Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Umarim lokomotiv maci ile kalmaz bu dogru oyun

Bu takimin oynayacagi oyun bana göre lokomotiv macinda yaptigidir,topu rakibe biraktik ve pres ile baski ile kaptigimiz toplarla hizli gecisler sagladik

Tabiki rakip yari saha da presi dinlenerek yapmak zorunda kaldik cunku Bunu macin genelinde oynamak imkansiz

Dogru yoldayiz kesinlikle

Muhteşem Total futboluna ve değişikliklerine doyum olmuyor hocam...Her gün maç olsun da gözümüz futbola doysun.Yaptığın değişiklikler ile oyuna nasıl etki ettiğini görelim istiyoruz.Biz senden razıyız seninle ölümüne!

Muhteşem Total futboluna ve değişikliklerine doyum olmuyor hocam...Her gün maç olsun da gözümüz futbola doysun.Yaptığın değişiklikler ile oyuna nasıl etki ettiğini görelim istiyoruz.Biz senden razıyız seninle ölümüne!

Hangi aşıyı oldun?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Merak ettiğim bir nokta var

Biz bu oyunu ligde neden oynamıyoruz

Hem teknik ekip hem de futbolcular acaba maç mı seçiyorlar diye düşünmüyor değilim

Çünkü şu oyunu ligde oynasak kimse duramaz önümüzde

Çok yazık oldu. 1 puanda fena değil ama yenmemiz gerekiyordu... Pazar günü saat 16 ya fokus yapalım.

ftcard.webp

.
IMG-20211104-WA0035.webp

Merak ettiğim bir nokta var

Biz bu oyunu ligde neden oynamıyoruz

Hem teknik ekip hem de futbolcular acaba maç mı seçiyorlar diye düşünmüyor değilim

Çünkü şu oyunu ligde oynasak kimse duramaz önümüzde
Ligde çoğu takım geriye tamamen yaslanarak oynuyor çabuk hücum şansı ve açık alan bulamıyoruz lig için farklı hücum varyasyonları üretmemiz lazım gerekirse bir fazla hucumcu orta sahayla oynamalıyız hep

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

gelelim hocaya

oyuncu değişikliğine zamanlarını vs eleştiren arkadaşlar olmuş

ama benim genel bakışıma göre an an maç maçtan daha çok trende ve referans noktalarına bakmak

bizim takımımızın mevcut kalitesi bu grupta 4 maçta 8 puan alacak namağlup olacak seviyede değil kağıt üzerinde

dolayısıyla ben 8 puanın 5ini hocaya yazarım

çünkü al maçlarında takım gelişerek devam ediyor

dün de anlık savrukluklarla verdiğimiz kontralar dışında ben beğendim

şunu diyebilirim ki hoca son üç senede muhtemeen bu 4 al maçıyla tdlik yaptığı maç sayısını 6 7 yapmıştır

ilk 2 senesi gaspa girdiği için geçiyorum

Ligde çoğu takım geriye tamamen yaslanarak oynuyor çabuk hücum şansı ve açık alan bulamıyoruz lig için farklı hücum varyasyonları üretmemiz lazım gerekirse bir fazla hucumcu orta sahayla oynamalıyız hep

katılmıyorum. loko maçındaki tek pasla çıkma olayını ligde gerçekleştiremiyoruz. topu her ileri attığımızda tek pasla arkasına yanına tek pas halinde oynayıp akabinde gelecek bir pasla kaleyi çok rahat görürüz. rakipler teknik desen değil, sert desen loko kadar değiller. tamamen konsantrasyon ve güçsüzlükle alakalı.

Lig de yaslanarak oynayan takımlara karşı en etkili silahlardan biri duran top. Ama duran toplara çözüm için hiç bir şey yapmıyoruz.

Hocamız sistemini oturtmaya başladı kuşlar telaşlı

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt