Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yenilen gole bak. nelson!

Moderatör tarafında düzenlendi:
birkaç soru sormak istiyorum

1. neden rakip korner kullanırken oyuncu değiştiriyorsun? biz kullansak neyse uzun boylu oyuncu alırsın iyi yükselir falan ama savunma durumunda öyle olmuyor durumlar yaptığın amatörlük kaç yaşında adamsın öğrenemişsin hala sporting maçında mesela oyuncu değişikliği olacaktı adamlar kornerden sonra yaptılar değişikliği

2. neden pen6 yı oyuna yeni giren adama kullandırtıyorsun sen ne diye kenardasın?

3. diagneyi neden 75e kadar oyunda tuttun açıklar mısın?

4. babeli ya 11 başlat sonra 60. dk gibi hızlı adam eksilten keremi sok ne bilem morutanı sok ama sonradan oyuna alma hele ki gerideysek kaç yıldır öğrenemedin gitti. babeli defansif olarak beke yardım ettiği için seviyorum onun dışında rezalet topçu ama babel aşkın bitmek bilmiyor

5. yedlinin sarısı var evet ama oyundan çıkarmak nedir anlamadım amaç ne? pvayı sağ beke aldığımızda olanları görmüştük değil mi?

Katki yapmayan yabanci sayisi katki yapan yabanci sayisindan fazla oldugu sürece 1 ileri 2 geri devam edeirz.
Şu anda yabancı kısıtından en son şikayet edecek kulübüzdür muhtemelen...

Sorarlar adama; ''Mevcut kuralla bu verimi alıyorsun, 11 yabancıyla çıkma şansın olsa ne fark edecekti?!''...

Şark kurnazı yolu şu şekilde bulmuş. Yönetim ya bana deli gibi transfer yapar o adamlarda bireysel olarak gemiyi yürütür ya da onları veya futbolcuları topun ağzına koyarım sorumluluğu onlara yıkarım derken suçu hakeme yıktı sonra umudu transfere bağladı.. Önceki maçlarda da suçu futbolculara yıkıyordu..

Fatih Terim: "Gruptan çıkarsak takımda birkaç mevkiye transfer yaparız"​

Benden sistem beklemeyin yönetim transfer yapar yapar o zaman takım belki iş yapar diyor grande Adanalı.. :asd::asd::asd:

Sene başından beri 11imiz belli değil neyi konuşuyoruz ki. Her maç deneme yanılma yapıyor. Evladı taylan dışında maşallah herkesin yeriyle oynuyor
kadro istikrarini tutturamayan yamulur. bjk gecen sene 13 kisiyle falan sampiyon oldu. biz ve fb paso kadroyla oynadik. bu sezon ts 13 kisiyle oynuyor goruyoruz

kadro istikrarini tutturamayan yamulur. bjk gecen sene 13 kisiyle falan sampiyon oldu. biz ve fb paso kadroyla oynadik. bu sezon ts 13 kisiyle oynuyor goruyoruz
275B61F2-32A5-4475-869F-6F68D7D0FAA3.webp
ECE0E259-6D2B-4437-9A95-720360364F78.webp
35482534-2DDC-463C-A055-88B9DBE2054A.webp
7465A1DC-751D-4454-8140-4C04CAA7A71B.webp
C6E04444-0568-4356-A103-66560D61EFF2.webp
2E04AEA1-7FE0-47BF-8EE8-C0D480010AEF.webp
0E6E480E-57EC-4E08-ADAB-AB7C3C2073ED.webp
E71020D6-2ED6-4476-B37D-D9259C7200F5.webp
DD79017A-D9B2-4AE4-8ABD-FB2170082C79.webp
8B115574-C0F7-4CB2-8AE2-DE372D145C7E.webp

Şark kurnazı yolu şu şekilde bulmuş. Yönetim ya bana deli gibi transfer yapar o adamlarda bireysel olarak gemiyi yürütür ya da onları veya futbolcuları topun ağzına koyarım sorumluluğu onlara yıkarım derken suçu hakeme yıktı sonra umudu transfere bağladı.. Önceki maçlarda da suçu futbolculara yıkıyordu..

Fatih Terim: "Gruptan çıkarsak takımda birkaç mevkiye transfer yaparız"​

Benden sistem beklemeyin yönetim transfer yapar yapar o zaman takım belki iş yapar diyor grande Adanalı.. :asd::asd::asd:
Burada yönetime sallamış aklınca.

Her maç 5 adam değiştirmişiz. Yenik durumda olduğumuz zamanlar ise genelde 2.yarıya 3 değişiklikle başladık. Hoca kendini inkar ediyor resmen. Yanlış 11 kurduğunu aslında kabul ediyor her maç

Sakatlik vs. olmadigi sürece artik ilk 11 net olmali. Zaten taktik maktik yok, sunu oynatiriz bu taktigi uygulariz demenin bir anlami yok.

Ilk 11 iyiydi.degisikliklerde iyiydi ama otoritesi ve disiplini yok bu aralar.Hocam kafayi mi yedin,penaltici cicadir yav

Hocanin dedikleri ile sahada oynanan ' futbol' yakindan uzaktan ortusmuyor.

Set oyunu diyor, Turkiye'nin en cok pas yapan takimi biz olacagiz diyor, bunda inat edecegim diyor, ama oyle birsey gormuyoruz??

Hadi Avrupa maclarini kenara koyduk, orasi farkli diyelim. Peki sen Besiktas macinda niye defans futbolu oynuyorsun? Takim sadece kontra ataktan gol atmaya calisti, anadolu takimi gibi hazirlamissin takimi. Buna dogru futbol diyenler bile var forumda artik hocaya laf konmasin diye uyduracaklari baska bahaneleri kalmadi. Bizim dogru oyunumuz, Besiktas karsisinda defans futbolu ile rakibi durdurmak mi olmali? Bu mu pas oyunu yapacak olan Galatasaray?

Konya macinda 2. yarida taraftarin cogu utanmistir o takimi izledikten sonra, kendi sahamizda aciz duruma dustuk. Top bile gostermediler bize.

Yeni yapilanma dediler, ligin en genc kadrosunu kurduk, ama yasli Besiktas kadrosuna karsi ustunluk kuramiyoruz.

Hani sistem cok onemliydi? Hepsi bos laflar zaten o sistem dedigi seyi yapamiyoruz cunku bu oyuncularla o futbolu oynamak neredeyse imkansiz. Kendi bile bilmiyor ezbere cikartiyor oyunculari sahaya artik sansa aliriz ya da alamaliyiz boyle bir durum var suan.

Muslera sen kalecisin, Nelsson Marcao siz defans yapin, Taylan sen orta sahasin , pres pas vs.

Morutan sen kanattan bindir, Diagne sen gol atacaksin.

Bu kadar kolaysa bende yarin antrenor kurslarina baslayacam...

Boyle bir mantik mi var gunumuz futbolunda? Kucuk cocuklarin antrenorune: hocam ben bugun macta ne yapmaliyim sorusuna cevap veren amator hocalar gibi. 150 kornerden gol attigimiz yok, rakiplerin her 5 kornerden biri kalemizde gol oluyor ya da cizgiden falan cikiyor.

Ligde 10 mac oynadik daha 15 golu zar zor atabildik. Puan durumuna girmiyorum bile. Kasim ayina girmek uzereyiz ben daha ideal 11'i ezberleyemedim, biri sorsa ideal 11 'i iste Muslera, Marcao, Kerem falan deyip kalirim orada. Bunlar super oldugundan degil, alternatifleri olmadigi icin. Bir takimin santraforu, stoperi, orta sahasi 3 ayda belli olmaz mi kardesim? Bir mac Mohamed oynuyor, tamam galiba formu yakaladi artik hep o oynar diyorsun sonra Diagne ilk 11'de, bir bakiyorsun Diagne yok Halil 11'de. Santraforu daha cozemeyen hoca takimi nasil iyi okuyabilsin kenardan?

Biri bu saka olmali desin lutfen...

Ligde hücum oynatır adam,oyun planimiz olsun artik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt