Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Refik in bahsettigi mesele ile benim soyledigim seyler biraz farkli . Benzestigi yanlar var , bu kisir dongunun kirilmasi gerektigi , gecmiste zihinlerde basarili olarak kalmis kisilerin tek alternatif olarak gorulmemesi gerektigi filan gibi . Mesela ersun su an trabzona ayak basamaz , ama aziz getiriyorum dese fb liler bayram eder

o zaman hangisi dogru , ersun fb gibi bir takimin hayali olacak derecede mi iyi , yoksa ts gibi bir sira takimindan kovulmaya layik derecede kotu mu ?

benim kast ettigim ise , biz ne zaman sporda "kotu ya da basarisiz olmayi" normal karsilayacagiz ?

o zaman arsenal taraftarlari , romalilar , valencia , hatta son donemde united seyircileri filan hic nefes almasinlar , hemen mezara girsinler

isin dogasinda var bunlar , sen bir kez 4 yil ust uste , bir kez 3 yil ust uste , bir kez de 4 senede 3 kez sampiyon olmussun

fb sureci iyi degerlendiremese de 2003-2008 araligini guc olarak domine etmis ama sonuca yansitamamis

2003-2015 arasi 1 sampiyonlugu olan hatta 1995-2015 arasi 20 senede 2 sampiyonluk alabilen bjk nin de illa sirasi gelecekti

araya ts , bursa belki basaksehir illa ki girecek , sivas kocaeli filan da kovaladi gecmiste

bunlar olacak . Oh ne guzel , o zaman her takimin bir "yangin butonu" olsun bizdeki terim gibi , ona basinca diger takimlarin tum dogrulari cope gitsin ve sen lider ol sampiyon ol

boyle bir formul olsaydi dortmund , marsilya , lazio filan bizden once kesfederdi merak etmeyin

sayesinde son 17 senede 2 kere katıldığımız turnuvaya 3. kez katıldık ama evet sıçıp batırdı

terim tffe gitti diye yıllarca ağlamaya gerek yok

geçmişi geçmişe bırakalım ve önümüze bakalım

güzel günleri tekrar yaşayalım

bazı durumlar var ki terime o konuda hayranım

7 tane maçın istediğimiz skorla bitip son dakikadaki frikiğin 90a gitmesi gibi

ben eski günleri ve terimin yaptığı ayak oyunlarını unutmuyorum

şimdi herkes bana karşı olabilir

ama gelse ve 2 maç üstüste kazanamasa tudor en azından anadolu takımlarını boğuyordu, devre arası 1 alman getirelim denemeye başlanacağını da adım gibi biliyorum

Ben de Başakşehir 1-3 ü ve skandalı anlamadım. Başakşehir gibi çomarlar ancak Tudor gibi hayalperest birinin olduğu yerde bizi bu kadroyla yenebilir. Akılcı güzel yorumlar yapıyor arkadaşımız ama duygularını dizginleyemiyor; normal.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

O skorlardaki meramimi dogru anlatamadim sanirim . Bu son sekanstaki 4 maci tekrar oynayacagiz , terim gelse ve basarisiz ama skandal olmayan sonuclar alsa

ornegin fb deplasmaninda ucu ucuna yenilse , bjk ile berabere kalsa , olmasi gerektigi gibi ts yi yense ama kabul edilemeyecek (skandal dedim o yuzden) tek maglubiyeti de basaksehirden alsa yorumlar ne olurdu dedim

simdi fb den 5 yese , besiktasa iceride 3 luk olsa desem cok uclarda seyler soylemis olup yorumlari etkileyebilirim diye dusundum ama yazdigim skorlar gerceklesmesi o derece de imkansiz degil

sampiyonluk icin de , simdi fb olsa yildizlari esitlese etkisi cok olur klup uzerinde , basaksehir olsa bu kez sezon 3 buyukler icin bir anlamda "bay" gecmis olur , o yuzden bjk dedim ki yani kadro ve istikrar olarak olmasi cok yadirganmayacak bir takim olarak

varmak istedigim nokta , bugun atesli sekilde terim isteniyorken , buna benzer bir tabloda yorumlar ne olur

Bu saatten sonra kimi getirebiliriz? Terim dışında gelecek bir yabancının bizi şampiyon yapma olasılığı çok düşük. 40 bin kombine satıldı, Başak maçından sonra bile yine stadda büyük bir taraftar kitlesi vardı. Artık bu taraftarın sabrı kalmadı, bu sene şampiyonluktan başka şansımız yok. Bunun da adı Terim'den geçiyor. Bu kadar para harcayıp yeni bir takım kurup bu sezon şampiyon olamazsak işte o zaman biteriz.

terimin fiorentinadan ayrılıp milana gidiş hikayesi bakın tanıdık gelecek mi

Terim'in Fiorentina'sı ligde iyi bir performans gösteremedi. 13 Ocak 2001'de AC Milan'ı 4-0 yendikten sonra Fiorentina, uzun bir süre galibiyet yüzü göremedi. Öte yandan takım Coppa Italia'da ise başarılı bir performans sergiledi. Yarı finalde Milan'ı 2-2 ve 2-0'lık skorlarla geçerek takımını finale taşıdı. Bu dönemde Terim'in özellikle Milan ve Internazionale gibi takımlara karşı aldığı başarılar dikkat çekti ve Terim'in adı başarısız bir sezon geçirmekte olan ve teknik direktör değişiklikleri yaşayan AC Milan ile anılmaya başlandı. 25 Şubat 2001'de Brescia karşısında alınan beraberlik sonrası soyunma odasında başkan Gori ile tartışan Terim, bir gün sonra yaptığı basın toplantısında görevinden istifa ettiğini açıkladı.

pohohoahha

taktik hep aynı

başkanla tartış kulübü yarı yolda bıraktı demesinler

halbuki delikanlı gibi daha iyi bir teklif geldi ben profesyonelim de ve kulupten ayrıl değil mi

ama yok

olur mu

kaypaklık bu adamın genlerinde var

heralde bildiği tek taktik bu

oyuncularin tudoru sevdigini dusunmuyorum
bu kadar degisik milletten degisik karakterli adamlari yonetebiliyor gibi durmuyor
ftnin artisi takim olmamizi saglamak olabilir
ama ftde gelse samp olamayabiliriz zira orta sahamiz berbat
Ndiaye fernando orta sahasına terimde birşey yapamaz
Terim gelirse ilk yapacağı iş ndiaye yı kesmek olur

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Refik in bahsettigi mesele ile benim soyledigim seyler biraz farkli . Benzestigi yanlar var , bu kisir dongunun kirilmasi gerektigi , gecmiste zihinlerde basarili olarak kalmis kisilerin tek alternatif olarak gorulmemesi gerektigi filan gibi . Mesela ersun su an trabzona ayak basamaz , ama aziz getiriyorum dese fb liler bayram eder

o zaman hangisi dogru , ersun fb gibi bir takimin hayali olacak derecede mi iyi , yoksa ts gibi bir sira takimindan kovulmaya layik derecede kotu mu ?

benim kast ettigim ise , biz ne zaman sporda "kotu ya da basarisiz olmayi" normal karsilayacagiz ?

o zaman arsenal taraftarlari , romalilar , valencia , hatta son donemde united seyircileri filan hic nefes almasinlar , hemen mezara girsinler

isin dogasinda var bunlar , sen bir kez 4 yil ust uste , bir kez 3 yil ust uste , bir kez de 4 senede 3 kez sampiyon olmussun

fb sureci iyi degerlendiremese de 2003-2008 araligini guc olarak domine etmis ama sonuca yansitamamis

2003-2015 arasi 1 sampiyonlugu olan hatta 1995-2015 arasi 20 senede 2 sampiyonluk alabilen bjk nin de illa sirasi gelecekti

araya ts , bursa belki basaksehir illa ki girecek , sivas kocaeli filan da kovaladi gecmiste

bunlar olacak . Oh ne guzel , o zaman her takimin bir "yangin butonu" olsun bizdeki terim gibi , ona basinca diger takimlarin tum dogrulari cope gitsin ve sen lider ol sampiyon ol

boyle bir formul olsaydi dortmund , marsilya , lazio filan bizden once kesfederdi merak etmeyin
Yazilarini okumaktan keyif aldigimi belirtmek isterim.

Terim gelirse başımızın üstünde yeri var , Fatih Terim bu kulübün simgesi ve tarihi kişileri arasında en önemlilerinden ama o olsaydı da puan durumunun bundan çok farklı olacağını düşünmüyorum tek fark derbilerdeki istek ve arzu geriye düşülen oyunlardaki istek ve motivasyon olurdu ki anadolu maçlarında da puan kayıpları yaşamamız çok normalleşirdi.

Ben Tudor'un kalmasında şimdilik bir zarar görmüyorum hatta iyi bir hoca olduğunu düşünüyorum.

son iki sezondaki çöp kadro sonrası takımın hala takviyeye ihtiyacı var , Gomis derbilerde kaleye uzak oynadığında etkisiz çünkü çevik ve hızlı değil adam eksiltme özelliği de yok yanına veya alternatif bir oyuncu ihtiyacı var. Takım yeni bir takım ve lig başlangıcı anormal iyi olunca bazı gerçekler unutuldu dün beşiktaş ezbere top atıyor aralara herkes arkadaşının yapacağı koşuyu bile ezbere biliyordu maç 1-0 dan sonra değişti bu gerçek.

takımda sol ayaklı sol oyuncusu yok ve genelde goller o taraftan geliyor yerli rotasyonumuz ise yasin ve selçuk dışında berbat bu gerçekleri görmezden gelip Tudor u asmak ancak kendini kandırmak olur.

Bana birisi ligin ikinci yarısına 3 puan önde başlayacaksın ve fener hariç beşiktaş trabzon ve başakşehirle içeride oynayacaksın dese oynamadan kabul ederim ...

Terim böyle ortasaha tiplerini sever. Ndiaye en az Engin kadar çıkış yapabilir.

Belhanda ise umutsuz vaka malesef.
Ndiaye engin hirs acısından ortak yönü var
Futbolculuk olarak alakası yok
Emre ve engin gibi iki tane iç oynayan pas yapan pres yapan oyuncu lazım bize
3 1 fener maçını dün bjk oynadı bize karşı
Top göstermediler ikinci yarı

Terim geldiği an Selçuk 11'e dönecektir orta sahada pas kabiliyeti olmayan adam sevmez Terim

Terim gelirse başımızın üstünde yeri var , Fatih Terim bu kulübün simgesi ve tarihi kişileri arasında en önemlilerinden ama o olsaydı da puan durumunun bundan çok farklı olacağını düşünmüyorum tek fark derbilerdeki istek ve arzu geriye düşülen oyunlardaki istek ve motivasyon olurdu ki anadolu maçlarında da puan kayıpları yaşamamız çok normalleşirdi.

Ben Tudor'un kalmasında şimdilik bir zarar görmüyorum hatta iyi bir hoca olduğunu düşünüyorum.

son iki sezondaki çöp kadro sonrası takımın hala takviyeye ihtiyacı var , Gomis derbilerde kaleye uzak oynadığında etkisiz çünkü çevik ve hızlı değil adam eksiltme özelliği de yok yanına veya alternatif bir oyuncu ihtiyacı var. Takım yeni bir takım ve lig başlangıcı anormal iyi olunca bazı gerçekler unutuldu dün beşiktaş ezbere top atıyor aralara herkes arkadaşının yapacağı koşuyu bile ezbere biliyordu maç 1-0 dan sonra değişti bu gerçek.

takımda sol ayaklı sol oyuncusu yok ve genelde goller o taraftan geliyor yerli rotasyonumuz ise yasin ve selçuk dışında berbat bu gerçekleri görmezden gelip Tudor u asmak ancak kendini kandırmak olur.

Bana birisi ligin ikinci yarısına 3 puan önde başlayacaksın ve fener hariç beşiktaş trabzon ve başakşehirle içeride oynayacaksın dese oynamadan kabul ederim ...
Kabul ette bu futbolla fener maçı olur en fazla Baş akşehir ve bjk maçları
Şimdi anadolu takımlarıda üzerimize gelecek
Bu futbolla kayseri bizi elek eder

Ndiaye, Tudor yüzünden böyle yoksa ilk hafta estiriyordu.

Şuna katılırım biraz dengesiz ama bu kadar kötü değildi.

Terim'in elinde canavara dönüşür tabi Terim gelirse

Tudor meselesi günlük oyun ya da sabırla alakalı değil yalnız, bundan bir sıyrılın.

Sene başında konu açtım büyük maçlarla alakalı bazı tipler geldi gerek yok kazanmaya dedi ee gerek yok kazanmadık ne durumdayız şimdi, osmanlı denilen aptal takım yenilirse liderlik de gidiyor. Kalan 3 maçı alırız gibi gözüksek de o kadar kolay maçlar da değiller.

Senin hocan 3 hafta önce ne dedi "şampiyon olalım büyük maçları kazanmayalım" bunu ben derim sen dersin Tudor diyemez. Bu kafada olan bir adam oyuncularını da motive edemez zaten her büyük maçta gördük sahaya karakter koyan adam yok.

Asıl sıkıntı bu adam varken bu kanıksandı iyice, Bilic falan diyorlar Bilic şu anki Beşiktaş'ın iskeletini oluşturdu biz hala savunma yapmaktan aciziz Gomis olmasa şu tablo bambaşka olurdu zaten.

14 hafta artı geçen yıldan da bir o kadar sürede bu adam ışık vermedi. Ben sahada ne taktik, ne formasyon ne de sürdürülebilir bir yapı göremiyorum.

Oyuncu yerleşimleri sıkıntı, bek katkısı nerdeyse koca bir sıfır, defans rezalet ve bu hocaya sabredilmedi diyemez kimse.

Terim konusu farklı, şu an camia sadece o gelirse kenetlenir o yüzden başka çıkış yolu yok. Sonrasına bakılır bu başkanla da gitmez zaten gitmeyeceği de belliydi kendilerini kandıranlar oldu.

Mesele hoca meselesi değil diyenler var mesele bariz hoca meselesi. Şenol olmasa bugün Beşiktaş çok farklı durumda olurdu bunu unutmayın.

Sevgili arkadaslar terimin cok balli vs oldugunu dusunmuyorum , biraz az incelemeden kaynakli basin doldurusuyla yapilmis yorumlar bunlar

meshur isvicre macinda 2-0 a 4-2 ile ucu ucuna elenerek dunya kupasina gidemedik . Bu play off un hemen oncesinde inonude 2-1 ondeyken danimarkadan uzatmanin uzatmasinda yedik ve 2-2 bitince isvicreyle oynamak zorunda kaldik , o donem ulke puanimiz iyiydi ve seri basi olmayi o golle kacirdik , bu mu sans ?

avrupa sampiyonasinda cektigimiz gruba bak , hirvatistan ispanya cekya . Ve uefa nin sacma sistemi yuzunden ertesi gun takimlar hangi sonucun kendilerine yettigini bilerek cikti ve neler oldu sayayim

k irlanda almanyaya yenik duruma dustu , sifir puan alacak olmasina ragmen kati defansa devam edip 1-0 bitsine oynadi , almanya da 3 puani aldi yeterliydi , k irlandaya oyle gecildik , acaba kendini riskye gorup acilsaydi almanya onlari 1-0 da birakir miydi

portekiz tam 3 kez maglup duruma dustu ama o da alacagi her beraberligin yettigini ve macaristana da grup liderligini getirdigini bilerek oynadi , alin size bir bjk porto maci ornegi daha

italya isini garantileyip 8 yedekle maca cikti , vermedigi pozisyon kalmadi , ustelik insigne nin topu direge vurdu , 85 te sacma sapan bir gol yedi ve biz elendik , bu mu sans ?

2014 katilim grubunda volkan denen adamin macaristan ve kader maci hollanda dan yedigi iki golun tarifi yok , bu mu terim sansi

2016 katilim grubuna gelince . Siz 7 demissiniz 23 filan diyenler var . Hepsi palavra ! Ben istatistik tutan inceleyen adamim

oradaki gerekli olanlar oncelikle kazaklarin letonyayi deplasmanda yenmesiydi , evet buna katilirim , bir de ispanyanin ukraynayi yenmesi lazimdi , e ukraynayi bu sene gerektiginde hirvatlar da yendi . Yani oyle asiri surpriz filan yoktu . Bizim macin son dk da frikikten pek de haketmedigimiz sekilde kazanilmasinda da haklisiniz

yani totalde bakinca terim bali varsa 2016 ya gidis icin kabul ederim ama genel olarak boyle bir yorum yapamam , hele super finaldeki icerdeki fb macini filan dusunuyorum da , yok yani

Ben de bir dünya olumsuzluk sayabilirim terim ile ilgili, karakterindende zerre hazetmem ama şu an alternatifi yok ihtiyacımız var. Terimsiz başarı için adam gibi planlamaya, adam gibi bir başkana ve zamana ihtiyacımız var. Ne yazık ki bunların hiçbiri yok an itibariyle.

Tudor meselesi günlük oyun ya da sabırla alakalı değil yalnız, bundan bir sıyrılın.

Sene başında konu açtım büyük maçlarla alakalı bazı tipler geldi gerek yok kazanmaya dedi ee gerek yok kazanmadık ne durumdayız şimdi, osmanlı denilen aptal takım yenilirse liderlik de gidiyor. Kalan 3 maçı alırız gibi gözüksek de o kadar kolay maçlar da değiller.

Senin hocan 3 hafta önce ne dedi "şampiyon olalım büyük maçları kazanmayalım" bunu ben derim sen dersin Tudor diyemez. Bu kafada olan bir adam oyuncularını da motive edemez zaten her büyük maçta gördük sahaya karakter koyan adam yok.

Asıl sıkıntı bu adam varken bu kanıksandı iyice, Bilic falan diyorlar Bilic şu anki Beşiktaş'ın iskeletini oluşturdu biz hala savunma yapmaktan aciziz Gomis olmasa şu tablo bambaşka olurdu zaten.

14 hafta artı geçen yıldan da bir o kadar sürede bu adam ışık vermedi. Ben sahada ne taktik, ne formasyon ne de sürdürülebilir bir yapı göremiyorum.

Oyuncu yerleşimleri sıkıntı, bek katkısı nerdeyse koca bir sıfır, defans rezalet ve bu hocaya sabredilmedi diyemez kimse.

Terim konusu farklı, şu an camia sadece o gelirse kenetlenir o yüzden başka çıkış yolu yok. Sonrasına bakılır bu başkanla da gitmez zaten gitmeyeceği de belliydi kendilerini kandıranlar oldu.

Mesele hoca meselesi değil diyenler var mesele bariz hoca meselesi. Şenol olmasa bugün Beşiktaş çok farklı durumda olurdu bunu unutmayın.

Şu yoruma katılmamak elde değil. İşte tam da mesele bu.

O skorlardaki meramimi dogru anlatamadim sanirim . Bu son sekanstaki 4 maci tekrar oynayacagiz , terim gelse ve basarisiz ama skandal olmayan sonuclar alsa

ornegin fb deplasmaninda ucu ucuna yenilse , bjk ile berabere kalsa , olmasi gerektigi gibi ts yi yense ama kabul edilemeyecek (skandal dedim o yuzden) tek maglubiyeti de basaksehirden alsa yorumlar ne olurdu dedim

simdi fb den 5 yese , besiktasa iceride 3 luk olsa desem cok uclarda seyler soylemis olup yorumlari etkileyebilirim diye dusundum ama yazdigim skorlar gerceklesmesi o derece de imkansiz degil

sampiyonluk icin de , simdi fb olsa yildizlari esitlese etkisi cok olur klup uzerinde , basaksehir olsa bu kez sezon 3 buyukler icin bir anlamda "bay" gecmis olur , o yuzden bjk dedim ki yani kadro ve istikrar olarak olmasi cok yadirganmayacak bir takim olarak

varmak istedigim nokta , bugun atesli sekilde terim isteniyorken , buna benzer bir tabloda yorumlar ne olur

O her teknik adam için geçerli. Ancak kadronun şampiyonluk için yeterli olduğunu dikkate alırsak kalbur üstü her teknik direktör bizi şampiyonluğa götürür. Terim ya da o kalitede teknik direktörün başımızda olduğu zaman yazdığın skorların gelmesi zor. Fenerbahçe deplasmanı dışında diğer skorlar zor olur.

Ben Fenerbahçe’yi şampiyonluk yarışında görmüyorum. Ara ara çıkışları kimseyi tedirgin etmesin. Şampiyon olamazlar. Emin olduğum tek takım bu. Beşiktaş ve Başakşehir dışında şampiyonluk yarışında kimse olmaz. Belli olmaz. Başakşehir ve Beşiktaş’a karşı baskıyı Terim kuracaktır.

Terim hayranı değilim. Gelmesine ne sevinirim ne de üzülürüm. Ancak artık Galatasaray teknik direktör çöplüğü olmaktan acilen çıkmalı. Terim ya da bir başkası geldiği zaman uzun yıllar takımın başında kalmalı. Ama Türkiye’de bu imkansız. Bu ahlak ve medya olduğu sürece hiçbir teknik direktör uzun yıllar özellikle büyük takımların başında kalamaz. Bu sene Beşiktaş şampiyon olmasın gelecek sene de olmasın Şenol Güneş’i kimse takım başında tutamaz.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt