Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emre’nin attığı gollerle 2-0 öne geçtiğimizde helal olsun hocaya iyi ki almış. Emre’nin maçı oluyor dedim. Ama ikinci yarı o değişikliklerle maçı mahvetti. Emre hadi sakatlanmış Morutanın çıkması hata. Sen iyi oynayan adamını ne akla hizmet çıkarırsın ya.
Beklerimiz o kadar kötü ki. Yedlin yerine Alpaslan daha iyi oynardı bu maç. Belki eleştirebilirsiniz ama Ömer Bayram > Ainholt. En azından orta açıyor adam, iyi kötü çizgiye iniyor. Aİnholt çizgide değil sol iç gibi içeri girmeye çalışıyor her pozisyonda ve top kaybediyor, atak eziyor. AİNHOLT TAM BİR FİYASKO.
Luyindama tek bir pozisyonda adam kaçırdı benim gördüğüm onun dışında beğendim.

Morutanı maçtan alarak (taktik değişiklik) maçı resmen verdi.

Teşekkürler

yap şovunu, gün senin günün

ama silahlar konuşmasın, canlar yanmasın
O şovu tribünde yapıyolar,o bakan,öteki milletvekili !

Sokayım şova vurup geçsekte ft gelip bize şov yapsaydı afiyetle yeseydik laflarımızı

Bu adamla biryere varamayız,varamıyoruz

İnsanlar artık görsün ve kör kütük desteklemesinki mrcbur kalmayalım kurtulalım kendisinden

Bu oyuncu değişiklikleri artık kabak tadı vermeye başladı.... Yeter artık ya! Herkes değişiklik yapıldığı an "boku yedik" diyor. Hocanın tahtaları eksilmiş. Milli takım dinazordan kurtuldu, bizim takım kaldı...

bu takıma bir tane agresif orta saha aldırsaydı kötü değişikliklerine rağmen şu anda 4 maçta 12 puanı olurdu

assunçao girecek ama o da rakibi bozabilecek bir adam değil.

O şovu tribünde yapıyolar,o bakan,öteki milletvekili !

Sokayım şova vurup geçsekte ft gelip bize şov yapsaydı afiyetle yeseydik laflarımızı

Bu adamla biryere varamayız,varamıyoruz

İnsanlar artık görsün ve kör kütük desteklemesinki mrcbur kalmayalım kurtulalım kendisinden

farioli gelecek dertler bitecek.

Sinyor Terim için tehlike çanları çalıyor

Sosyal medyada bile ciddi tepki var

Açıkçası şaşırdım beklemiyordum

Okan Buruk hazırlanmalı bence

her an herşey olabilir

hoca lütfen 3lüye dön

bu ortasaha yetmez bize

morutanı halila ve mohammedin arkasına koy seyret sonra

Oyun neyi çağırıyorsa tersini yapmanın açıklaması, mantığı nedir merak ediyorum.

Fatih terim stadına başakşehir in başına gec hocam kurtar bizi .
Sende efsane ol orada bizde burada mutlu olalım .

Bu akşam yollar ayrılmalı terimle olmaz bu kadroya yazık olucak! Hamit Altıntop evladı alır terimi milli takıma Okan buruk'da bize gelir mis.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt