Gökhan Gel
Ulubatlı Souness
- 22 Şubat 2017
- 32.820
- 28.901
- 1.933
avrupa maçlarına gösterdiğin mesaiyi lige de göster farkını görelim hocam.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
4 senedir 50 transferinin kaçı tuttu ? Ha gerçi ocak ayını bekliyor değil mi bi 5 topçu daha aldırır10 transferden 8.5 u tutmuş kim aldı diyorsun. Kardeş siz boklamaya bahane arıyorsunuz.
neyse Fatih terim istifa diyeyim de rahatla
tudor gelir kurtarır sizi.4 senedir 50 transferinin kaçı tuttu ? Ha gerçi ocak ayını bekliyor değil mi bi 5 topçu daha aldırır
tudor gelir kurtarır sizi.
çok iyi teknik direktörler gelmek ve senin galatasarayını kurtarmak türk futbolunu ayağa kaldırma için can atıyor biliyor musun?Dünyada bir kaç kişi yok artık Fatih terimin zamanı geçti
çok iyi teknik direktörler gelmek ve senin galatasarayını kurtarmak türk futbolunu ayağa kaldırma için can atıyor biliyor musun?
Hepsi sırada üstelik öyle kafalarına göre de transfer yapmadan pahalı pahalı topçular istemeden hep gençlerle yapacaklarmış.
Sen bu yukarıda söylediklerimin olacağı bir teknik direktör getirileceğine inanıyorsan yemin ederim ben de gitmesini isterim terimin.
Ama yok kardeş yok
çok uzatmadan sorayım sorumu bitsin iş. Bu aynı benim aşıya inanmamam gibi bişe sen inanıyorsun ben inanmıyorum böyle birbirimizi ikna edemeyeceğiz.Benim Galatasarayım Fatih terime kalmadı olmuyor işte 4 senedir top oynattığı yok adamın ve bunun 3 seneside o pahsettiğin genç oyunculara felan da yatırım yapmadı ölmüş eşşeklere yatırım yaptı
çok uzatmadan sorayım sorumu bitsin iş. Bu aynı benim aşıya inanmamam gibi bişe sen inanıyorsun ben inanmıyorum böyle birbirimizi ikna edemeyeceğiz.
Murat kardeşim sen bu sene alınan topçulardan, maaşlardan, her zaman süper olmasa da (takımın çok zamana ihtiyaçları olduğunu 1-2 bölgede sıkıntı olduğunu ben de kabul ediyorum) takımın genel oyununda memnun değil misin?
işte ben burada sana katılmıyorum.Oyuncuların genç olmasından dolayı transferlerin birçoğundan memnunum ama oynanan oyundan memnun değilim sene başından beri futbol anlamında bir arpa boyu yol alamadık bununda teknik heyete bağlıyorum