Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
adem gene ağına birini düşürmüş.

Geldiği gün bu sefer ciddi anlamda Galatasaray bitmiştir ve rezil olmuştur demektir.

Takımın adını da Aksaray olarak acilen değiştirmeleri gerekiyor böyle bir şey olduğunda.

Dursun-Yıldırım ikilisi siyasetin gölgesi ile resmen tecavüz ettiler 4 sene de Galatasaray'a tebrik etmek lazım. Herkes başaramazdı.

Takim uefadan ceza yiyecek avrupaya gidemeyecek ligi 6. 4. Bitirecek ostersund a elenecek bitmemis olacak terim gelip sampiyon yapip clye gidince bitmis olacaz evet

Fatih Terim dünden razi zaten ama Federasyon iki takimi da calistirmasina müsade etmiyor. Duygun Yarsuvat´da bunu en son söylemisti. Milli takimin basinda görmek istedikleri sürece, is cok zor. Ancak Hirvatistan, Ukrayna maclari felan olacak, orada olasi bir kötü sonuc Milli takim ile is birligini sonuclandirir. Anlasirlar, terimde istifa eder...

Diger yandan da Milli takimda islerin cok iyi gitmemesi de sikintili. Euro 2016´da gruplardan ciksaydik, su an da Hirvatlar ile ayni puanda liderlikte dursaydik, coktan iki takimi birlikte calistirma fikrini force ettirebilirdi federasyona. Hayali de buydu zaten. Ancak eli mahkum su an, Milli takim hep inisli cikisli, fazla chaos var.

GS sözlükte gördüm bu yazıyı, paylaşayım dedim.

diyeceksiniz ki sürekli fatih terim-lucescu, başka adam mı kalmadı. olmuyor kardeşim, yapamıyor yabancı hocalar.

bin tane faktör var. yabancı adam gelince bakıyor kadroya selçuk'u ilk 11 yazıyor ama bilmiyor ki bu adam sabotajcının, sinsinin teki. yahut stopere bakıyor maicon var yanına ahmet'i ya da serdar'ı koy oynasın. sonra bir bakıyorsun ahmet seni yakmış kül etmiş. yabancılarda oyuncu yönetimi yok.

başarılı olup olmaması umrumda değil şu süreçte. bu kadar transfer yapılmışken bir iskelet oturtmak gerekiyor. bunu da kabul edin etmeyin yalnız fatih terim yapabilir. kimi getirirsek getirelim kadro daha da boka dönecek. yeni transferlerinde bu sarmala kapılıp çöp olmasından korkuyorum ben. yerli-yabancı kaynaşmasını ancak terim yapabilir. yani maicon'un yanına stoper alınmadığına göre serdar'ı motive edecek güç terim olmalı. yahut selçuk inan kesilecekse bunu terim yapmalı. yabancı bir hoca bunu yaptığının ertesi haftası sabote edilmiş oluyor. riekerink selçuk'u bir iki maç kesmeye çalıştı sonu malum. terim gibi tartışılmayacak, menajerlerden korkmayacak bir adam gelip kadrodaki çöpleri kesecek. 2011'de geldiğinde servet'i kesmek uğruna 20 yaşındaki stoperi oynattı ve kazandı. yahut ben gidiyorum diyen arda'nın arkasında ağlamayıp emre çolak'tan faydalandı. sabri'yi toplasan 6-7 kere anca oynattı onda da sağ bek değil orta saha olarak değerlendirdi. yani otoritesi sorgulanmayacak bir adam olarak terim çok net bir temizlik yapabilir.

kısacası sevmeseniz bile bu adam şöyle 1-2 yıllığına gelip bir iskelet kursun diyorum. o zamana kadar dursun belasından kurtulmuş oluruz ve yeni yönetim elindeki kadronun üzerine takviye yaparak genç bir hocayla ilerler. sıkıntı yaratmadığı sürece terim'le de devam edilebilir. ama bu sene gerçekten kritik.

Iyi güzel de Terim de ilk 11 oynatiyor Selcuku Milli takimda. Hadi yabancilar aldaniyor diyelim o göremiyor mu Selcukun sabotajci oldugunu.

Iyi güzel de Terim de ilk 11 oynatiyor Selcuku Milli takimda. Hadi yabancilar aldaniyor diyelim o göremiyor mu Selcukun sabotajci oldugunu.
Fatih Terim şimdiye kadar Selçuk tan verim aldı bir şekilde. Selçuk olmasaydı Euro 2016ya gidemezsdin.. Gerçi keşke gitmeseydik.
Hocanın da ama takıntıları oluyor tuhaf şekilde dönem dönem oyuncu seçimlerde.
Yiğit gökoğlan Tarık çamdal aklıma gelen ilk isimler. Faciaaa yani

Fatih Terim şimdiye kadar Selçuk tan verim aldı bir şekilde. Selçuk olmasaydı Euro 2016ya gidemezsdin.. Gerçi keşke gitmeseydik.
Hocanın da ama takıntıları oluyor tuhaf şekilde dönem dönem oyuncu seçimlerde.
Yiğit gökoğlan Tarık çamdal aklıma gelen ilk isimler. Faciaaa yani

Ben katilmiyorum verim aldigi konusuna.

Evet olaya tek gol olarak bakarsak Selcuk olmasa gidemezdik diyebiliriz ama Euro yolunda Selcuk olmasa da olurdu öyle takimin cok önemli bir parcasi falan degildi yani.

Haklisin maalesef takintilari var bunlardan da öyle kolay kolay taviz vermiyor. Tarik'i milli takima cagirmisti daha Eskisehir de oynarken sanirim. Son yillarda gördügüm en bos futbolculardan birisi hatta ilk numaradadir belki de. Bizim göremedigimiz neyi gördüler acaba bunda hic anlamiyorum. Pir pir kosuyor baska da bir halta yaradigi yok. Hatta Demirören denen öküze bir kere sormuslardi hangi yerli futbolcuyu en cok begeniyorsunuz diye o da Tarik Camdal demisti, bu aslinda bu adamin futboldan ne kadar anlamadigini cok güzel gösteriyor. Bu adam Türk futbolunun basinda bir de yani, vah vah Türk futboluna.

sağda solda kebapçı basan adamın ne işi var koskoca galatasarayda ismimizi kirletmekten başka hiçbir işe yaramaz.

Sosyal medya Fatih Terim geldi haberleri geçiyor... Ne oluyor kaynağına falan ulaşamadım... Goygoy mu değil mi anlamadım..

Son düzenleme:
Fatih Terim herhangi biri değil bizim için. Milli takım için de değil. Demirören ' den üstün. Bir pozisyonda gitti oraya. Ego mego demeyelim Pep'in, Mourinho ' nun yok mu. Egosu olmayan adam zaten zor başarılı oluyor. Kaprisli değil en azından. Değer görmek istiyor göremeyince de gidiyor.

SM-N9000Q cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sosyal medya Fatih Terim geldi haberleri geçiyor... Ne oluyor kaynağına falan ulaşamadım... Goygoy mu değil mi anlamadım..

İnanırım şaşırmam. Serin bir sonbahar akşamı televizyonda zap yaparken ntvspor'a şöyle bir bakıp reklam olduğunu görüp ilerledikten sonra aynı sıradan lig tv'ye dönüşte Hamza Hamzaoğlu kovuldu haberini gördükten sonra Tudor Kovuldu haberi şaşırtmaz.

Ayrıca kesinlikle gelsin. En azından Arda barzosunun gelmeyeceği kesinleşir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt