Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 94.003
- 73.550
- 5.188
Sene başından beri 11imiz belli değil neyi konuşuyoruz ki. Her maç deneme yanılma yapıyor. Evladı taylan dışında maşallah herkesin yeriyle oynuyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Galatasaray artık bu ligin leverkusenidir, atalantasidir. Bu zihniyet yüzünden buyuklugumuzu kaybediyoruz.Galatasaray taraftarı 3 yıldır başarısızlığa alıştırılmıştır.
Şu anda yabancı kısıtından en son şikayet edecek kulübüzdür muhtemelen...Katki yapmayan yabanci sayisi katki yapan yabanci sayisindan fazla oldugu sürece 1 ileri 2 geri devam edeirz.

kadro istikrarini tutturamayan yamulur. bjk gecen sene 13 kisiyle falan sampiyon oldu. biz ve fb paso kadroyla oynadik. bu sezon ts 13 kisiyle oynuyor goruyoruzSene başından beri 11imiz belli değil neyi konuşuyoruz ki. Her maç deneme yanılma yapıyor. Evladı taylan dışında maşallah herkesin yeriyle oynuyor
Musleraya yazar o gol ayrıca Nelson ve marcao takımın en iyileriydiYenilen gole bak. nelson!
kadro istikrarini tutturamayan yamulur. bjk gecen sene 13 kisiyle falan sampiyon oldu. biz ve fb paso kadroyla oynadik. bu sezon ts 13 kisiyle oynuyor goruyoruz
Burada yönetime sallamış aklınca.Şark kurnazı yolu şu şekilde bulmuş. Yönetim ya bana deli gibi transfer yapar o adamlarda bireysel olarak gemiyi yürütür ya da onları veya futbolcuları topun ağzına koyarım sorumluluğu onlara yıkarım derken suçu hakeme yıktı sonra umudu transfere bağladı.. Önceki maçlarda da suçu futbolculara yıkıyordu..
Fatih Terim: "Gruptan çıkarsak takımda birkaç mevkiye transfer yaparız"
Benden sistem beklemeyin yönetim transfer yapar yapar o zaman takım belki iş yapar diyor grande Adanalı..![]()
Yönetim gidene kadar terim kalır. Bunu ongormek için müneccim olmaya gerek yok.Yönetim yerine gelecek adamla umarım şimdiden görüşüyorlardır.