Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olmaz abi olmaz takım bırak ileriyi geri gidiyor bireysel performanslarda gittikçe zayıflıyor bu tamamen teknik heyetin eseridir kan değişimi şarttır bu geçen zaman tamamen kayıptır gelecek için umut yoktur

Ligdeki maçlar için başka hoca şart.Ligdeki maçları 2.ci hocaya bıraksın.

3 büyükler arasında en kötü futbolu kim oynatıyor inanın bilmiyorum. Fatih Terim 'in Galatasaray 'ı 1 tık daha kötü gibi geliyor diyorum da şimdi Pereira 'nın Fenerbahçe 'si de az kötü değil diğer yandan Sergen 'in Beşiktaş 'ını izliyoruz sürekli yeniliyor filan

Hepsi birbirinden kötü maşallah

Morutan, Mohammed, Assuncao, Yedlin gibi oyuncuları yeni aldırdı ve performans olarak hiçbirinden memnun değil. Devre arası bunların yerine başka oyuncular aldıracak muhtemelen onlarıda beğenmeyip onların yerinede yeni oyuncular aldıracak. Saçma sapan bir kısır döngü, kulübü batırıp öyle emekli olacak büzük suratlı imparatorum benim.

deplasmanda böyle oynanır arklar

Mohamed morutan ikilisini al oyuna termosa otur izle.

Film izliyordum.Maçımız olduğunu hatırladım 15 dakika kala kadroya baktım leş gibi olduğunu görünce filmi bitireyim ikinci yarıyı izlerim dedim beni yanıltmadın sağol hoca bişey kaçırmadım sayende.

Çok akıllı adam vesselam

Yazın başında momoyu psikolojik olarak bitirdi sonra oynatmaya başladı ve ne hikmetse geri kazanmaya çalışıyo oldu ama kötü oynayınca momo hedef haline geldi ve ft otomatikmen üste çıktı bakın ne kadar doğru yapmışım dercesine

Şimdi de morutanı psikolojik olarak bitiriyo sırf transfer uğruna yapıyo bide onu da muhtemelen bitirdikten sonra 11 oynatıcak ve kötü oynadıktan sonra momodaki gibi hedef haline gelicek sonra hoca haklı çıktı olucak

Senin egonu da sivri zekanı da ..

Çok akıllı adam vesselam

Yazın başında momoyu psikolojik olarak bitirdi sonra oynatmaya başladı ve ne hikmetse geri kazanmaya çalışıyo oldu ama kötü oynayınca momo hedef haline geldi ve ft otomatikmen üste çıktı bakın ne kadar doğru yapmışım dercesine

Şimdi de morutanı psikolojik olarak bitiriyo sırf transfer uğruna yapıyo bide onu da muhtemelen bitirdikten sonra 11 oynatıcak ve kötü oynadıktan sonra momodaki gibi hedef haline gelicek sonra hoca haklı çıktı olucak

Senin egonu da sivri zekanı da ..
Bunu yıllardır söylüyoruz ama anlatamıyoruz.. %100 doğru tespit.. Oyuncuyu transfer ettir, ilk 4-5 maç oynat ve oyuncuda o maçlarda parlasın, daha sonra oyuncuyu ilk 11'den kes oynatma ve psikolojik olarak bitir, sonra tekrar oynatmaya başla ve bakın ben haklıyım oyuncu iyi oynamıyor diyerek üste çık..

Daha sonra ocak'ta yeni transfer yapacağız diyerek insanları kandırmaya çalış.. Bunların hepsinin altında birşeyler dönüyor. Onuda siz bulun..

Son düzenleme:
Yoruoluyorum şu oynattığın takımı izlerken.Git artık git düş yakamızdan.

Sanırım Fatih Terim oyuncularını bu maça sadece zorunda olduğu için çıkarmış, Trabzon 'un farkı açması şampiyonluk ümitlerimizin başlamadan bitecek olması filan hiç umrunda değil herhalde

OYUNCU DEĞİŞTİR ARTIK OYUNCU DEĞİŞTİR ŞAMPİYONLUK GİDİYOR 10 PUAN FARK VAR ALOOOOO

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt