torom ohonot etto.

Sen GELME ULAN

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt