Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne anlatiyon yine Hagi dusmani
Uğur İz yalancılığı , eyyamcılığı bırak yoksa ben ağayım diyorsan senin gibi düşünmeyen herkesi banla yiyorsa..

Hagi'nin " Galatasaray'a para için gittim keşke gitmeseydim " lafından başka neyini eleştirmişim............ Vermişler yetkiyi yalanı at sonra milleti banla.. Adamın futbolculuğuna tek kelime etmedim ama bu lafınıda yakıştıramadım olay bu kadar basit. Onun üzerinde tartışma aldı gitti..

Geçen Belhandacısın deyip ban atıyorsun.. Ulan benim kadar Belhanda'dan nefret eden bir taraftar var mıdır acaba.. Senelerce boyunca nefret kustum hoca Belhanda'yı oynattığı için.. Galatasaray'ın maçlarını sırf Belhanda nefretinden ötürü izlemedim.. Suç çekmeyi bilmeyen adamı seneler boyunca inatla oynatıp 8 milyon euro teklif gelip sattırmayan bir de üstüne yedek kulübesine çeken hoca sizin için madem bu kadar kıymetli çıkarsanıza kafanızı maç konularında..

Fatih Terimcilik sizde bir mezhep olmuş kör olmuşsunuz.. Madem bu kadar Terimcisiniz çıkarın abi kafanızı maç konularında kaçıp gitmeyin... Fatih Terim'e ne hakareti yapmışımda ban yedim.. Galatasaray düşmanı demek küfür değil bir şey değil.. Morutan ve Muhammed gibi bir adamı kızağa çeken adamdan nefret ederim arkadaş..Onun alternatifinin 10-11 hafta toplam attığı gol 1 ... Allahtan kork.. İstersen 1000 defa banla..

Arda Turan denen herif geçen sene 40 maçta oynattı.. 40 maç yapmış adam toplam asist sayısı 0.. Bu kadar körü körüne evlatçılık yaptığı için şampiyonluğu satmadı mı.. Geçen sene Kerem'i inadına kulübeye mahkum ettiği için gitti şampiyonluk.. Terim demek GS demek değildir.. Terim Metin Oktay değil arkadaş..

Orta sahaya yeni oyuncu alana kadar birşeyler denemesi lazım artık

Alpaslan 6 ?
Bartug
Aytaç
Marcao 6 ?

Aytaca bir şans daha verebilir mesela

Uğur İz yalancılığı , eyyamcılığı bırak yoksa ben ağayım diyorsan senin gibi düşünmeyen herkesi banla yiyorsa..

Hagi'nin " Galatasaray'a para için gittim keşke gitmeseydim " lafından başka neyini eleştirmişim............ Vermişler yetkiyi yalanı at sonra milleti banla.. Adamın futbolculuğuna tek kelime etmedim ama bu lafınıda yakıştıramadım olay bu kadar basit. Onun üzerinde tartışma aldı gitti..

Geçen Belhandacısın deyip ban atıyorsun.. Ulan benim kadar Belhanda'dan nefret eden bir taraftar var mıdır acaba.. Senelerce boyunca nefret kustum hoca Belhanda'yı oynattığı için.. Galatasaray'ın maçlarını sırf Belhanda nefretinden ötürü izlemedim.. Suç çekmeyi bilmeyen adamı seneler boyunca inatla oynatıp 8 milyon euro teklif gelip sattırmayan bir de üstüne yedek kulübesine çeken hoca sizin için madem bu kadar kıymetli çıkarsanıza kafanızı maç konularında..

Fatih Terimcilik sizde bir mezhep olmuş kör olmuşsunuz.. Madem bu kadar Terimcisiniz çıkarın abi kafanızı maç konularında kaçıp gitmeyin... Fatih Terim'e ne hakareti yapmışımda ban yedim.. Galatasaray düşmanı demek küfür değil bir şey değil.. Morutan ve Muhammed gibi bir adamı kızağa çeken adamdan nefret ederim arkadaş..Onun alternatifinin 10-11 hafta toplam attığı gol 1 ... Allahtan kork.. İstersen 1000 defa banla..
Seni ben atmadim. Atsam zaten alinti yapmam. Terim ve Hagi Galatasaray dusmani da sen mi Galatasaray dostusun? Duzgun yorum yap

Seni ben atmadim. Atsam zaten alinti yapmam. Terim ve Hagi Galatasaray dusmani da sen mi Galatasaray dostusun? Duzgun yorum yap
Beni atmadıysam birşey diyemem.. 2 defa banlanıp hemen ardından bana yönelttiğin Hagi düşmanı , Belhandacı laflarından sonra cevap vermek istedim..

Bak benim ağzımdan Hagi Galatasaray düşmanı lafı da çıkmadı..

Terim'in yaptıklarını teker teker yazmaktan bıktım.. Allah bu kulübü de bu taraftarı da kurtarsın başka birşey demiyorum.

Mostafayi kesmesi ve alenen takımdan dışlaması sinirlerimi zıplatıyor. Brentford topçusu halili parlatip 8-9 milyon euro para ödetecek bize bu gidişle. Ayıp günah vallahi mustafayi sağlam oynatsa bu sene Avrupa liginde de piyasa yapacağı takımların olduğu gruptaydik şu kulübe artık maddi bi arti sağla şu futbolcu satışından. Muhtemelen bu çocuğun bonservisini de aldirmayacak iyice fittiracaz.

Önceki yıllarda 18 milyon lira alıyormuş.
Şuan 21 milyon lira alıyormuş.
Rezan bey açıkladı.

Önceki yıllarda 18 milyon lira alıyormuş.
Şuan 21 milyon lira alıyormuş.
Rezan bey açıkladı.
Hocamız önceki dönem 18 milyon TL ücret alıyordu o dönem 2 milyon Euro'ya tekabül ediyor bu rakam. Bu sezon yeni sözleşme yaparken de yine 2 milyon Euro'dan devam edip o dönemki kurdan hesaplayarak 21 milyon TL'ye imza attık."

Bende baska sandim ama bundanmis

Hocamız önceki dönem 18 milyon TL ücret alıyordu o dönem 2 milyon Euro'ya tekabül ediyor bu rakam. Bu sezon yeni sözleşme yaparken de yine 2 milyon Euro'dan devam edip o dönemki kurdan hesaplayarak 21 milyon TL'ye imza attık."

Bende baska sandim ama bundanmis
Çok ciddi bir değişim değil.

Belirsizliği kaldırması açısından iyi oldu açıklanması.

1635845164449.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt