Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben sikildim arkadas bir taraftar olarak sacma sapan geri donuslere gel hocam kurtar hareketlerine yada prandelli gibi hamza gibi kompleks sahibi karakterleri izlemekten sikildim olamaz mi ?

Allah gecinden versin ama hocaya bisey olurda hakki rahmetine kavusursa biz daha sampiyon olamayacagiz futboldan anlayan insanlarin mantigina bak ya.

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben sikildim arkadas bir taraftar olarak sacma sapan geri donuslere gel hocam kurtar hareketlerine yada prandelli gibi hamza gibi kompleks sahibi karakterleri izlemekten sikildim olamaz mi ?

Allah gecinden versin ama hocaya bisey olurda hakki rahmetine kavusursa biz daha sampiyon olamayacagiz futboldan anlayan insanlarin mantigina bak ya.

Yav hocam sen söyle o zaman. Takımın başına kimi getirelim ?

uzdun reis ;(

Şuan götürmez hiçbiri. Ama bu kıstas olmaz. Çünkü TR de işler farklı yürüyor.
O zaman ne yapmak lazim ?

Terimi takima getirip sampiyon olacagiz. Tahmini bir sezon daha sampiyon yapip cl de sukse yapariz ?

Ama sonrasi ? 3 kere denendi 25 senedir gozumuzle izliyoruz. Sonrasi yine enkaz yeniden yapilanma vs.. olan hep bize oluyor cunku basariyi percinleme aliskanligimiz kayboldu.

Günü kurtaramazsak bu kadro ile önümüzde ki 10 yıl kurtaracak bir Galatasaray olmayacak yalnız. Tarihin en fazla para harcandığı sezonu heba olmak üzere. Rakipler hem medya da, hem saha da güçleniyor. Biz 2 senede zirveden Polat döneminin çaresizliğini bile gölgede bırakacak bir noktaya indik.

Terim 10 yıl kalsın 5'inde şampiyon yapar bu takımı. Gün 10 yılsa eğer keşke tüm günlerimiz öyle olsaydı.

Terim'in bu takımda 10 yıl boyunca kalmamasının tek sebebi kendisidir. Ne yapıp ediyor, ya kendisi ayrılıyor ya da kovdurtmaya zorluyor. Kimse kusura bakmasın ama Terim'den bir Ferguson çıkmaz. 7 yıllık sözleşme imzaladığı futbol direktörlüğünde bile 3 sene dayanabildi. Adamın stili bu. Aidiyet duygusu çok az bu adamda. Bir yerde çalışırken bile, hep başka bir yerde olmanın hayalini kuruyor, o yüzden de uzuk soluklu plan yapamıyorsun kendisiyle.

Kariyer mi kaldi ? Milli takimi kac turnuvaya sokamadi ?

Terim suan lokalde en basarili aktif hocadir. Ama kariyeri kebabci olayiyla bence bitti.

Kariyeri bitmedi de hadi seni kırmayayım bitti diyelim bitik kariyerli adamı niye getirmek için cebelleşiyorsun burada bu ne tezat arkadaş.

Terim'in bu takımda 10 yıl boyunca kalmamasının tek sebebi kendisidir. Ne yapıp ediyor, ya kendisi ayrılıyor ya da kovdurtmaya zorluyor. Kimse kusura bakmasın ama Terim'den bir Ferguson çıkmaz. 7 yıllık sözleşme imzaladığı futbol direktörlüğünde bile 3 sene dayanabildi. Adamın stili bu. Aidiyet duygusu çok az bu adamda. Bir yerde çalışırken bile, hep başka bir yerde olmanın hayalini kuruyor, o yüzden de uzuk soluklu plan yapamıyorsun kendisiyle.

Sebebi Lise tamamen. Her sene başarılı olmak istiyor. Ama liseli derinler 2 GERİ 1 İLERİ istiyor. O da başarılı olmayacağı yerde kalmak istemiyor.

Terimi takima getirip sampiyon olacagiz. Tahmini bir sezon daha sampiyon yapip cl de sukse yapariz ?

Ama sonrasi ? 3 kere denendi 25 senedir gozumuzle izliyoruz. Sonrasi yine enkaz yeniden yapilanma vs.. olan hep bize oluyor cunku basariyi percinleme aliskanligimiz kayboldu.

CL de sükse yaptıktan sonra. Başkan götüyle değil, kafasını kullanarak hareket edecek. Terimi sindirecek. Kurumsallaşma ayağına egosunu tatmin etmeyecek. Kendisini arka plana atacak. Bu kadar basit. Çünkü Terim kendisinden ödün vermez.

Kariyeri bitmedi de hadi seni kırmayayım bitti diyelim bitik kariyerli adamı niye getirmek için cebelleşiyorsun burada bu ne tezat arkadaş.
Suan terimden baskasi sampiyon yapamaz. Kumar olur. Kumar oynayacak durumda da degiliz.

Ama sonrasi iste bunu diyorum baska birsey dusunelim. Terimin altinda genc akademik ona mentorluk yapacak bir sistemi kovalayalim. Cunku terimle yine sonu husran onun farkina varmak iste farkina varmak oluyor.

Suan terimden baskasi sampiyon yapamaz. Kumar olur. Kumar oynayacak durumda da degiliz.

Ama sonrasi iste bunu diyorum baska birsey dusunelim. Terimin altinda genc akademik ona mentorluk yapacak bir sistemi kovalayalim. Cunku terimle yine sonu husran onun farkina varmak iste farkina varmak oluyor.

Şevket bunlar senin kişisel görüşlerin. Benim attığım post ile çok alakası yok. Ben başka bir realiteden bahsettim postumda.

Enkaz yeniden yapilanma diyorsun da son döneminde biraktigi takim CL çeyrek finali oynamis bir takimdi

Mancini ve Prandelli denen hoca bozuntulari takimin içine etmeleri Fatih hocanin suçu degildi

Ilk döneminde de güzel bir kadro birakti

Futbolda her zaman risk var ancak Terim uzun yillar kulübümüzün bir parçasi olursa büyük ihtimalle güzel günler geçiririz

Bu adamla beraber çalisabilecek bir baskan ve yönetim ile tabi yoksa güzel günler uzun sürmez

Cenk Ergün: "Fatih Terim varsa ben yokum diye bir şey demedim. Ben kimim ki böyle bir şey diyeyim." (Beyaz TV)

[FONT="]Abdurrahim Albayrak: "Fatih Terim ayrıldığında çok büyük haksızlığa uğramıştı. Galatasaray'ın başkanı Fatih Terim'e giderse, Fatih Hoca para bile konuşmaz"[/FONT]

para konusmaz cunku GS kapıyı 4 m €dan milli takım adına görüşen TFF ise 5 mio € dan açıyor. bu durumda kendisine başka teklif zaten gelmeyen FT nin para konuşmasına gerek kalmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt