Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Terim gene ilk fener maçından sonra derbi performansı fena değil gol bulmuş farklı kaybetmemiş. Tudor da tam tersi geçen seneden beri yeniliyor 0-1 / 0-1 giderken 5-1 / 3-0 gibi skorlara evrilmeye başladı. Hoca gelişim göstereceğine tam tersi skorlar da fark daha da açılıyor. Terim fener maçında 4 tane yemiş olabilir hatta Terim'in ilk senesinde tüm derbiler de verdiği pozisyon sayısı Tudor'un beşiktaş maçında verdiği pozisyon sayısı azdır. Eğer ki adamlar tarihi fark atamadıysa bu bizim için şans onlar için şanssızlıktır. Bence artık şansı hak etmiyor

2016-2017
Galatasaray - Beşiktaş: 0-1
Galatasaray - Fenerbahçe: 0-1
Başakşehir - Galatasaray: 4-0
2017-2018
Galatasaray - Fenerbahçe: 0-0
Trabzonspor - Galatasaray: 2-1
Başakşehir - Galatasaray: 5-1
Beşiktaş - Galatasaray: 3-0

Bu sezon 40 m euro'yu 4 maçta sadece 2 gol atabilmek için harcadıysak hiç harcamasak daha iyi olurmuş :D

Kusura bakma rdas da Terim gelsin 2-3 mac maglub olsun. Ilk kovun gitsin diyenler simdi Terim Terim diye ziplayanlar olur. Bknz Tudor... Sabir denen seyden 1 gram bile yok bizim Galatasaray taraftarinda!

Sinanin yerinde olsam egomu tatmin etmek icin genel kurul icerisinde bir kicilcim baslatirdim kendisi niye pisirik bir yapi sergiliyor hep soru olarak aklimda

[FONT=&quot]1984-85 Galatasaray

[/FONT]
DQWllxAWsAARWtH.jpg
[FONT=&quot]

[/FONT]

Fatih Hocayı aslında istatistiğe baktığında kötü olmamasına rağmen kovan milan kovdukları sezonu 4. bitiriyor. Aynı sezon başkanıyla kavgalı olduğu Fiorentina da küme düşüyor. Fatih Hocayı kovanın başına çeşitli musibetler geliyor analizi yanlış olmaz.

Fatih Hocayı aslında istatistiğe baktığında kötü olmamasına rağmen kovan milan kovdukları sezonu 4. bitiriyor. Aynı sezon başkanıyla kavgalı olduğu Fiorentina da küme düşüyor. Fatih Hocayı kovanın başına çeşitli musibetler geliyor analizi yanlış olmaz.

sampiyon gsye geliyor 7.yken aglayarak gsdeki antrenorluk ceketimi astim diyip gidiyor
pukicigim
yani bunlarda var diyebiiriz

sampiyon gsye geliyor 7.yken aglayarak gsdeki antrenorluk ceketimi astim diyip gidiyor
pukicigim
yani bunlarda var diyebiiriz

Çok kötü bir sezondu evet ama yapacak birşey yok. Sonra geldi ve affettirdi. Affettirmesede geçmiş başarıları bir çok kötü sezonu siler süpürür hayricim.

kariyerinin son 15 yılında 2 lig şampiyonluğu (şike yüzünden diz çöken fbjkye karşı) ve geri kalan 13 yıllık başarısızlık

Bu arada terim gelmeyecek bu sezon bir kez daha deklare edelim.. Refik gibi ergence triplere girmenize gerek yok yani, az önceki post tamamen hocayla ilgili belirttiğim amaçsız bir anekdot idi.

kariyerinin son 15 yılında 2 lig şampiyonluğu (şike yüzünden diz çöken fbjkye karşı) ve geri kalan 13 yıllık başarısızlık

Yalnız Süper Lig'de görev aldığı sene de 4 sene bu süreçte. 2002-2003 de ikinci, 2003-2004 de altıncı, 2011-2012 ve 2012-2013 de şampiyon olduk.

Büyük bir takımın başında 10 sene kalsa en az 5 şampiyonluk alır bana sorarsan. Şenol'da mesela Beşiktaş'ta olur da 4 yıl daha kalırsa 2 tane daha şampiyonluk alır bu süreçte.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt