Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şenol Güneş'in abartıldığı ve Terim'den üstün gösterilmeye çalıştığı medya ortamın da hocamız gelip kralın kim olduğunu göstermelidir zamanında olumsuz eleştiriler yaptım özellikle 2002'yi bir kenara koyuyorum ama 2013'de demirören yönetiminin yanında olmasından dolayı yerden yere vurmuşluğumda vardır ama şu yönden de bakmak lazım hoca da artık Galatasaray taraftarından başka kimseye güvenilmeyeceğini gördü şu geçen 5-6 senelik süreçte hem biz hem Terim de bol bol düşünmüştür ve o da o günün şartlarında hata yaptığının farkına varmıştır ama bu sefer öyle bir gelmelidir ki gelirken rüzgarıyla tüm rakipleri de devirmelidir

Son düzenleme:
CAzy115UcAAQ0IH.jpg

Gelirse bugün karşımızda Barcelona görünen Ts, Başakşehir, Bjk gibi takımların aslında iyi ve doğru bir oyunla nasıl ve ezilerek yenileceğini görmek çok zevkli olacak. Belki bugün oyunculara çöp muamelesi yapan bazı şahıslar da işin gerçeğini anlarlar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

"Son sözüm; beni ben yapan, Fatih Terim'i 'İmparator' diye bağırına basan, iyi günümüzde de kötü günümüzde de dâima yanımızda olan muhteşem Galatasaray taraftarına..

Ben, ne sizden ne de Galatasaray'dan ayrılmadım; Ayrılmam. Ben, ne sizi ne de Galatasaray'ı bırakmadım; bırakmam. Şimdi elimi kalbime götürüyorum, kalbime koyuyorum.. Galatasaray taraftarının benim için yaptıklarına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. 40 yıl içinde hakkım varsa, hepsini Galatasaray taraftarına ve Galatasaraylılara helal ediyorum. Siz de hakkınızı bana helal edin. Galatasaray yerde kalmaz, ayakta durur!"

- İmparator Fatih Terim.

giphy.gif

Son düzenleme:
Hayal görmeyin, Fatih Terim gelmez. Sene ortası bir takımın başına geçtiğini görmedim. Hadi bunu geçelim, ben Fatih hocanın artık Türkiye'de Takım çalıştıracağını düşünmüyorum.

Dursun Özbek ve yönetimi ile zaten çalışmak isteyeceğini sanmıyorum. Ancak Hükümetin müdahil olacağını da düşünmüyorum, onların derdi Galatasaray değil, Galatasarayın taşınmazları.

B Planı Tuchel ismi telaffuz edilmiş, Allah korusun. Ben iyi bir Teknik Direktör olduğunu düşünmüyorum ama daha önemlisi, iyi bir insan değil. İkili ilişkiler yönü çok zayıf biri.

B Planı Tuchel ismi telaffuz edilmiş, Allah korusun. Ben iyi bir Teknik Direktör olduğunu düşünmüyorum ama daha önemlisi, iyi bir insan değil. İkili ilişkiler yönü çok zayıf biri.

Yav gerçekçi olalım, Tuchel ile Dursun'u düşünebiliyor musun? Mehmet Özbek'i de ekle buna.

Tudor giderse üst düzey birisini getirmezler bence. Terim'e giderler mi bilmiyorum, yönetimde Terim düşmanı çok.

Cihat Arslan falan gelebilir. Hamza'yı da geri getirebilirler, belli olmaz.

Saka mi bu? Watzke ile kavga etti diye kotu insan olunmaz.

Tuchel topclass bir hocadir.
Hayır şaka değil.
Sadece Watzke ile sınırlı değil, oyuncular ile arası iyi değil idi. İkili ilişkiler yönü zayıf bir karakter.

Top Class Teknik Direktör abartılı olmuş bana göre. Tuchel potansiyeli olmasına rağmen o seviyeye çıkamadı.

Yav gerçekçi olalım, Tuchel ile Dursun'u düşünebiliyor musun? Mehmet Özbek'i de ekle buna.

Tudor giderse üst düzey birisini getirmezler bence. Terim'e giderler mi bilmiyorum, yönetimde Terim düşmanı çok.

Cihat Arslan falan gelebilir. Hamza'yı da geri getirebilirler, belli olmaz.
Hayır düşünemiyorum tabi ki, sadece ismi telaffuz edildiği için yazdım.

Hayır şaka değil.
Sadece Watzke ile sınırlı değil, oyuncular ile arası iyi değil idi. İkili ilişkiler yönü zayıf bir karakter.

Top Class Teknik Direktör abartılı olmuş bana göre. Tuchel potansiyeli olmasına rağmen o seviyeye çıkamadı.
Suan ayni oyuncular Bosz ile kavga yapti ve yapiyor.

Tuchel topclass bir hocadir, tam bize gore, benimsedigi taktik zaten 4-1-4-1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt