Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih Terim basliginin yaninda “Teknik Direktör” yaziyo ama bilemedim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bir tane adam gibi adam muhabir maç sonu 60 dakika niye aynı takımla oynadığını soracak mı ?

neden ısrarla değişiklik yapmadığını, takımın pozisyonu bile yokken niye 60 dakika şu oyunculara ısrar ettiğini soracak mı ?

IMG_0952.webp

Yeni adresi

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Senin ben yapacağın hocalığa!

Bu sefer de yaptığı değil yapmadığı değişiklik ile golü yedirdi. Moskova maçında Van Anhoult beni çıkar diye bas bas bağırıyordu. Onun olduğu taraftan golü yiyince çıkardı. Muhammed kötü durumda Diagne biraz daha iyi ama illa onun dediği olacak. Morutan gibi adam şu maçta oynamıyor. En azından 2. yarıya Morutan ile başlarsın ama yok.

Avrupa maçlarında oyuncular kendilerini göstermek için oynuyorlar, ekstra müdacele ediyorlar belli ki. Avrupa'da iyi gitmemizin lider olmamızın Fatih Terim ile en ufak bir alakası olmadığını tekrardan görmüş olduk. Fatih Terim'e rağmen orada lideriz.

Devre arası bu adama transfer filan yapılmamalı. Yeni sezonda yeni hocamız alsın oyuncuları

Bizim milletimizdeki şahıslara tapma huyu gerçekten incelenmesi gereken bir konu.. Adam sırf Fatih terimi savunmak için Galatasaray'ın 4 yıldır leş gibi top oynamasına ses çıkarmıyor hatta bu durumdan rahatsızda olmuyor!

Bizim milletimiz güce ve şahıslara tapıyor net! Galatasaray umrunda değil kimsenin.. Yeter ki terime laf gelmesin..

Allah akıl fikir versin ne diyeyim..

Bizim şampiyonluk yolunda en büyük rakibimiz

Sinyor Terim'in ta kendisidir

Bugün gitsin bu takım şampiyonluğun en büyük adayıdır NET

Rezilsin hoca rezil. Maç sonu yine bol bol masal anlatırsın bize.

Ayrıca ben kendisinin zerre şampiyonluğa falan inandığını sanmıyorum sene başından beri.

1 senemiz daha bu zat yüzünden heba oldu.rezil oynayan fb bjkdan bile fark yiyoruz.
ultrasucukcular desteklemeye devam.

Emre degisikligini bekletmesi ve sonra emrenin hatası tamamen tesaduf yuklenmeyin. Adam nerden bilsin ulan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt