Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sürekli istifaya davet ediyorum ama bu ekiple şu grupta 3 maçta 7 puan alması büyük bir iş

takımımız çok kısıtlı

Tebrikler hocam. Morutan gibi 2 oyuncu aldır orta sahaya

Bizim takım bu sene Aykut Kocaman'ın UEL'de yarı final yapmış Fenerbahçe'si gibi kompakt ve rakipler tarafından açılması zor bir takım oldu. Avrupa'da tabii. Ligde hala kazanmak zorunda olduğumuz maçlarda sorun yaşıyoruz ama kaybetmememiz gereken maçları kaybetmiyoruz. Mesela bu takım Beşiktaş derbisini de çok iyi oynar böyle oynarsa. İyi sonuç da elde edilir. Aynı şekilde Kadıköy deplasmanında üst üste üçüncü galibiyet de hiç uzak bir ihtimal değil. Avrupa ve derbi maçlarında böyle oynarsak her şeyi başarabiliriz. Ama bunun dışında bir de Anadolu takımlarına karşı oynadığımız hücum futbolunu da geliştirmemiz lazım. Her zaman savunma ile olmuyor bu işler. Atıyorum içeride oynayacağın Antalyaspor maçında bu sistem işlemez. Hocam Anadolu takımlarına karşı da efektif bir oyun geliştirebilirse hiçbir sorun kalmaz önümüzde.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Anlık ft
1634850269336.webp

Tebrikler hocam

Macin basindan sonuna kadar Son derece dogru bir oyun plani ile oynadik

Planladigi hersey tuttu,beraberlige oynadik sifiri koruduk belirli bir dakikaya kadar,Daha sonra Kerem morutan ve Diagne degisikligi ile maci aldik

Kerem ve morutan ile oynadigimiz zaman pas hatalari cok oldugu icin Babel ve baris tercihi de Son derece dogruydu iki oyuncu da Iyi mücadele ettiler

Ligden çekilelim avrupadan devam edelim ne dersin hoca.kendi evinde konyaya ezilen takım avrupanın gediklilerine dişe diş oynuyorsa net şekilde maç seçiyorsun demektir.

Bugün beğendim kendisini, akıllıca oynattı. Gayette sakindi, oyunculara bağırıp çağırmadı.

Helal olsun hocam . yalnız taylan yerine a klas bi ön libero almalıyız .

Istanbul da oynayacagimiz 2 Mac icin ufak ufak ayak seslerimizi duyuracagiz mi görelim dedi ve gizliden havaya girmeye baslamis hoca avrupa icin

Hadi insallah hocam

Fatih Terim: "Taraftarımızla birlikte ufak ufak ayak seslerimizi duyurabilir miyiz... Biz bu platformlara alışkınız."

Cok önemli bir mesaj

Tinercileride yenip yakalanan olumlu hava ile son gaz ilerlemeye devam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt