Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben yaptım öneri. Geçen sezon kenarda Terim yerine bir tane eşşek dursa şampiyon olurduk dedim. Geçmiş mesajlarıma bakabilirsin. Bu sezon içinde aynı fikirdeyim kenara bir tane eşşek koysunlar yada bir kazık çaksınlar bundan daha iyi futbol oynarız.
Yazdığım postun doğruluğunu kanıtlar ``nitelikte`` bir yorum olmuş , evet.

Allah seni başımızdan eksik etmesin hocam...Değil 3 sene 23 sene de şampiyon olmasak sorun olmaz.Yeter ki sen başımızda ol!
10218.jpg

Türkiyenin özeti gibi bizim kulüp şu anda. Adam başarısız, ufukta başarılı olacağına dair bir ışık yok, adam kayırma adaletsizlik sonsuz seviyede hala hocam bizi kurtarı diye bekliyor herkes:d Devri bitti artık yeni nesil antrenörlere karşı eziliyor, hemde öyle böyle ezilmiyor çok bariz şekilde. Acil değişikliğe gitmemiz lazım.

Türkiyenin özeti gibi bizim kulüp şu anda. Adam başarısız, ufukta başarılı olacağına dair bir ışık yok, adam kayırma adaletsizlik sonsuz seviyede hala hocam bizi kurtarı diye bekliyor herkes:d Devri bitti artık yeni nesil antrenörlere karşı eziliyor, hemde öyle böyle ezilmiyor çok bariz şekilde. Acil değişikliğe gitmemiz lazım.

ama adam yol yapdi yeaaaggggg

pardon yanlis oldu bu

96'da ilk yarıda oynattığı kötü futbol + puan farkının açılması ile istifa edip bunun kabul görmemesi üzerine yine ayni kadroyu o sene sampiyon yapması, geçmiştede bunun örneklerini vermesi, tr liginin dinamiklerine göre şekil alabilme yeteneği oynattığı şu topa rağmen insanın içinde yine de ümit bırakıyor.
Hocayı çok severim, şahsen sabrım bundan değil, yukardaki sebeplerden. Kadro yeniymiş gençmiş, bir iki sene sonra domine edecekmiş vs. umrumda değil, diğer takımlara bakınca şampiyon olmamak için hiç bir sebep yok. Ya başaracak ya da kıl payı kaçıracak geçen sezonki gibi, daha aşağısı olmaz. Ama şampiyonluk gelmezse muhtemeldir ki td değişikliği kaçınılmaz görünüyor, yeni nesil desteği neredeyse yok gibi hocaya ki eski nesilde de artık kredisi kalmadi gibi birşey hocanın.

Dikkatimi çeken bir nokta

Halen hocayı savunanların hocayı eleştirenlere karşı tek bir argümanı yok

Yok ft idmanı yok vasat kelimelerine takılmış durmuşlar

Bu eleştirileri ciddiye almayız filan diyorlar

O zaman soruyorum kendilerine

Eleştirenlerin göremediği neyi görüyorsunuz da halen savunmaya devam ediyorsunuz

Biz eleştirenler olarak takımdaki yanlışlıklar ile ilgili size ayaküstü 10 tane madde sayarız

Buyrun 4 senedir takımın başında aynı hoca bulunmasına rağmen düzelmeyen yanlışlıklar

1. Bir türlü gelişmeyen oyun anlayışı
2. yanlış 11 seçimleri
3. Hocanın takıma hakim olamaması
4. Yanlış kadro mühendisliği
5. Forma adaletsizliği
6. Farklı oyun planımızın olmayışı
7. Hep devam eden kondisyon sorunu
8. Israrla defanstan çıkarken pas yapılması
9. Duran toplarda organizasyon eksikliği
10. Yetersiz teknik kadro sorunu

Daha bu liste uzar gider de ben genellikle konuşulanları yazdım

Bunları da haklı bir eleştiri olarak kabul edersiniz diye düşünüyorum herhalde

Buyrun bunlara cevap verin

Siz hocayı savunun biz ikna olalım
500 sene önce UEFA aldı, 17 yıl Milan'ı çalıştırdı, İtalyanca basın toplantısı yaptı daha ne yapsın. Alt tarafı yılda 20 milyon TL maaş alıyor adam ne bekliyorsunuz Grande'den?

500 sene önce UEFA aldı, 17 yıl Milan'ı çalıştırdı, İtalyanca basın toplantısı yaptı daha ne yapsın. Alt tarafı yılda 20 milyon TL maaş alıyor adam ne bekliyorsunuz Grande'den?
Renktaş ben hocanın bize kazandırdıkları konusunda asla tartışmaya girmem bile

Burada esas vurgu hocayı savunanların eleştirileri ciddiye almama sebebi

Tamam eleştiri yapılırken hakaretvari cümleler kurulmasına bende karşıyım

Ama 4 senedir başarısız bir performansı da göz ardı edemiyorum

Sonuçta hocayı severim ama GS'ı daha çok severim diyorum

Midem bulanmaya başladı artık bu hareketlerinden.

IMG_4791.webp

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt