Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sn. Fatih Terim'den "bu" diye bahsetmek, cami duvarına işemek ile aynı anlama gelen bir eylemdir. Kısacası hatadır.
Neden? Kazandırdıkları için mi? Eyvallah sağolsun ama o neler kazandı?

Mücadele edeceğim dediği, bu kulübe karşı yapmadığı pislik kalmayan adamların yanına gitti.

Neymiş Ünal Aysal ile anlaşamamış. O zaman istifa edersin efsanesi olduğun kulübe karşı o kadar pisliği yapan adamların yanına yine gitmezsin

Avrupa Şampiyonasını bize zehir edenleri kovduğunda bir nebze olsun saygımı geri kazandı ama tükürdüğünü yalayarak aslında öyle sandığımız karaktere sahip olmadığını teyit etmiş oldu.

Evet sağolsun bize çok şey kazandırdı ama kendiside misli ile karşılığını aldı ve hala almaya devam ediyor artık bundan fazlası değil.

Geretse bile daha fazla saygım var

İkisini de iyi anmak isterim ama bıktırdınız yeminle;

1. Fatih Terim

2. Ünal Aysal...

Sanki ülkeye futbolu Terim getirmiş, sanki kulüp Aysal' dan başka başkan görmemiş?!...

İlk sezon, camia tarafından dayatılan birliktelikle başarılı oldular, hepimiz sevindik, eyvallah...Sonrasında ikisi de yaptıkları icraatlarla, yarattıkları değerden daha fazla zarar vermek suretiyle kaçıp gittiler işte. Artık çok isteseler de - ki böyle bir niyet taşıdıklarını hiç zannetmiyorum- kendilerinden hayır gelmez...

Güzellemeler yapacağız diye bokunu çıkarmasanız iyi olacak!...Geçmişle yaşanmaz, geleceğe bakalım müsadenizle...

4 aylığına hayır demeyiz. Milli maçta yok Mart hariç.

Neden? Kazandırdıkları için mi? Eyvallah sağolsun ama o neler kazandı?

Mücadele edeceğim dediği, bu kulübe karşı yapmadığı pislik kalmayan adamların yanına gitti.

Neymiş Ünal Aysal ile anlaşamamış. O zaman istifa edersin efsanesi olduğun kulübe karşı o kadar pisliği yapan adamların yanına yine gitmezsin

Avrupa Şampiyonasını bize zehir edenleri kovduğunda bir nebze olsun saygımı geri kazandı ama tükürdüğünü yalayarak aslında öyle sandığımız karaktere sahip olmadığını teyit etmiş oldu.

Evet sağolsun bize çok şey kazandırdı ama kendiside misli ile karşılığını aldı ve hala almaya devam ediyor artık bundan fazlası değil.

Geretse bile daha fazla saygım var

Peki.

İkisini de iyi anmak isterim ama bıktırdınız yeminle;

1. Fatih Terim

2. Ünal Aysal...

Sanki ülkeye futbolu Terim getirmiş, sanki kulüp Aysal' dan başka başkan görmemiş?!...

İlk sezon, camia tarafından dayatılan birliktelikle başarılı oldular, hepimiz sevindik, eyvallah...Sonrasında ikisi de yaptıkları icraatlarla, yarattıkları değerden daha fazla zarar vermek suretiyle kaçıp gittiler işte. Artık çok isteseler de - ki böyle bir niyet taşıdıklarını hiç zannetmiyorum- kendilerinden hayır gelmez...

Güzellemeler yapacağız diye bokunu çıkarmasanız iyi olacak!...Geçmişle yaşanmaz, geleceğe bakalım müsadenizle...

bizde isteriz önümüze bakalım ama her gelen gideni aratıyor krpnik bir vaka oldu istikrar diye bişey yok.

Ne zaman üst üste şampiyonluk kazansak sonra en az 4-5 bocamala devri oluyor.

1986-87
1987-88

İki sene şampiyonluk avrupada yarı final sonra ise 4 sene bocalama o bocalama döneminde 3-4 kez fenerden 5 yedik.

1992-93
1993-94

İki sene şampiyonluk manchesteri eledik sonra berbat geçen iki sene.

96-00

4 sene şampiyonluk uefa kupası şl başarıları derken 2002 şampiyonluğundan sonraki şampiyonluğumuz 2006. Onun hemen ertesi sezon 4.lük. 2008 de şampiyonuz sonraki şampiyonluk 2012. O dört senelik dönemde ilk ikiye bile giremedik. Avrupa'da rezalet sonuçlar.

Yani ya destan yazıyoruz yada rezil oluyoruz ortası yok.

Çıkıp artık ben milli takımın antrenörüyüm galatasaray'ın başına geçmem söz konusu değil desin yeter ama!

Adamın hem geleceği yok hemde gelirim gibisinden mesajlar vererek adam akıllı bir td ile sözleşme imzalamamızı engelliyor!

Malum yönetimimiz sırf sayın terim gelecek diye geçen sene oyalandı durdu sonunda riekerinki getirdiler takımın başına!
@Adem Çakar @Serkan Şafak şeyhinize bişey söyleyin!

Serkan şafak terimcilerin arasına sızmış bir aysalcıdır renktaş.

fatih-terim-in-26-yillik-futbol-hayati_16366_o.jpg

fatih-terim-in-26-yillik-futbol-hayati_10721_o.jpg

fatih-terim-in-26-yillik-futbol-hayati_34338_o.jpg

Ben gelmesini istemiyorum. Yalnız taraftarın bu kadar yoğun talebine kendisinin de kayıtsız kalacağını düşünmüyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Artık vatan hainlerinin bu kulüpte görev almaması lazım. Zaten vereceği tek şey günlük başarı, fazlası değil.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bizi sattığı dönemdeki gibi "göstermelik" imza atarak 4 aylığına gelsin.

tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt