Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Milan, Terim'i yolladıktan sonraki sene CL'yi almıştı ya. İnzaghi penaltıyı tribüne vurmasa belki Terim ile kazanırlardı bilemiyorum tabi. Gerçi kovulsun diye vurmuştu o da var. :)

Fatih Terim boş adam değil biliyor Dursun yönetimi ile çalışılmayacağını

Şu anda geleceğini bende zannetmiyorum açıkcası ...

Fatih hocaya teklif gitse dursun çapsızının yeniden aday olmaması koşuluyla kabul etmeli ?

Sene sonu yeni başkanla gelirse küfür ederim.

kel ölür sırma saçlı olur kör ölür badem gözlü olurmuş.

terim dediğiniz adamı hani izlemesek görmesek haklısınız diyeceğim. güncel hali milli takımı batırdı . yabancılarla dolu kadroya cahil yerlilere dediği gibi " hadi koçum " diye gaz verip maç alamazsın . teknik taktik becerisine dair de pirlo kitabında gerekenleri yazmıştı zaten .

velhasıl kelam kabak başka lafa bak :)

Bosna'ya gidiyormuş. Begovic,Pjanic,Dzeko biraz da Visca dışında son derece vasat bir kadro, ancak EURO 2020'ye götürebilir bu takımı. Götürürse baya büyük iş yapar.

Ben hocanın yerinde olsam; İlla Milli Takım istiyorsa Dünya Kupası sonrasını beklerim. Oradan sonra çok takım hoca arar. İtalya bile ister derdim ama onlar muhafazakarlar. Yabancı birini istemezler.

Bosna'ya gidiyormuş. Begovic,Pjanic,Dzeko biraz da Visca dışında son derece vasat bir kadro, ancak EURO 2020'ye götürebilir bu takımı. Götürürse baya büyük iş yapar.

Ben hocanın yerinde olsam; İlla Milli Takım istiyorsa Dünya Kupası sonrasını beklerim. Oradan sonra çok takım hoca arar. İtalya bile ister derdim ama onlar muhafazakarlar. Yabancı birini istemezler.
Dünya kupasına gitmek daha büyük sükse
Sonra bize gelsin

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kel ölür sırma saçlı olur kör ölür badem gözlü olurmuş.

terim dediğiniz adamı hani izlemesek görmesek haklısınız diyeceğim. güncel hali milli takımı batırdı . yabancılarla dolu kadroya cahil yerlilere dediği gibi " hadi koçum " diye gaz verip maç alamazsın . teknik taktik becerisine dair de pirlo kitabında gerekenleri yazmıştı zaten .

velhasıl kelam kabak başka lafa bak :)

58709faab98f4599a9edbd1797631b79.jpg

hoca sen sakrak
3-4 milyona mutabakata varmis olmali

Bugün bir divan üyesi tarafından "malum şahıs" olarak adlandırılmıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt