Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Penaltıyı Mustafa aldı diye ona kızıyor sen verdirmeyeceksin işte.

Ne anlatıyorsun hocam sen

Yok diriymişiz filan

Bak bakalım bjk'nin yaş ortalamasına

Burada bir haftadır herkes Bjk tempo olarak bize direnemez diye bas bas bağırdı

Ee bir zahmet diri ol yani

Ayrıca diriydik de ne yaptık

Ne oynadık ağa biz

Bu mu yani kıstasınız

Diri olduğumuz için mi takımı beğenmeliyiz
Sen ne anlatiyorsun kardesim? bjk ne oynadi? Ilk 20 dakika hurrraaaa saldirdi diye iyi mi oynadilar? Senin de kistasin bu mu? Biz rezilsek bjk de rezil oynadi. Bjk iyiyse biz de iyi oynadik. Bu macin hakki beraberlikti.

Bu mu done? Sporting'e de ilk 20 dakika buyuk baski yaptilar. Olmasi gereken bu zaten, evlerinde oynuyorlar, tabii ki boyle baskin oynayacaklar. Gecen sene sahamizda herkes onlarin galip gelmesini beklerken onlari ezip gecmedik mi? Ezdik, hatta 3-1'den sonra anlamsizca rolantiye aldik maci, almasak belki son sampiyon apoleti su anda bizde olacakti. Kisacasi olmasi gereken baskiyi yaptilar.

2. yari cok daha iyi oynadik ve diri kaldik 2 gun az dinlenmemize ragmen, bjk yoruldu.
Ezildik, beklenen bu olmamalı

KAYBETTİN, YENİLDİN.

Sen ne anlatiyorsun kardesim? bjk ne oynadi? Ilk 20 dakika hurrraaaa saldirdi diye iyi mi oynadilar? Senin de kistasin bu mu? Biz rezilsek bjk de rezil oynadi. Bjk iyiyse biz de iyi oynadik. Bu macin hakki beraberlikti.
Öncelikle Bjk'nin ne oynadığı gram umurumda değil

Ben kendi takımıma bakarım

Biz nerede iyi oynadık anlatın bana

Yaşlı bir takımın son 30 dakikada oyundan kopması

Genç olanın ise diri kalması gibi son derece doğal bir olayı

iyi oyuna mı bağlayacağız

Oyun moyun yok kardeşim sahada

Neyi göremiyorsunuz anlamıyorum ki

Takım hücum anlamında çok kısır en ufak bir gelişme yok

Duran top organizasyonu yok

Yanlış oyuncu değişikliklerine devam

Yanlış 11 sahaya sürmeye devam

Defansif kurgu hep hatalı

Nasıl iyi oyun oluyor

gidene kadar gsli değilim

hoca her şeyi geçtim. takım top oynamıyor, düzgün bir taktik, sistem yok, ezbere değişiklikler var, duran top çalışmıyoruz vs. arkadaş şu takımın as forvetini belirle. iyi oynayan adamı birden kesiyorsun. başka birini ilk 11 oynatıyorsun. adamda oynama şevki bırakmazsın. 3 maçtır 3 gol atıp güzel oynayan mustafa var. durduk yere adamı kesiyorsun en son ağustos ayında ilk 11 başlattığın adamla oyuna başlıyorsun. o adam da ilk yarı rezalet bir oyun oynuyor. 1 tane topu tutup arkadaşlarına pas kanalı yaratamıyor. resmen kısıtlı sayıdaki ataklarımızı rakibe atak olarak hediye ediyor. 30. dakikada çıkarman gerekirken 76 dakika oyunda tutuyorsun. akıl sır ermeyecek hareketler

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fatih Terim 'de şunu anlamıyorum takıma geldiğinden beri duran topları kimin kullandığı belli değil, bir futbolcu topu alıp penaltı kaçırdığı zaman hep onun suçu oluyor Belhanda 'sı Diagne 'si Mohamed 'i hep bizim penaltıcımız şuydu ama futbolcu kendi istedi aldı kaçırdı oluyor

Ulan bu takımın hocası sen değil misin penaltıları şu kullanıyor diye belirlemiyor musun ? ne güzel iş ya penaltı gol olursa bişey yok kaçırılırsa zaten ben onun penaltı atmasını söylemedim benim penaltıcım şuydu ne güzel

Mustafa penalti kacirdi diye suclu ilan etti 😂😂😂 haci bu takim ne oynuyor diagne niye 80 dk sahada kaldi taylan dökülüyor kalecin her mac hata yapiyor.. bu takimin hali ney? Sen onu anlat

bana bir masal anlatma dede içinde futbol filan olmasın.
beni en çok kızdıran da maç sonu kibarca sergen le kucaklaşıyor sarmaş dolaş...
geçen sezon evimizde 3-1 kazandığımız maçta sergen efendi seni kucaklamadı hoca beklemeden gitti soyunma odasına.
hoca yaşlı diye ceza yedim forumda.
kimseye küfür hakaret etmem dede demek hakaret değil mod arkadaşlar.
bizim hoca minnoş dede olmuş.
senin takımın sahada dayak yedi neyin tebriği bu?
takım kritik bir penaltı atacak penaltıcı topu bırakmasınmış canı sağolsunmuş sen necisin hoca?
brugge hocası diagneyi penaltıcı olmadıgı halde penaltı kullandığı için kadro dışı bıraktıburası babasının çiftliği değil senin de kimsenin de burası Galatasaray.
kötü bjk den üst üste 4 deplasmanda yeniliyorsun utanmadan rakibi kutlamak için bekliyorsun.
bana bir masal anlatma dede içinde futbol filan olmasın...

Boşa zaman kaybı yaşıyoruz maalesef takımdaki oyuncular da yerinde sayıyor zaman kaybediyor.
-Hep aynı golleri yiyoruz sonra aynı golleri yiyoruz diyorsun sonra yine aynı golleri yiyoruz.
-Hep ezbere değişiklikler.
-Eskiden en azından bir anda çalışıp gol yememe rekoru kasıyorduk boktan yardımcıların yerini daha boktan olanları aldı şaka gibi resmen.
-Çare belli.
2 ay daha takımı en az zararla limana götür ve sonra vedalaş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt