- 6 Eylül 2014
- 94.568
- 65.253
- 4.608
Futbolcularda potansiyel var ama teknik ekipte yok gibi-savunmada hiç bi taktiksel düzen yok
-hücum tamamen doğaçlama
-çağdışı bi teknik yönetim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Futbolcularda potansiyel var ama teknik ekipte yok gibi-savunmada hiç bi taktiksel düzen yok
-hücum tamamen doğaçlama
-çağdışı bi teknik yönetim
Arda gelecek daha dur 11 e monteler Morutanın yerine Cicalduyu bile kesebilirÖncelikle Arda ve Babel'i al hemen defol.
Geçen sene şampiyonluğu bu salakça tercihlerin ile verdin. Averaj filan geçelim 4-5 maç sadece saçma değişiklik ile gitti geçen sezon.
Bu sezon çıtayı arşa çıkarmış 2-0 öne geçtiğimiz maçı veriyoruz. Bu takım her hoca ile oynar Fatih hocanın extra bir şey kattığı yok.
Kilinc sakatlandi diyorlar ama onada inanmiyorummorutan ve kılınçı neden çıkartmış cevaplarsa biri alıntılasın lütfen
Biz biliyoruz eleştirilerini gökhancım yorma sen kendini2 şampiyonluğun üstüne ben eleştirileri yazarken sen nereye gömüyodun kafanı? kötüyse kötü diyoruz işte.
iyi genç ve yabancı bi hoca bunlara bomba gibi top oynatır bence.Futbolcularda potansiyel var ama teknik ekipte yok gibi