1-2-3 maddelere katılıyorum ama şuna katılmıyorum Tudor şu saatten sonra bu takımda kalamaz sene başında oyuncular takıma yeni adapte olduğunda ilk maçlar harika oynuyorduk hatta bu süreçte Tudor'u ben bile bir çok defa savundum ta ki bu maça kadar bu maçında bir açıklaması olamaz zaten ciddi bir skorla yenildik kaçanları da hesaba katınca Tudor'u anında yollamak gerekiyor şu an artık en mantıklısı yolları ayırmak olacaktır çünkü oyuncular eleştirilmeye başlandı ve burada en suçsuz olanlarda oyunculardır. Bu adamların sene başı performansı ve verimliliği inanılmazken Tudor sistemler ve garip taktiler deneye deneye takımdaki ivmeyi tam tersi yönde aşağıya indirmektedir. Yeni gelecek hocayla Ndiaye, Belhanda, Fernando, Muslera gibi oyuncuların verimliliğinin tam tersi ilk haftalardaki gibi olacağını ve bu doğru ivmelenmeyle çok daha güzel futbol oynayacağımızı ve rahatlıkla şampiyonluğa ulaşacağımızı düşünüyorum. Terim gelsin bu eleştirilen futbolcuların hepsi bu ülkenin en iyi 11 konumuna gelir