- 29 Haziran 2015
- 35.314
- 28.804
- 673
Maaş farkı mı? O isimleri geçen üyelerin arasındaki en fakir adam benim la![]()
Çok mütavazi bir kişi olduğunuzu biliyordum ama bu kadarı fazla

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maaş farkı mı? O isimleri geçen üyelerin arasındaki en fakir adam benim la![]()
Keşke mütevazi olaydım kardeşim çok isterdimÇok mütavazi bir kişi olduğunuzu biliyordum ama bu kadarı fazla![]()
Demedim zaten.Mütevazı,asla ben mütevazıyım demez.
İyi forumlar.
Mütevazı,asla ben mütevazıyım demez.
İyi forumlar.
2.yarı başlangıcına kadar vade koyuyorum o vakit.Gscnin godomanları elini cebine atsın getirelim terimi
@Sinan Bilgin @Erman Türker @Melih Peker @Mehmet Arslaner
Terim gene ilk fener maçından sonra derbi performansı fena değil gol bulmuş farklı kaybetmemiş. Tudor da tam tersi geçen seneden beri yeniliyor 0-1 / 0-1 giderken 5-1 / 3-0 gibi skorlara evrilmeye başladı. Hoca gelişim göstereceğine tam tersi skorlar da fark daha da açılıyor. Terim fener maçında 4 tane yemiş olabilir hatta Terim'in ilk senesinde tüm derbiler de verdiği pozisyon sayısı Tudor'un beşiktaş maçında verdiği pozisyon sayısı azdır. Eğer ki adamlar tarihi fark atamadıysa bu bizim için şans onlar için şanssızlıktır. Bence artık şansı hak etmiyor
2016-2017
Galatasaray - Beşiktaş: 0-1
Galatasaray - Fenerbahçe: 0-1
Başakşehir - Galatasaray: 4-0
2017-2018
Galatasaray - Fenerbahçe: 0-0
Trabzonspor - Galatasaray: 2-1
Başakşehir - Galatasaray: 5-1
Beşiktaş - Galatasaray: 3-0
Bu sezon 40 m euro'yu 4 maçta sadece 2 gol atabilmek için harcadıysak hiç harcamasak daha iyi olurmuş![]()
her baslikta ayri trollukMütevazı,asla ben mütevazıyım demez.
İyi forumlar.
Fatih Hocayı aslında istatistiğe baktığında kötü olmamasına rağmen kovan milan kovdukları sezonu 4. bitiriyor. Aynı sezon başkanıyla kavgalı olduğu Fiorentina da küme düşüyor. Fatih Hocayı kovanın başına çeşitli musibetler geliyor analizi yanlış olmaz.
Fatih Hocayı aslında istatistiğe baktığında kötü olmamasına rağmen kovan milan kovdukları sezonu 4. bitiriyor. Aynı sezon başkanıyla kavgalı olduğu Fiorentina da küme düşüyor. Fatih Hocayı kovanın başına çeşitli musibetler geliyor analizi yanlış olmaz.
sampiyon gsye geliyor 7.yken aglayarak gsdeki antrenorluk ceketimi astim diyip gidiyor
pukicigim
yani bunlarda var diyebiiriz
Çok kötü bir sezondu evet ama yapacak birşey yok. Sonra geldi ve affettirdi. Affettirmesede geçmiş başarıları bir çok kötü sezonu siler süpürür hayricim.
kariyerinin son 15 yılında 2 lig şampiyonluğu (şike yüzünden diz çöken fbjkye karşı) ve geri kalan 13 yıllık başarısızlık