Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben de başkan adayıyım derse o zaman çok ilginç olur.Basında da başkan olmak istediğine yönelik haberler çıkıyordu zaten.

Başkan olmalı teknık dırektör olarakta hasan sası getirir artık

Haha bi yönetici Terim gelirse kendime benzin döker yakarim demis. Ulan Aspor ne salliyor ama.

DRVlOc2X4AArB3-

Yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Terimin bi yönetimin son kurşunu olarak göreve gelmeyeceğini biliyorduk,bu olağanüstü seçim kararının hem yönetimdeki çatlak sesleri bitirmek hemde Terimi uzun süreli bir sözleşmeyle getirme adına yapıldığını düşünüyorum.

Son düzenleme:
Sevenler de var sevmeyenler de var içimizde. Fakat şu bir gerçek ki, takımın başına geçme ihtimali bile rakiplerin uykusunu kaçırmaya yetiyor.

Gelirse statta korkunç atmosfer olur.İnşallah hasan şaş ümit davala falan da gelir yanında..Ve tabiki taffarel

Bugünden itibaren klübün yeni başkanı Fatih terim dir
Dursun kesinlikle terimi istemiyordu çünkü terim gelirse terim öne çıkacaktı
Floryaya giremeyecekti
Lakin şimdi istemeyerek görevde kalmak ıçin terimi getiriyor
Teriminde hayır deme lüksü kalmadı

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Belhanda fegholui gevşeklik yapamaz gelince

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben de başkan adayıyım derse o zaman çok ilginç olur.Basında da başkan olmak istediğine yönelik haberler çıkıyordu zaten.

TD olarak bile genel kurulda ciddi bir kesimin burun kıvırdığı bir isim Fatih Terim. Başkan olması çok ütopik bir düşünce bence. Belki güçlü bir başkanla, asbaşkan olarak yönetime girebilir ilerde.

Bu adamla ömür boyu sözleşme imzalanmalı hatta başkan falan olmalı bence..

Sonuçta her giden teknik direktörde ismini anıyoruz..

Yanlış değil tabi kimyamız tutuyor, öyleyse neden yolluyoruz :red:

Bu olursa (Allah gecinden versin) bizde BAL ligine gideriz artik, cunku FT den baska GALATASARAY i basarili yapacak TD yok bu dunyada!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt