Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En son ne zaman coskulu bi derbi oynayip rakibi sirkulase ettik diye dusunuyorum.Hatta derbiyi biraktim herhangi bi maci sevkle coskulu pozisyonla baslayip son dakikaya kadar pozsiyonlu bi mac hatirlamiyorum anadoku kuluplerine karşı bile ama daha onemlisi her deebide ezik ezik oynamaya basladik sanki karakteri oldu takimin bu olay

Basın toplantısında konuştu mu? 85 sene önce sarı kırmızılı formayla tanışmasından, yaptığı hizmetlerden filan söz etti mi?..TV yi kapattım açasım yok...

Bu sıralamayı nasıl açıklarsin sinyor terim.....
Screenshot_20211025-222853.webp

GM 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Basın toplantısında konuştu mu? 85 sene önce sarı kırmızılı formayla tanışmasından, yaptığı hizmetlerden filan söz etti mi?..TV yi kapattım açasım yok...
Yok onlardan şu an bahsetmez. Bir kaç mağlubiyet daha alsın kovulma aşamasına gelince başlar onlardan bahsetmeye, yok ailem sevdiklerim Galatasaray yok üçgen yok dikdörtgen anlatır durur. Çok büyük Galatasaraylı olduğu için zaten yılda 25 milyon TL'lik sözleşme yeniledi sezon başında.

Hocam bir macta üst üste ayni adamlarla oyuna ciksan olmaz. Ön tarafi birakta iki mac beraber oynasin.

Dogru duzgun bir elestiri göremiyorum maglup gelmenin siniri ile yazilan komik yorumlar var

Penaltiyi atmis olsak 1 puan alacaktik,benim sahsen elestirecegim nokta penalti’yi oyuna yeni giren oyuncunun atmasina izin vermesi

Onun disinda kornerler zaaa gibi yorumlar gereksiz

Zirveye 7 puan, düşme potasına 8 puan uzaktayız. Hangisine erişme ihtimalimiz daha yüksek diye kendime soruyorum, sonra sorduğum soru beni korkutuyor, unutmaya çalışıyorum.

SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Şu forumdan 11 kişi çıkıp 100 korner kullansak rakip psg olsa 1 tane atarız be. götümüze başımıza çarpar girerdi bu gerçeklerin farkına var hocam bu takım yatıyor ne duran top ne korner ne mücadele ne disiplin sorumlusu sensin.

Bu örnegi önceden de bir kac vermistim burada sadece duran toplarin önemini anlatabilmek icin. Union Berlin Bundesliga'ya ciktigi ilk sene attigi gollerin cok önemli bir kismini (%44) duran toplardan bulmustu. Niye? Cünkü lige yeni ciktiklari icin kalite olarak dusük futbolculari vardi, oyun icinde fark yaratacak adamlari azdi. Rakibi bozacak futbolu oynayamiyorsan veya oyun icinde gol yollarinda sorunlar yasiyorsan oyunu acmak icin en ideal silah duran toptur.

Duran toplardan gol bulmak icin veya duran toplari savunmak icin müthis yetenekli futbolculara da gerek yok. Bunun püf noktasi organizasyon ve calismadir. Adamlar duran toplardan bulduklari gollerle ligde kalmayi basarmisti.

Burada bahsetmek istedigim sey biz de deli gibi duran top calisalim degil, sadece bizimkilerin bu duran top mevzusunu bu kadar geri plana koymalarinin hic bir izahi yok. Kimse beni bizimkilerin azicik da olsa duran top calistigina inandiramaz. Bu yeni bir sorun da degil, senelerdir var. Hoca neredeyse 4 senedir takimin basinda ama bu konuya hic önem vermiyor.

Özellikle bu sezon oyun olarak cok sikisiyoruz, takima dolu yeni oyuncu eklendi, hocanin düsündügü futbolu oynamaktan cok uzagiz vs derken duran top becerimiz biraz daha yüksek olsaydi bir kac puan daha fazla toplayabilirdik ya da daha az gol yiyebilirdik. Duran top zaafiyetimizin bu kadar yüksek olmasinin hic bir izahi yok, net bir sekilde hocanin sucu bu. Bir degil iki degil. Seneler gecti ya.

Hadi korner çalışmıyoruz frikik organizasyonu çalışmıyoruz onları anladım da ulan penaltı da mı çalışmıyorsunuz Allah'ın adını verdim topu eline alana atsın atsın demek nedir ya bu takımın yok mu bir penaltıcısı Diagne gelir vurur kaçırır gomis zamanında yüz tane kaçırır Mohamed alır kaçırır geçen sene daha emre akbabanin kaçırdığı penaltıdan dolayı şampiyonluk vermedik mi biz Allah aşkına hoca yeter artık ya

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Götümüze kocaman 1.2 milyon Euro olarak giren ve sırf bu herif yüzünden bir kuluple kanlı bıçaklı olduğumuz herife dakika bile inş vermiyorsun. Neyin vefası lan bu artık ısrar ettin aldırdın girdi ee şimdi de cezalandırıyorsun lan bari ver kiraya oynasın sürekli.

Evlatlarına birlikte yol alma zamanı

Şampiyon olduğumuz sezonlarda bile açık ara kazanmamız gereken Şampiyonluğu özellikle ilk devrede yaptığı saçmasapan hataları yüzünden son haftalara bıraktık.

Bu örnegi önceden de bir kac vermistim burada sadece duran toplarin önemini anlatabilmek icin. Union Berlin Bundesliga'ya ciktigi ilk sene attigi gollerin cok önemli bir kismini (%44) duran toplardan bulmustu. Niye? Cünkü lige yeni ciktiklari icin kalite olarak dusük futbolculari vardi, oyun icinde fark yaratacak adamlari azdi. Rakibi bozacak futbolu oynayamiyorsan veya oyun icinde gol yollarinda sorunlar yasiyorsan oyunu acmak icin en ideal silah duran toptur.

Duran toplardan gol bulmak icin veya duran toplari savunmak icin müthis yetenekli futbolculara da gerek yok. Bunun püf noktasi organizasyon ve calismadir. Adamlar duran toplardan bulduklari gollerle ligde kalmayi basarmisti.

Burada bahsetmek istedigim sey biz de deli gibi duran top calisalim degil, sadece bizimkilerin bu duran top mevzusunu bu kadar geri plana koymalarinin hic bir izahi yok. Kimse beni bizimkilerin azicik da olsa duran top calistigina inandiramaz. Bu yeni bir sorun da degil, senelerdir var. Hoca neredeyse 4 senedir takimin basinda ama bu konuya hic önem vermiyor.

Özellikle bu sezon oyun olarak cok sikisiyoruz, takima dolu yeni oyuncu eklendi, hocanin düsündügü futbolu oynamaktan cok uzagiz vs derken duran top becerimiz biraz daha yüksek olsaydi bir kac puan daha fazla toplayabilirdik ya da daha az gol yiyebilirdik. Duran top zaafiyetimizin bu kadar yüksek olmasinin hic bir izahi yok, net bir sekilde hocanin sucu bu. Bir degil iki degil. Seneler gecti ya.
Noktasından virgülüne kadar katılıyorum. Bu eleştiriyi hocamıza ufaktan kıyıdan köşeden söyleyebilecek 1 Allahın kulu yok ne klübede ne yönetimde. Böyle gelmiş böyle gitmemeli artık yeter.

Rakip mi oynadi? bjk iyi mi oynadi?
Ne anlatıyorsun hocam sen

Yok diriymişiz filan

Bak bakalım bjk'nin yaş ortalamasına

Burada bir haftadır herkes Bjk tempo olarak bize direnemez diye bas bas bağırdı

Ee bir zahmet diri ol yani

Ayrıca diriydik de ne yaptık

Ne oynadık ağa biz

Bu mu yani kıstasınız

Diri olduğumuz için mi takımı beğenmeliyiz

Bizden kat ve kat iyi oynadılar. İlk 30 dakika top göstermedi ker
Bu mu done? Sporting'e de ilk 20 dakika buyuk baski yaptilar. Olmasi gereken bu zaten, evlerinde oynuyorlar, tabii ki boyle baskin oynayacaklar. Gecen sene sahamizda herkes onlarin galip gelmesini beklerken onlari ezip gecmedik mi? Ezdik, hatta 3-1'den sonra anlamsizca rolantiye aldik maci, almasak belki son sampiyon apoleti su anda bizde olacakti. Kisacasi olmasi gereken baskiyi yaptilar.

2. yari cok daha iyi oynadik ve diri kaldik 2 gun az dinlenmemize ragmen, bjk yoruldu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt