- 1 Ağustos 2009
- 48.037
- 50.661
- 4.878
Yine yeniden daha yüksek sesle
İstifa!!!
İstifa!!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
oldu bi 10 yılnezaman ?
oldu bi 10 yıl
Uğur İz yalancılığı , eyyamcılığı bırak yoksa ben ağayım diyorsan senin gibi düşünmeyen herkesi banla yiyorsa..Ne anlatiyon yine Hagi dusmani
Seni ben atmadim. Atsam zaten alinti yapmam. Terim ve Hagi Galatasaray dusmani da sen mi Galatasaray dostusun? Duzgun yorum yapUğur İz yalancılığı , eyyamcılığı bırak yoksa ben ağayım diyorsan senin gibi düşünmeyen herkesi banla yiyorsa..
Hagi'nin " Galatasaray'a para için gittim keşke gitmeseydim " lafından başka neyini eleştirmişim............ Vermişler yetkiyi yalanı at sonra milleti banla.. Adamın futbolculuğuna tek kelime etmedim ama bu lafınıda yakıştıramadım olay bu kadar basit. Onun üzerinde tartışma aldı gitti..
Geçen Belhandacısın deyip ban atıyorsun.. Ulan benim kadar Belhanda'dan nefret eden bir taraftar var mıdır acaba.. Senelerce boyunca nefret kustum hoca Belhanda'yı oynattığı için.. Galatasaray'ın maçlarını sırf Belhanda nefretinden ötürü izlemedim.. Suç çekmeyi bilmeyen adamı seneler boyunca inatla oynatıp 8 milyon euro teklif gelip sattırmayan bir de üstüne yedek kulübesine çeken hoca sizin için madem bu kadar kıymetli çıkarsanıza kafanızı maç konularında..
Fatih Terimcilik sizde bir mezhep olmuş kör olmuşsunuz.. Madem bu kadar Terimcisiniz çıkarın abi kafanızı maç konularında kaçıp gitmeyin... Fatih Terim'e ne hakareti yapmışımda ban yedim.. Galatasaray düşmanı demek küfür değil bir şey değil.. Morutan ve Muhammed gibi bir adamı kızağa çeken adamdan nefret ederim arkadaş..Onun alternatifinin 10-11 hafta toplam attığı gol 1 ... Allahtan kork.. İstersen 1000 defa banla..
Beni atmadıysam birşey diyemem.. 2 defa banlanıp hemen ardından bana yönelttiğin Hagi düşmanı , Belhandacı laflarından sonra cevap vermek istedim..Seni ben atmadim. Atsam zaten alinti yapmam. Terim ve Hagi Galatasaray dusmani da sen mi Galatasaray dostusun? Duzgun yorum yap
Hocamız önceki dönem 18 milyon TL ücret alıyordu o dönem 2 milyon Euro'ya tekabül ediyor bu rakam. Bu sezon yeni sözleşme yaparken de yine 2 milyon Euro'dan devam edip o dönemki kurdan hesaplayarak 21 milyon TL'ye imza attık."Önceki yıllarda 18 milyon lira alıyormuş.
Şuan 21 milyon lira alıyormuş.
Rezan bey açıkladı.
Çok ciddi bir değişim değil.Hocamız önceki dönem 18 milyon TL ücret alıyordu o dönem 2 milyon Euro'ya tekabül ediyor bu rakam. Bu sezon yeni sözleşme yaparken de yine 2 milyon Euro'dan devam edip o dönemki kurdan hesaplayarak 21 milyon TL'ye imza attık."
Bende baska sandim ama bundanmis
Aynen bi ara 3 m felan diyorlardiÇok ciddi bir değişim değil.
Belirsizliği kaldırması açısından iyi oldu açıklanması.
Sen niye bu kadar kaldın Türkiye'de. Temelli mi döndün yoksaEkli dosyayı görüntüle 141187
bugün yine kulubümüze katkida bulunduk
umarim bu miktar ft hocamin saniyede kazandigi paranin %1ini karsilar ins
SM-G965F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sen niye bu kadar kaldın Türkiye'de. Temelli mi döndün yoksa
Git artık! Gelmeyen zam kalmadıyok la takiliyom öyle ya
uzun süredir türkiyeye gelememistik, 3 sene oldu, güzelce tadini cikaralim dedik ailece
pazar sabahi döncem ama artik
Git artık! Gelmeyen zam kalmadı![]()
Son kalan param 42 lira, o da kredi kartı. Maaş pazartesi. Kıskanıyor mu Almanya bizi?arabamin yagi bitti la
bana ordan bi 150 lira atesle de yag alayim ondan sonra giderim