- 18 Ağustos 2009
- 11.912
- 902
- 1.738
ergün şuan hocayla görüşülüyor demiş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dursun Özbek ve yönetimi böyle düşünmüyor.Bana niye tepki gösterildi anlamadım bu konuda.Sanki bilinmeyen,esrarengiz şeyleri anlatıyoruz.Herkes biliyor Dursun Özbek'in adı konmayan kayyum olduğunu.
Saka mi bu? Watzke ile kavga etti diye kotu insan olunmaz.B Planı Tuchel ismi telaffuz edilmiş, Allah korusun. Ne iyi bir Teknik Direktör ne de iyi bir İnsan.
B Planı Tuchel ismi telaffuz edilmiş, Allah korusun. Ben iyi bir Teknik Direktör olduğunu düşünmüyorum ama daha önemlisi, iyi bir insan değil. İkili ilişkiler yönü çok zayıf biri.
Hayır şaka değil.Saka mi bu? Watzke ile kavga etti diye kotu insan olunmaz.
Tuchel topclass bir hocadir.
B Planı Tuchel ismi telaffuz edilmiş, Allah korusun. Ben iyi bir Teknik Direktör olduğunu düşünmüyorum ama daha önemlisi, iyi bir insan değil. İkili ilişkiler yönü çok zayıf biri.
Hayır düşünemiyorum tabi ki, sadece ismi telaffuz edildiği için yazdım.Yav gerçekçi olalım, Tuchel ile Dursun'u düşünebiliyor musun? Mehmet Özbek'i de ekle buna.
Tudor giderse üst düzey birisini getirmezler bence. Terim'e giderler mi bilmiyorum, yönetimde Terim düşmanı çok.
Cihat Arslan falan gelebilir. Hamza'yı da geri getirebilirler, belli olmaz.
Suan ayni oyuncular Bosz ile kavga yapti ve yapiyor.Hayır şaka değil.
Sadece Watzke ile sınırlı değil, oyuncular ile arası iyi değil idi. İkili ilişkiler yönü zayıf bir karakter.
Top Class Teknik Direktör abartılı olmuş bana göre. Tuchel potansiyeli olmasına rağmen o seviyeye çıkamadı.