- 12 Haziran 2011
- 72.215
- 21.812
- 2.743
affedin mesajı düzelttim.
Özrün kabul edildi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
affedin mesajı düzelttim.
Neden? Kazandırdıkları için mi? Eyvallah sağolsun ama o neler kazandı?Sn. Fatih Terim'den "bu" diye bahsetmek, cami duvarına işemek ile aynı anlama gelen bir eylemdir. Kısacası hatadır.
Neden? Kazandırdıkları için mi? Eyvallah sağolsun ama o neler kazandı?
Mücadele edeceğim dediği, bu kulübe karşı yapmadığı pislik kalmayan adamların yanına gitti.
Neymiş Ünal Aysal ile anlaşamamış. O zaman istifa edersin efsanesi olduğun kulübe karşı o kadar pisliği yapan adamların yanına yine gitmezsin
Avrupa Şampiyonasını bize zehir edenleri kovduğunda bir nebze olsun saygımı geri kazandı ama tükürdüğünü yalayarak aslında öyle sandığımız karaktere sahip olmadığını teyit etmiş oldu.
Evet sağolsun bize çok şey kazandırdı ama kendiside misli ile karşılığını aldı ve hala almaya devam ediyor artık bundan fazlası değil.
Geretse bile daha fazla saygım var
İkisini de iyi anmak isterim ama bıktırdınız yeminle;
1. Fatih Terim
2. Ünal Aysal...
Sanki ülkeye futbolu Terim getirmiş, sanki kulüp Aysal' dan başka başkan görmemiş?!...
İlk sezon, camia tarafından dayatılan birliktelikle başarılı oldular, hepimiz sevindik, eyvallah...Sonrasında ikisi de yaptıkları icraatlarla, yarattıkları değerden daha fazla zarar vermek suretiyle kaçıp gittiler işte. Artık çok isteseler de - ki böyle bir niyet taşıdıklarını hiç zannetmiyorum- kendilerinden hayır gelmez...
Güzellemeler yapacağız diye bokunu çıkarmasanız iyi olacak!...Geçmişle yaşanmaz, geleceğe bakalım müsadenizle...
Çıkıp artık ben milli takımın antrenörüyüm galatasaray'ın başına geçmem söz konusu değil desin yeter ama!
Adamın hem geleceği yok hemde gelirim gibisinden mesajlar vererek adam akıllı bir td ile sözleşme imzalamamızı engelliyor!
Malum yönetimimiz sırf sayın terim gelecek diye geçen sene oyalandı durdu sonunda riekerinki getirdiler takımın başına!
@Adem Çakar @Serkan Şafak şeyhinize bişey söyleyin!
Serkan şafak terimcilerin arasına sızmış bir aysalcıdır renktaş.
sanmıyorum.
Senin gibi ırkçılık derecesinde milliyetçi bir renkdaşımızın Fatih Terim'den hoşlanmaması ziyadesi ile müteessir etti bizi ülküdash.